Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

paweł kiedy fura wyjedzie na miasto ? :mysli:

a co? chcesz zaczac uwazac na pirata??[br]Dopisany: 25 Styczeń 2008, 00:54 _________________________________________________http://www.smog.pl/wideo/15798/sliczna_naturalna_gieda/

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Blacharka jest zrobiona i własnie jest u lakiernika.

Pozniej od razu jade przeswietlic zawieszenie i zobaczyc co z tylnym prawym zawieszeniem bo to mnie teraz najbardziej martwi.Także po niedzieli wreszcie odbieram A4 :)[br]Dopisany: 25 Styczeń 2008, 00:56 _________________________________________________

a co? chcesz zaczac uwazac na pirata??[br]Dopisany: 25 Styczeń 2008, 00:54 _________________________________________________http://www.smog.pl/wideo/15798/sliczna_naturalna_gieda/

Spokojniś sie odezwał :tongue4:[br]Dopisany: 25 Styczeń 2008, 00:58 _________________________________________________Dobra uciekam bo rano trza wstać...

Opublikowano

no to lux, bo spoty bez Ciebie są nudne :thumbdown:

Opublikowano

Ja moge dziczyc, bo mam TDI :P[br]Dopisany: 25 Styczeń 2008, 01:00 _________________________________________________

no to lux, bo spoty bez Ciebie są nudne :thumbdown:

jakie to slodkie :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

Murzyniasty a Ty odrazu od bandytów :polew:

k**wa nie maluje jednak liste i nie maluje zderzaka w całosci.... no zobaczymy jak bedzie wygladac .... jak coś zawsze mozna listwy później pomalowac :D tez idę w kime pozdro for all

Opublikowano

zaraz zaraz - czy ja nie mowilem tak od pocztaku?? :polew: i znowu musialbym powiedziec... :polew:

Opublikowano

narazka wszystkim , do rańca :th:

Opublikowano

Dobry :)

Opublikowano

Jeszcze się nie dostałem, powiedziałem że jade w poniedziałek, a że terminy miesięczne, trudno się dziwić jak pół Polski u niego robi :wink4:

Panowie Fulda Kristal Montero2 205/55/R15 na fv mam za 314 złotówek, ktoś może taniej załatwić, tylko tak w miarę szybko, 2 sztuki :gwizdanie:

Opublikowano

Panowie pytanie konkursowe , potrzebuje z 6 ogarnietych graczy w MOHAA. Za jakis miesiac , poltorej bedzie turniej w MOHAA i potrzebuje do klanu z 6 wlasnie graczy co by chcieli sobie zagrac w takim turnieju :)

Pisze teraz bo musze wiedziec zeby nas zapisac , no i musze was przygotowac do turnieju co by nie bylo ftopy :P W turnieju bedzie gralo jakies 15 klanow , w wiekszosci srednia polka :)

Ktos sie pisze ??

Opublikowano

Panowie pytanie konkursowe , potrzebuje z 6 ogarnietych graczy w MOHAA. Za jakis miesiac , poltorej bedzie turniej w MOHAA i potrzebuje do klanu z 6 wlasnie graczy co by chcieli sobie zagrac w takim turnieju :)

Pisze teraz bo musze wiedziec zeby nas zapisac , no i musze was przygotowac do turnieju co by nie bylo ftopy :P W turnieju bedzie gralo jakies 15 klanow , w wiekszosci srednia polka :)

Ktos sie pisze ??

Maxiu to może załatwić ich w realu?? Mam takiego gościa że po jego wizycie żaden nie będzie w stanie grać conajmniej miesiąc, półtorej.... :D :D :D :D :D

Opublikowano

no jak mu sie chce po calej polsce jezdzic to ok :)

Opublikowano
  • Autor

Panowie decyzja zapadła, nie maluje listew bocznych i nie maluje zderzaka w całości, pomalowany tylni zderzak nie bedzie sie za wiele róznił z daleka od 1,8T.

a przeciez ma się wyróżniać wiec wyglądać będzie to w ten sposób :

f36efdfb71bec3b6.jpg

eea51b2d841a7acd.jpg

Opublikowano

1,8 T :thumbup:

Opublikowano

Ktos sie pisze ??

Gdzie będzie ten turniej??

:mysli:

Opublikowano

Ktos sie pisze ??

Gdzie będzie ten turniej??

:mysli:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Bedziesz sobie siedzial w domu w fotelu przed kompem :P ale jak chcesz to mozesz isc do kafejki :P[br]Dopisany: 25 Styczeń 2008, 11:41 _________________________________________________Grzesio , jeszcze sobie te Avuski wypasne zapodaj i bedzie super extra hiper wypas :P Prawie tak ladna bedzie jak moja :P

Opublikowano

Czesc misie pysie kororowe :hi:

Cuber - dobra decyzja. W niedziele bedziesz juz robil oficjalna premiere zestawu??

Opublikowano
  • Autor

Czesc misie pysie kororowe :hi:

Cuber - dobra decyzja. W niedziele bedziesz juz robil oficjalna premiere zestawu??

nie da rady , w przyszły wtorek dopiero bede odbierał pomalowane zderzaki, w srode jade do "tłumikarza" wiec dopiero za tydzień na spocie bedzie prezentacja S4 ala Cuber :):thumbup:

Opublikowano

a jakie tlumiki zakladasz i wiela (oczywiscie za duzo) to Cie wyniesie

Opublikowano
  • Autor

a jakie tlumiki zakladasz i wiela (oczywiscie za duzo) to Cie wyniesie

jeszcze nie wiem co i jak, narazie rzuciłem temat znajomemu wiec musi to przemyśleć co i jak.... sie okaze :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.