FANTOMAS Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 ile coś takiego trwa.... aż się wszyscy wystrzelają i zostanie zwycięzca
KERCZI Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 szkoda że tak wcześnie ten paintball a kto z forum bedzie na tej strzelance i czy tam dają jakieś ubranie ochronne..... zastanawiam sie ile coś takiego trwa.... pewnie tak, ale tak sa wolne terminy bo strzelanko trwa 3h, odziez ochronna jest.
PABLO Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Witam wszystkich po urlopie :> Co tu taka cisza
Horas91 Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Witam wszystkich po urlopie :> Co tu taka cisza A strzelają do siebie to cisza
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 ja tam wolę postrzelać z innej lufy
Cuber Opublikowano 8 Września 2010 Autor Opublikowano 8 Września 2010 ja tam wolę postrzelać z innej lufy zostaw już tego PeCeta i COD MW2
KERCZI Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Witka, na Centralnej masakra, COD MW2 az milo mam tylko posiniaczone nogi troche ale zabawa masakra, a smiechu co niemiara proponuje jakiegos spota tam zrobic
Cuber Opublikowano 8 Września 2010 Autor Opublikowano 8 Września 2010 Witka, na Centralnej masakra, COD MW2 az milo mam tylko posiniaczone nogi troche ale zabawa masakra, a smiechu co niemiara proponuje jakiegos spota tam zrobic Pomysl niezły
Italiano Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Siema Krakusy. W poniedziałek wieczorem prawdopodobnie jestem u was
Cuber Opublikowano 8 Września 2010 Autor Opublikowano 8 Września 2010 Siema Krakusy. W poniedziałek wieczorem prawdopodobnie jestem u was a My spota mamy w Niedziele
Italiano Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Zauważyłem! To musicie przenieść go w tym tygodniu na poniedziałek w takim razie
Cuber Opublikowano 8 Września 2010 Autor Opublikowano 8 Września 2010 Zauważyłem! To musicie przenieść go w tym tygodniu na poniedziałek w takim razie oj z tym to będzie ciężko :gwizdanie:
Italiano Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 To się zrobi ankietkę i po sprawie :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 siemanko chłopaki chciałbym się wybrać do Zakopanego w okresie sylwestrowym. interesuje mnie jakiś fajny ośrodek z domkami albo coś jak Stasinda w Bukowinie... znacie coś godnego polecenia? w grę wchodzi tylko Zakopane
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 ja tam wolę postrzelać z innej lufy zostaw już tego PeCeta i COD MW2 hehe , Ty wiesz że nie o tym mowa [br]Dopisany: 08 Wrzesień 2010, 22:51_________________________________________________ Witka, na Centralnej masakra, COD MW2 az milo mam tylko posiniaczone nogi troche ale zabawa masakra, a smiechu co niemiara proponuje jakiegos spota tam zrobic Pomysl niezły no to może niedziela zamiast spota? :gwizdanie:
Gość TrueOgre Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 pomysł ok, pewnie chętni by się znaleźli
Rekomendowane odpowiedzi