smolar22 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Witam, MAm pytanie, otóż jak uruchamiam silnik to wyświetla mi się zielony przycisk OK. Natomiast jak nacisnę check na liczniku to pojawia mi się na czerwono klocki, chyba taka fala jakby płyn hamulcowy itp. ale na końcu po tym jest km/h 1 ,2 i inne a na samym końcu też napis OK. Czy to oznacza, że jest z tym problem i powinienem to naprawiać czy to jest po prostu standard jak się sprawdza przyciskiem check ? Jestem nowym użytkownikiem audi i nie znam się na tym więc proszę o pomoc. Dzięki
Młody Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Standardowo sprawdza Ci wszystko tak jaki akumulator , płyn do szyb jak będzie dany błąd to będzie się świecił cały czas podczas jazdy i uruchamiania "piszcząc"
smolar22 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2011 Ok super dzięki za odpowiedź to już wiem :_) Na szczęście nic nie świeci podczas jazdy Zastanawiam się jeszcze tylko nad tym alarmem.
krupskim Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Jakim alarmem? Diodka w drzwiach miga ?
wrclaguna Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 smolar22 najlepiej poczytaj instrukcje obslugi http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=197465.0
Rekomendowane odpowiedzi