Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a dzis kiełbasa 21??

Ty, myslisz ze jak wyslales Zone z Dzieckiem, umyles samochod i zerwales sie z pracy to mozesz innym dezorganizować dzień??

dokładnie

:dance:

a dzis kiełbasa 21??

Ty, myslisz ze jak wyslales Zone z Dzieckiem, umyles samochod i zerwales sie z pracy to mozesz innym dezorganizować dzień??

dokładnie

teraz lans zimny łokieć i na Kazik wal w dym ....... polecą wszystkie na takiego przystojniaczka

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a dzis kiełbasa 21??

dokładnie

a dzis kiełbasa 21??

dokładnie

teraz lans zimny łokieć i na Kazik wal w dym ....... polecą wszystkie na takiego przystojniaczka

zbieraj dupsko na kiełbache[br]Dopisany: 30 Marzec 2011, 20:46_________________________________________________My RC-Car Audi RS4 Avant

Wąski takąbudę

Opublikowano

Panowie... Może ktoś będzie w stanie mi pomóc... Potrzebuję kupić lampki do oświetlenia tablicy rejestracyjnej do mojego avanta. Dokładne numery to 8D9 943 021 E (prawa) i 8D9 943 021 F (lewa). W ASO są po 46 PLN sztuka :disgust: i to na zamówienie. Z góry dziękuję za pomoc :hi:

PS: umieściłem też wątek w odpowiednim dziale, ale jak na razie bez odzewu.

Opublikowano

Panowie... Może ktoś będzie w stanie mi pomóc... Potrzebuję kupić lampki do oświetlenia tablicy rejestracyjnej do mojego avanta. Dokładne numery to 8D9 943 021 E (prawa) i 8D9 943 021 F (lewa). W ASO są po 46 PLN sztuka :disgust: i to na zamówienie. Z góry dziękuję za pomoc :hi:

mam całą listwę do b5 ale sedan :cool1: może lampki te same

no chyba ze chcesz do B7 to mam sztukę bo kamerkę zamontowałem.

Kurde wszyscy na kiełbaskach a ja wcześniej pifko chlapnąłem :confused4: Podpowie ktoś czy sprężyny z b6 oska sedan podejdą do b7 Avant -30/40 na standardowe amory?

Opublikowano

mam całą listwę do b5 ale sedan :cool1: może lampki te same

no chyba ze chcesz do B7 to mam sztukę bo kamerkę zamontowałem.

Kurde wszyscy na kiełbaskach a ja wcześniej pifko chlapnąłem :confused4: Podpowie ktoś czy sprężyny z b6 oska sedan podejdą do b7 Avant -30/40 na standardowe amory?

jakbyś miał do B7 lewą to jestem zainteresowany, co do sprężyn to podejdą, ale jeżeli się nie mylę to tył będzie Ci źle siedział, bo różnica jest w wadze pomiędzy sedanem i avantem !!![br]Dopisany: 30 Marzec 2011, 22:05_________________________________________________przy okazji lampki z B5 nie pasują do B6/B7

Opublikowano

:hi:

nie ma ktoś z Was dystansów do sprzedania około 10-15mm na tylną oś? albo gdzie kupić :mysli:

szkoda ze nie wiedziałem o kiełbaskach bo bym podbił :confused4:

Opublikowano
  • Autor

dystanse na alledrogo :gwizdanie: lub w krakowie na Radzikowskiego za serwisem Fiata [br]Dopisany: 30 Marzec 2011, 22:43_________________________________________________ps. dzieki że ktoś dał znac o kiełbasce :gwizdanie:

Opublikowano

chyba trzeba powiadomienie ustawic w telefonie na hasło kiełbasa- sms. :decayed:

Opublikowano

A po co tak kombinujesz, czemu nie podjedziesz na Łagiewniki do tego sklepu, ja u nich całe auto oświetliłem i na zewnątrz pod tablice również, kilka osób już do nich wysłałem, wszyscy zadowoleni, droższe żarówki za kilkanaście złotych bardzo długo świecą a nie jak inni mówią że zaraz się spalą => http://moto.allegro.pl/zarowki-rurkowe-led-az-9-led-golf-bmw-audi-i1524204702.html

Tu masz różne żarówki http://moto.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4768765&p=3&p=4

A tutaj coś dla Cubra, Grzega, Dawida itp :)

http://moto.allegro.pl/led-do-rejestracji-audi-a3-s3-a4-s4-a6-s6-a8-s8-q7-i1537856659.html[br]Dopisany: 30 Marzec 2011, 22:59_________________________________________________

ps. dzieki że ktoś dał znac o kiełbasce :gwizdanie:

Mówiłem chłopakom żeby dali wam znać bo zawsze ktoś jeszcze się znajdzie chętny a nie wie bo go np nie ma na forum :gwizdanie:

Ja nie byłem bo jednak się nie wyrobiłem.

Opublikowano

ale w B7 wywala błąd jak sie włoży ledowe do rejestracji

Pablo ale Mariuszowi chyba chodziło o obudowy(klosze) pod żarówki a nie o same żarówki :mysli:

Opublikowano

Pablo ale Mariuszowi chyba chodziło o obudowy(klosze) pod żarówki a nie o same żarówki :mysli:

masz w aukcji napisane że nie wywalają :wink4:

ja tam nie lubię tych ledowych podświetleń, lepsze zwykłe żarówki :)

Opublikowano

Kolega ma w B7 jakieś żarówki które nie wywalają błędu, canbusy czy jakoś tak to się nazywa.

Napisał lampki do oświetlenia to wg mnie chodzi o same żarówki, jeśli nie to niech poprawi.[br]Dopisany: 30 Marzec 2011, 23:22_________________________________________________

masz w aukcji napisane że nie wywalają :wink4:

ja tam nie lubię tych ledowych podświetleń, lepsze zwykłe żarówki :)

Dokładnie pisze.

Ja lubię jasne fajnie to wygląda.

Czasem pod blok do mnie przyjeżdża znajomy białą B8 w sedanie (był kiedyś w lecie u nas na spocie nową niebieską S3) i ma lampy LED z tyłu takie jak Cuber + właśnie takie podświetlenie jasne tablicy rejestracyjnej, efekt w nocy :kox:

Opublikowano

poczekamy

poczekali :disgust: kaktus wam w pupe
tak się kończy palenie gumy w automacie ale ten kolo widać że to już totalny debil gaz do podłogi i jednocześnie hebel tak się mówi pa konwerterowi przestroga dla tych co ta lubią strzelić z pod światel na automaciew ten sposób :thumbdown:

dzieki że ktoś dał znac o kiełbasce :gwizdanie:

a proponowałem :przebiegly:
Opublikowano

jak zainstalowałem kamerę to tam właśnie był led i faktycznie niby miał nie wywalać błędu a wywalał natomiast na drugą stronę tez musiałem zainstalować led żeby to jakoś wyglądało i kupiłem żarówkę can bus (28zl) i faktycznie nie było problemu. Jak ktoś chce te oprawę do B7 to pisać na pw to mogę odstąpić z odpalenie auta bo zostawiłem włączone DVD i padł akku :confused4:

A i dodam ze mam lewą stronę

Opublikowano

Pablo jeszczxe nie słyszałem o żarówkach rurkowych do rejestracji w b6/b7 żeby nie wywalały błędu, każdy pisze ze na canie i nie wywalają a zawsze błąd sie pojawia :confused4: ale moze sie myle bo dawno nie szperłąem w tej kwestii. gdyby takie były to juz dawno bym zmienił bo rejestracja wygląda :kox: ale środke wole zółte, stabdardowe, jakoś tak cieplej mi sie wydaje.[br]Dopisany: 30 Marzec 2011, 23:59_________________________________________________ :hi: dobra ja padam Dobranoc wszystkim.Jutro do pracy trzeba wstać :confused4:

Opublikowano

Ktoś to u nas ogarniał że nie wywalało błędu, wąski :mysli:

A tak zmieniając temat co myślicie o tym, tak samo będzie w tym roku :mysli: => http://www.topgear.net.pl/news.php?readmore=612

20101014i.jpg

Jakie to było auto przed ala B8 :?: :decayed:

Opublikowano

obstawiam BMW. CO do RS4 B8 jak ma byś wolny ssak to lepiej kupci S :)

Opublikowano

CO do RS4 B8 jak ma byś wolny ssak to lepiej kupci S :)

Zgadza się :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.