Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tjaaa...... i jeszcze powinni im solar dach-y zafundować żeby się nie pocili jak stoją w krzakach[br]Dopisany: 15 Grudzień 2010, 13:13_________________________________________________dokładnie Alfy to nie są auta do "pracy w terenie". To ładnie wygląda ma może fajne silniki (zwłaszcza klekoty im wyszły 2.4JTD szacun :notworthy: fajnie się tym pomykało) ale jak się o to nie dba to się sypie w oczach zwłaszcza zawiechy lecą że aż strach miałem takie 147 i 156 to w każdej się coś tłukło a to były młode wersje mało nalatane po niemcach i w każdej były jakieś mankamenty dlatego pewnie koszty serwisu zanim je zezłomują to wyjdzie drugie tyle co były warte

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie no solar dachy to po to zeby funkcjonariusz nawet w zimie miał opaloną buzke, przez co dobrą prezencje, a co za tym idzie lepiej bedzie ci przełknąć 500zł i 12pkt karnych :polew:

Opublikowano

:hi:

Wytłumaczcie mi na hu..... im skóra :mysli: co to ma być służba uprzywilejowana to ma być racjonalne zarządzanie finansami przecież za taką opcję pewnie kilka tyś. trzeba żygnąć extra a choćby nawet miałoby to być w standardzie przy danej wersji to mogli negocjować zmianę na zwykłe fotele i upust przecież 120 szt razy te pare koła to by może i na 2 dodatkowe auta starczyło co to jest że Pan władza musi sobie dupcie na skórce wozić żeby mi mandat wlepić :angry: narzekają że piszą meldunki na maszynach do pisania bo na komputery nie ma a tu ......... ehhhhh.....TERAZ POLSKA :thumbdown:

wiesz o tym że to przetargi są i najlepsza oferta wygrywa :) zresztą nie chodzi tylko o policję a drogi remonty tak jak napisałeś

TERAZ POLSKA :thumbdown: szlak człowieka trafia jak widzi co się dzieje z naszymi podatkami :evil:

Opublikowano

Tylko dlaczego nikt nie patrzy w przypadku aut, jak wygląda temat eksploatacji i bezawaryjnosci.... co tanie to drogie. Z drogami natomiast to nawet nie chce mi sie pisac czegokolwiek bo rece opadają.

Opublikowano

no niestety tak to u nas jest i z tymi przetargami najtańsza oferta wygrywa a potem dziura na dziurze strup goni strupa bo jak to napisał

.... co tanie to drogie

ale jak nie wiadomo o co chodzi to wiadomo że chodzi o kase a wszystko ustala się pod stołem w knajpie w W-wie pod nazwą "Pędzący królik" tam ponoć mozna niezły dil zrobić magia miejsca :kox:

Opublikowano
  • Autor

Panowie,

We Włoszech smiagją Alfy jako Polizia i Carabinieri i jakos dają rade :naughty:

ps. fakt jest rówmniez taki ze przetragi sa robione pod juz wczesniej ustalone firmy :cool1:

Opublikowano

Panowie,

No u nas też kiedyś władza wozila się majonezami bo chyba wiadomo że lepiej dać zarobić swoim niż obcym

Opublikowano

Panowie,

podejzewam ze we włoszech sa troche lepsze drogi :cool1: i poza tym to jest ich rodzima produkcja co zawsze stwarza pole do manewru jesli chodzi o serwis.[br]Dopisany: 15 Grudzień 2010, 13:45_________________________________________________zresztą tak jak w niemczech policja jezdzi audi, vw, porsche itp, w zasadzie tylko rodzima produkcja, my niestety jej nie mamy i dlatego jak zwykle dostajemy po d*pie :bicz3:[br]Dopisany: 15 Grudzień 2010, 13:48_________________________________________________a co ciekawsze najlepiej policjanci wspominają polonezy :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

fakt jest rówmniez taki ze przetragi sa robione pod juz wczesniej ustalone firmy :cool1:

Nie trzeba być znawcą żeby stwierdzić co warto kupować co nie wystarczy wyglądnąć na ulicę ile takich alf widzicie w ciągu dnia :mysli: to już chyba o czymś świadczy bo "porsche" to na pewno nie jest żeby nie było na to ludzi stać.

To są samochody relatywnie drogie w zakupie w stosunku do tego co sobą reprezentują drogie w eksploatacji i nie rentowne z olbrzymią utratą wartości po kilku latach gdzie tu sens i logika takiej inwestycji i jak dla mnie to raczej ścigacze to też nie są jedna większa dziura i auto stoi jakbyście widzieli jak wygląda w nich tylna zawiecha to byście nie uwierzyli "papier" trochę mocniejsze uderzenie boczne np. w krawężnik itp. i koło się kładzie pod samochód bo tylnie wahacze są z profilowanego c-eowniczka o ściance 1,5mm

IMG_2616.jpg

Opublikowano

przynajmniej bedziemy wiedzieli jak zatrzymac poscig :polew: :polew: :polew::wallbash:

Opublikowano

Właśnie wróciłem z miasta i Shell Extra al. Pokoju 4,59/ l :ON: . Wpadłem też na Dekerta sprawdzić aku... no i aqq :kox: 64% wytrzymałości i do wymiany propozycja padła na BOSCHa lub Centra Futura + ? około 360 zł i skąd teraz szmal :wallbash: . Środa minie tydzień zginie ! Byle do weekendu :decayed:

Opublikowano
  • Autor

64% wytrzymałości i do wymiany propozycja padła na BOSCHa lub Centra Futura + ? około 360 zł i skąd teraz szmal

Jak potrzebujesz AKU to pisz na pw

Opublikowano

Właśnie wróciłem z miasta i Shell Extra al. Pokoju 4,59/ l :ON: . Wpadłem też na Dekerta sprawdzić aku... no i aqq :kox: 64% wytrzymałości i do wymiany propozycja padła na BOSCHa lub Centra Futura + ? około 360 zł i skąd teraz szmal :wallbash: . Środa minie tydzień zginie ! Byle do weekendu :decayed:

Ja Ci sprzedam za 310 zł 75 AH 720A dedykowany do Audi 2 lat gwarancji

Opublikowano

Panowie,

ps. fakt jest rówmniez taki ze przetragi sa robione pod juz wczesniej ustalone firmy :cool1:

Mają teżLAMBO :naughty:

Opublikowano

już nie mają od dobrych paru miesięcy... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

już nie mają od dobrych paru miesięcy... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Siemian im je wszystkie wyobijał :naughty:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 15 Grudzień 2010, 15:31_________________________________________________lamborghini_polizia_crashed_2.jpg

Lamborghini-Polizia-Crash.jpg

Lamborghini_Polizia_Crashed_1259881807_0.jpg

Opublikowano

mają widziałem :)

Opublikowano

to chyba że następną dostali...[br]Dopisany: 15 Grudzień 2010, 15:35_________________________________________________chyba że taką widziałeś, ale to się nie liczy :wink4::decayed:

31121.jpg

Opublikowano
:hi::wink4:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.