Tukan Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Ale ja nie mam auta do scigania tylko szybkiego przemieszczania sie.Jade tylko zobaczyc co sie tam dzieje i pogadac ze znajomymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 a co to jedna na forum :gwizdanie: zgodnie z regulaminem powinnaś sobie zrobić logi VAG-iem czy jest 90/60/90 CHOLERY LEPSZEGO SOBIE WKLEJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 a co to jedna na forum :gwizdanie: zgodnie z regulaminem powinnaś sobie zrobić logi VAG-iem czy jest 90/60/90 CHOLERY LEPSZEGO SOBIE WKLEJE Dajesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 a co to jedna na forum :gwizdanie: zgodnie z regulaminem powinnaś sobie zrobić logi VAG-iem czy jest 90/60/90 CHOLERY LEPSZEGO SOBIE WKLEJE brudne auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zieluch Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 chyba nogi, a raczej buty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 a co to jedna na forum :gwizdanie: zgodnie z regulaminem powinnaś sobie zrobić logi VAG-iem czy jest 90/60/90 CHOLERY LEPSZEGO SOBIE WKLEJE ktoś stoi i leje po kole nie widać czy to laska czy pedzio musisz poszukać coś lepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 powiem wam że ostatnio miałem okazje jeździć dwa tygodnie BMW 5 E60 3,5 d i oprócz mocy silnika i zmiennej siły wspomagania to nie zrobiło na mnie szału to auto. ciekawe czemu :gwizdanie: a i na koniec padła skrzynia biegów ogólnie to tak samo jak Audi ,Mercedes strasznie się sypie .... Myślę że już nie robią Prawdziwych samochodów tylko naszpikowane elektroniką zabawki tak Sobie napisałem Znajomemu temu co wymieniał turbo 2 razy w E60 3.0d padło właśnie to wspomaganie TYLKO PORSCHE Panie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Widzieliście, zwykłe B5 z końca produkcji za pieniądz z kosmosu http://moto.allegro.pl/audi-a4-klimatronic-alu-drewno-115-tdi-polecam-i1263418718.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 i na dodatek sprzedane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Cytat kolegi "wujek google prawdę ci powie" :gwizdanie:http://motoallegro.pl/audi-a4-klimatronic-alu-drewno-115-tdi-polecam-i1242019184.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 14 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Cytat kolegi "wujek google prawdę ci powie" :gwizdanie: http://motoallegro.pl/audi-a4-klimatronic-alu-drewno-115-tdi-polecam-i1242019184.html no ale tutaj cena już nie jest kosmiczna :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Cytat kolegi "wujek google prawdę ci powie" :gwizdanie: http://motoallegro.pl/audi-a4-klimatronic-alu-drewno-115-tdi-polecam-i1242019184.html no ale tutaj cena już nie jest kosmiczna :gwizdanie: Widocznie zmienił cenę jak sprzedał na 36 tys. albo pomyliło mu się inne auto do sprzedania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vertus69 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Witam kolegów z Małopolski! Czy ktoś pomoże mi w awaryjnym otwarciu maski?Wymieniałem z kolegą rozrząd i zapomnieliśmy o odczepionej lince od maski .Zdemontowałem dolną osłonę ale nie mogę namierzyć zamka mimo porad z forum.Proszę o informację tutaj lub na PW. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 14 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Panowie , jedzie ktoś dziś na bora ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 ja bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 14 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 ktoś jeszcze będzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 zieluch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 14 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 no to d*pa blada, własnie pije drina z szwagrem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 no to na zdrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 ktoś jeszcze będzie ? JO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi