wirusekx Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Panowie jak w temacie a zmiana na http://allegro.pl/katalizator-zamiennik-audi-a4-19tdi-100-130hp-200i-i1612733131.html Dobry pomysł? Jeśli ktoś zmieniał proszę o opinie:)
A4_Dominik_WAW Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Ja zmieniałem, miałem kata na którym było 170 tys więc był czysty. Żadnej głośniejszej pracy nie zauważyłem ogólnie same pozytywy. Świst z turbiny i auto może troszeczkę lżej się odpycha. Jeżeli masz zdrowy silnik to i dymić Ci nie powinno. Ja osobiście polecam bo nie chciałem żeby mi ktoś spawał w aucie - bo można też rurę wstawić i wyjdzie jeszcze taniej. Jeżeli się zdecydujesz to powiedz że jesteś z forum A4 i poproś o wzmacnianą plecionkę. Mnie taki zestaw z wzmacnianą plecionką i dwiema podkładkami razem z przesyłką pobraniową kosztował 205 zł a za kata wziąłem 250 zł więc na Finlandię zostało
wirusekx Opublikowano 2 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2011 Cieszę się że ktoś poleca. Muszę wymienić samą plecionkę, ale pomyślałem żeby od razu pozbyć się katalizatora i przypadkowo znalazłem ową aukcje:) więc raczej zakupie i zmotuje:)
zib0l Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 tylko nie licytuj na aukcji, tylko napisz na gg, zadzwon do p. A. gruchot, poniewaz dla kluby jest rabat ale poza aukcja, bo nie placi allegro prowizji.... mam taki sam zamiennik, same plusy... tak jak kolega wyzej zaplacilem za calosc 205pln, w 1 dzien doszlo po nadaniu poczta polska , cud:D
wirusekx Opublikowano 2 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2011 super:) więc będę tak czynił tylko kontakt osobisty:) dzięki chłopaki:)
tomasz_gti Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 dokładnie ten zamiennik od pana Gruchota zamontowałem ok 2 miesiace temu. jakosc bardzo dobra, poza allegro nieco taniej. ogólnie jesten zadowolony takze polecam ten zabieg
kograman Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 zaplacilem za calosc 205pln Sory, ale wolałbym zaoszczędzić i "wybebeszyć" wnętrze katalizatora. Tak też zrobię dziś
zib0l Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 zaplacilem za calosc 205pln Sory, ale wolałbym zaoszczędzić i "wybebeszyć" wnętrze katalizatora. Tak też zrobię dziś kazdy robi po swojemu
wirusekx Opublikowano 10 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2011 sprzęt już w domu:) jak się uda to jutro wymiana:) i wtedy napiszę o wrażeniach:)
89pawel89 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Opublikowano 11 Czerwca 2011 chyba ze masz katalizator w dobrej kondycji to za jego sprzedaz mozesz sobie kupic taki wynalazek. Ogolnie dobry patent to jest a w silnikach doladowanych pozbycie sie kata wychodzi tylko na plus
darasajjj Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Wymieniles tego kata? Jak wrazenia? Mysle, zeby wpeklowac ten zamiennik do siebie.
spetsnaz Opublikowano 24 Czerwca 2011 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Sory, ale wolałbym zaoszczędzić i "wybebeszyć" wnętrze katalizatora. Tak też zrobię dziś Jeżeli będziesz miał w układzie pustą puchę o tak dużej objętości auto zrobi się głośniejsze. W przypadku tego zamiennika nic nie przeszkadza w obiegu spalin.
Góral.tz Opublikowano 24 Czerwca 2011 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Sory, ale wolałbym zaoszczędzić i "wybebeszyć" wnętrze katalizatora. Tak też zrobię dziś Jeżeli będziesz miał w układzie pustą puchę o tak dużej objętości auto zrobi się głośniejsze. W przypadku tego zamiennika nic nie przeszkadza w obiegu spalin. :good: :good: dokładnie u mnie teraz poleci egr :gwizdanie:
krystian821 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Tez mam ten zamiennik od gruchota,wszystko pasuje idealnie p&p pozatym dla klubowiczow daje mocniejsza plecionke no i fajnie slychac turbinke w tlumikach
Góral.tz Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Ja zmieniałem, miałem kata na którym było 170 tys więc był czysty. Żadnej głośniejszej pracy nie zauważyłem ogólnie same pozytywy. Świst z turbiny i auto może troszeczkę lżej się odpycha. Jeżeli masz zdrowy silnik to i dymić Ci nie powinno. Ja osobiście polecam bo nie chciałem żeby mi ktoś spawał w aucie - bo można też rurę wstawić i wyjdzie jeszcze taniej. Jeżeli się zdecydujesz to powiedz że jesteś z forum A4 i poproś o wzmacnianą plecionkę. Mnie taki zestaw z wzmacnianą plecionką i dwiema podkładkami razem z przesyłką pobraniową kosztował 205 zł a za kata wziąłem 250 zł więc na Finlandię zostało czemu ja jeszcze tej finki nie wypiłem :polew: wycinaj kata nie szczyp się
Rekomendowane odpowiedzi