Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś to u nas ogarniał że nie wywalało błędu, wąski :mysli:

A tak zmieniając temat co myślicie o tym, tak samo będzie w tym roku :mysli: => http://www.topgear.net.pl/news.php?readmore=612

20101014i.jpg

Jakie to było auto przed ala B8 :?: :decayed:

:facepalm: ale ważne ze felgi do lansu :decayed:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

mnie to wygląda na E-34 ale ten chrom wokół przedniej szyby i felga :sick3:

Opublikowano

A tak zmieniając temat co myślicie o tym, tak samo będzie w tym roku :mysli: => http://www.topgear.net.pl/news.php?readmore=612

20101014i.jpg

hujdaj albo kija albo jakis stary galant[br]Dopisany: 31 Marzec 2011, 09:00_________________________________________________a na kiełbaski nikt nie dotarł

Opublikowano

20101014i.jpg

hujdaj albo kija albo jakis stary galant[br]Dopisany: 31 Marzec 2011, 09:00_________________________________________________a na kiełbaski nikt nie dotarł

leszcze :bag:[br]Dopisany: 31 Marzec 2011, 09:02_________________________________________________

nie ma ktoś z Was dystansów do sprzedania około 10-15mm na tylną oś? albo gdzie kupić :mysli:

szkoda ze nie wiedziałem o kiełbaskach bo bym podbił :confused4:

ile dajesz :naughty:
Opublikowano

Panowie... Może ktoś będzie w stanie mi pomóc... Potrzebuję kupić lampki do oświetlenia tablicy rejestracyjnej do mojego avanta. Dokładne numery to 8D9 943 021 E (prawa) i 8D9 943 021 F (lewa). W ASO są po 46 PLN sztuka :disgust: i to na zamówienie. Z góry dziękuję za pomoc :hi:

PS: umieściłem też wątek w odpowiednim dziale, ale jak na razie bez odzewu.

mam całą listwę do b5 ale sedan :cool1: może lampki te same

A kiedy będziesz w Krakowie?? Bo lampki powinny pasować. No chyba że masz model przedliftowy, to nie jestem pewien, ale mogą się nieco różnic :mysli: W każdym razie zadzwonie do Ciebie :notworthy:

Panowie... Może ktoś będzie w stanie mi pomóc... Potrzebuję kupić lampki do oświetlenia tablicy rejestracyjnej do mojego avanta. Dokładne numery to 8D9 943 021 E (prawa) i 8D9 943 021 F (lewa). W ASO są po 46 PLN sztuka :disgust: i to na zamówienie. Z góry dziękuję za pomoc :hi:

PS: umieściłem też wątek w odpowiednim dziale, ale jak na razie bez odzewu.

A po co tak kombinujesz, czemu nie podjedziesz na Łagiewniki do tego sklepu, ja u nich całe auto oświetliłem i na zewnątrz pod tablice również, kilka osób już do nich wysłałem, wszyscy zadowoleni, droższe żarówki za kilkanaście złotych bardzo długo świecą a nie jak inni mówią że zaraz się spalą => http://moto.allegro.pl/zarowki-rurkowe-led-az-9-led-golf-bmw-audi-i1524204702.html

Tu masz różne żarówki http://moto.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4768765&p=3&p=4

Pablo... Żarówka od lampki różni się tym samym co kibel od lodówki... Nie pomyl się przypadkiem :tongue4:

Poza tym podałem nawet numery części z wyróżnieniem prawa - lewa. Widziałeś kiedyś żeby żarówki do podświetlenia tablicy miały swoje numery i były prawe - lewe?? :> Z resztą Boseron Ci wyjaśnił:

Pablo ale Mariuszowi chyba chodziło o obudowy(klosze) pod żarówki a nie o same żarówki :mysli:

20101014i.jpg

Na 99% jest to stary Mitsubushi Galant :cool1:

I na samym końcu: :siema::hi:

Opublikowano
Opublikowano
  • Autor
:siema::decayed:
Opublikowano

Transitpower szuka się :wink4:

Opublikowano

Transitpower szuka się :wink4:

:notworthy: :notworthy: Dziękuję :notworthy: :notworthy:

Jeszcze tylko cene napisz, bo nie wiem ile milionów muszę przygotować :decayed:

Opublikowano

Tranzitpower, ja mówiłem o żarówkach podświetlenia tablicy rejestracyjnej i zawsze są te same i nigdy z nimi nie miałem problemu (rurkowate) a jak pisałeś że lampki podświetlenia tablicy rej. to chyba większość zrozumiała by że chodzi Ci o żarówki. :wink4:

Opublikowano

no to jestem w mniejszości :wink4:

Opublikowano

Tranzitpower, ja mówiłem o żarówkach podświetlenia tablicy rejestracyjnej i zawsze są te same i nigdy z nimi nie miałem problemu (rurkowate) a jak pisałeś że lampki podświetlenia tablicy rej. to chyba większość zrozumiała by że chodzi Ci o żarówki. :wink4:

Jak pisze numery i strony(lewa, prawa) to chyba jasne jest, że nie idzie mu o żarówki :decayed:

Opublikowano

Jak pisze numery i strony(lewa, prawa) to chyba jasne jest, że nie idzie mu o żarówki :decayed:

No wiadomo ale wcześniej nie pisał o żadnych numerach jak w pierwszym poście pisał o tym :tongue4:

Sorry właśnie zauważyłem że pisał, faktycznie, ale zrobiłem zamieszanie :D:polew:

chico ty będziesz na zlocie Vaga :?: :naughty:

Opublikowano

No wiadomo ale wcześniej nie pisał o żadnych numerach jak w pierwszym poście pisał o tym :tongue4:

Sorry właśnie zauważyłem że pisał, faktycznie, ale zrobiłem zamieszanie :D:polew:

Aż cofnąłem się kilka stron i pierwszy post to: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=23938.msg2306235#msg2306235

A nie wiem a czemu pytasz : >

Opublikowano

Oj Pablo :facepalm:

A gdybym chciał kupić na przykład żarówke kierunkowskazu, to co miałbym napisać, żebyś zrozumiał dokładnie?? Lampa to lampa. Lampka to mała lampa. Tak samo w lampie jak i w lampce są różnego rodzaju żarówki. Nie pojmuje jak większość może to inaczej zrozumieć :wink4:

Opublikowano

Pablo- i wszystko jasne :decayed: :decayed: :naughty::polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Pablo- i wszystko jasne :decayed: :decayed: :naughty::polew: :polew: :polew: :polew:

:ssij::decayed:[br]Dopisany: 31 Marzec 2011, 12:53_________________________________________________

A nie wiem a czemu pytasz : >

Bo chłopaki od was podobno też się wybierają do nas :wink4:[br]Dopisany: 31 Marzec 2011, 12:55_________________________________________________

Ładnie poszedł :kox:

Opublikowano

ma ktoś jakieś zniżki w audi w Krakowie?? potrzebuje przełącznik 8E1 919 094 A 5PR

Opublikowano

ma ktoś jakieś zniżki w audi w Krakowie?? potrzebuje przełącznik 8E1 919 094 A 5PR

ok 5 dni 105 zł

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.