Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Do czego to służy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

do czego służą te 2 przyciski i pokrętło?

02062011.jpg

Opublikowano

Wydaje mi się że to jest od telefonu :gwizdanie:

Opublikowano

A nie jest to od nawigacji??

Opublikowano

telematic to system audi wspolpracujący z telefonem do recznego, lub automatycznego przywolania pomocy, ale w Polsce to masz tylko ladne pokretelko, bo nie dziala.

Opublikowano
  • Autor

no jest w niej telefon także wszystko możliwe... od nawigacji na pewno nie bo nie ma w niej :confused4: kurcze myślałem że to jakiś fajny bajer a tu od tela :wallbash:

Opublikowano

Jakby nie patrzec to jest bajer ale tak jak kolega wyżej napisał w Polsce nie działa, niesety. Przyznam, że jeszcze B6 wyposarzonej w taki bajer nie widzialem.

Opublikowano
  • Autor

:gwizdanie: szkoda że zamiast tego ktoś nawigacji nie wybrał :tongue4: ale nie ma co narzekać :>

Opublikowano

masz w lampce w podsufitce 2 dodatkowe przyciski? [br]Dopisany: 02 Czerwiec 2011, 19:55_________________________________________________jeżeli masz telematic, to czy wyświetla Ci się po odpaleniu jakiś komunikat na liczniku? Ja mam takie same pokrętło, i wyświetla mi sie komunikat którego nie można vagiem wyłączyć;/

Opublikowano
  • Autor

mam to w lampce... właśnie też to ciągle wyświetla się ale daje jak na razie ok i jedziemy do przodu :>

Opublikowano

Od nawigacji to nie jest na pewno, bo do nawigacji były 4 przyciski kolego, moim zdaniem jest to do oryginalnego zestawu słuchawkowego.

Opublikowano

Od nawigacji to nie jest na pewno, bo do nawigacji były 4 przyciski kolego, moim zdaniem jest to do oryginalnego zestawu słuchawkowego.

Przeciez jest podpisany przycisk i wytlumaczone co to jest,wiec po co siejesz niewiedze?