Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

:siema: jesteś na spocie :naughty:

dopiero do krakowa wróciłem,ale będe, jeszcze tylko auto umyje bo jest cale białe od soli :decayed:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

p.s. Panowie moja Córeczka znowu trafila dzisiaj do szpitala, zapalenie płuc powróciło :confused4:

:angry:

Powiem Ci że mimo iż spędziłem tam 6 godzin w izbie przyjęć w nocy z dzieckiem śpiący na ławce to jak już Nas przyjęli to badało ją dwóch lekarzy i to dosyć dokładnie. Wystawili dobrą diagnozę, zupełnie inną jak dwóch poprzednich lekarzy rodzinnych i w tydzień mi wyleczyli córkę bez konieczności przyjmowania na oddział. I tu byłem pozytywnie zaskoczony.

Oby i Wam równie dobrze pomogli :good:

dzieki chlopaki za pomoc, wkoncu wyszlo tak ze znalazlem miejsce jakies 200 m od galerii krakowskiej na ulicy Lubicz czy jakoś tak, ale w nocy bylo za zimno zeby isc na wawel ... dzisiaj znów jedziemy :)

Jak chciałeś do G. Kraków i byłeś na Lubicz to było podjechać kawałek dalej w stronę centrum, skręcić w Pawią, zaraz w lewo w Worcella i tam koło biedronki szukać miejsca :wink4:

A jak nie to na Zaciszu za rogiem też byś coś znalazł i miałbyś nieco bliżej :rolleyes:

BTW :siema:

I przy okazji Pany gdzie tanio kupię żarniki bo bym se przeciwmgłowe wyrezał :decayed:

EDYTA Dopisany: 13 Luty 2011, 10:56

mój młody się trzyma jak narazie ok

Moja do czasu pierwszego dnia w przedszkolu - pomijając przygodę u Karola :decayed: - trzymała się równiez dobrze...

Teraz to conajmniej raz w miesiącu lekarz :wallbash:

Jarko to tutaj masz najblizej: Gosc mieszka na olszy, mozesz dzwonic nawet w niedziele:

komplet chyba 70pln i bardzo dobre:

507 228 128

Polecam bardzo :good:

Pozdr

Opublikowano

Boseron lub Jarko - będzie ktoś z Was na spocie aby mi wziął jedną lub dwie ramki rejestracji ? Może uda mi się od córy na chwilę wyrwać do Was ;-)

Opublikowano

no ja niestety znowu się nie pojawie :/ może uda mi się w ostatni weekend zjawić w tym miesiącu tak co by nie było że się nie integruje :hi:

Opublikowano

Jarko to tutaj masz najblizej: Gosc mieszka na olszy, mozesz dzwonic nawet w niedziele:

507 228 128

Pozdr

KERCZI o nim właśnie mówiłem, ja u niego kupiłem hidy a później m.in me.how i polecam go każdej osobie zainteresowanej żarnikami, ma te tańsze żarniki jak i lepsze droższe w lepszych obudowach itd.

Opublikowano

Witam koledzy właśnie zakupiłem audi i potrzebuje paru rzeczy: czy macie kogoś dobrego do autoalarmów, od zmiany języka w navi i radiu oczywiście w Krakowie z góry dziękuje

Hej, sa takie osoby, wpadnij na ostatnie pietro galerii kazimierz w niedziele miedzy 18 a 20 a napewno wszystkiego sie dowiesz i dostaniesz namiary.

Opublikowano

OGr wyczyść skrzynkę ; >

Opublikowano

Witam koledzy właśnie zakupiłem audi i potrzebuje paru rzeczy: czy macie kogoś dobrego do autoalarmów, od zmiany języka w navi i radiu oczywiście w Krakowie z góry dziękuje

Hej, sa takie osoby, wpadnij na ostatnie pietro galerii kazimierz w niedziele miedzy 18 a 20 a napewno wszystkiego sie dowiesz i dostaniesz namiary.

Dokładnie tak jak kolega Ci napisał :wink4:

KERCZI wio na spota, ja właśnie wychodzę bo coś się nie mogłem wyrobić i będę po 18:00 :)[br]Dopisany: 13 Luty 2011, 17:55_________________________________________________

OGr wyczyść skrzynkę ; >

Nie już ograniczeń jeśli chodzi o pw, może nie zauważył wiadomości od Ciebie :wink4:

Opublikowano

Chyba dla klubowiczów nie ma.. :mysli:

Opublikowano

OGr wyczyść skrzynkę ; >

usunąłem parę

Opublikowano
  • Autor

Dzieki za spota :hi: z wiadomych przyczyn tylko obecny byłem na chwile :naughty:

Opublikowano

Również podziękował :hi:

Opublikowano

Dzięki za spota :hi:

Opublikowano

Dzięki za spota. :hi: Strasznie zimno..

No i serdeczne dzięki dla Davida i Fantomasa za pomoc w ogarnięciu obnizania lusterka na wstecznym :notworthy:

Opiszę rozwiązanie pózniej w dziale technicznym gdzie założyłem temat :hi:

Opublikowano

Droga... :confused4:

Pamietaj ze pisze sie na wizyte jak bedziecie polerowac na wiosne :cool1:

Opublikowano
:good:
Opublikowano

jarko a czemu ty tak kombinujesz z tymi żarnikami ja mam znajomego którego polecałem już kilku osobom które kupowały u niego całe komplety z żarnikami i były zadowolone, sam Wąski mi go polecił.

I nie ma jakiegoś badziewia za 25zł które pokazujesz.

I też jest na miejscu nie daleko Jana Pawła na Olszy.

Po pierwsze Pablo to skąd wiesz że badziewie i skąd wiesz że dużo gorsze jak te za 70 zł - to tylko 20zł różnicy. I nie kombinuje tylko szukam czegoś do HALOGENÓW używanych RAZ na RUSKI rok...

Do lamp pewnie kupiłbym coś sprawdzonego :wink4:

Po drugie to:

507 228 128

Pozdr

jest konkretna odpowiedź...

Dzięki Karol :hi: zadzwonię :good:

Boseron lub Jarko - będzie ktoś z Was na spocie aby mi wziął jedną lub dwie ramki rejestracji ? Może uda mi się od córy na chwilę wyrwać do Was ;-)

Kurde, a ja sobie zaspałem dzisiaj :disgust::angry::kwasny:

Nie już ograniczeń jeśli chodzi o pw, może nie zauważył wiadomości od Ciebie :wink4:

Pablo, czytaj forum :wallbash:

Na klubowym jak byk stoi iż ograniczenia zostały zniesione tylko dla klubowiczów...

Masz tam taki wątek na pierwszej stronie :wink4:

Opublikowano

spoko, może następnym razem ;-)

Opublikowano

O tych limitach PM to się już ktoś dawno wygadał na ogólnym forum gdzieś.. już nie pamiętam, który to wątek był dokładnie ale było o tym..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.