Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

Panowie koło mnie na skośnej jest komis i stoi tam a6 allroad z 03r. 2,5 tdi wycenione na 35 koła , oglądałem dziś to autko i Gość stwierdził ze jak chce to moge mu swoje zostawić w rozliczeniu :mysli:

bo wie czego się lepiej pozbyć :>

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja będę na spocie :)

Opublikowano

Panowie koło mnie na skośnej jest komis i stoi tam a6 allroad z 03r. 2,5 tdi wycenione na 35 koła , oglądałem dziś to autko i Gość stwierdził ze jak chce to moge mu swoje zostawić w rozliczeniu :mysli:

bo wie czego się lepiej pozbyć :>

Ale gdyby pod maską był silnik BAU lub BCZ to można śmiało takie autko brać :good: Ale tylko i wyłącznie z wymienionymi silnikami :cool1: Poza tym w A6 Allroad występował jeszcze tylko jeden silnik - AKE. Jego trzeba się wystrzegać.

Opublikowano

właśnie to AKE :disgust: ale czy to gorsze od BLB :mysli:

wiem ze łątwiej sprzedać a4 2.0 niz a6 2,5 choć nie do końca bo jak wiemy BLB tez bezawaryjnością nie grzeszy , spodobało mi sie to pneumatyczne podnoszone zawieszenie i wyposażenie :kox: mój koń sie umywa , wiadomo spalanie będzie dużo wyższe

Opublikowano

Nie zamienił bym B7 za A6 C5 nawet w allroad, z wyglądu zupełnie nie udana buda.

Co innego jak by była opcja np. na C6

Opublikowano

Pablo wiem wiem tylko ze wygląd nie jeździ, patrze na komfort jazdy a A6 w Q to zupełnie inna bajka niz ośka, nie powiedziałbym ze stylistyką a4 B7 jest wyżej od A6 C5 jezeli chodzi o wnętrze, zewnętrznie faktycznie różnica jest spora,

ale a6 to taki jezdzący mały czołg i to mi sie podoba najbardziej

Opublikowano

Każdy ma swój gust oczywiście, sedan w C5 to już w ogóle nie porozumienie, zwłaszcza ten tył jajkowaty :sick3:

Wiadomo że lepszy komfort bo większe auto, to lepiej to sprzedaj i dołóż do B8, też większa buda niż B7 i lepszy komfort :naughty:

Tylko avant i w takiej wersji :naughty:

97053962.jpg96911454.jpg17517678.jpg

A jak już chcesz czołg to tylko A8 D3 :kox:

Opublikowano

na tvn turbo pokazują właśnie test nowej A7 :kox:

Opublikowano

Włączyłem teraz i zobaczyłem końcowe napisy :disgust:

Opublikowano

A mnie tam w C5 allroad bardzo się podoba...

Opublikowano

.......spodobało mi sie to pneumatyczne podnoszone zawieszenie......

poczytaj sobie o tym pneumatycznym zawieszeniu jak bardzo jest awaryjne i rzadko dojeżdża do 150kkm a remont to kilka grubych tysiaków

Opublikowano
  • Autor

Panowie nie zapomnijcie o Spocie dzisiaj :kox:

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

Panowie musze sie pochwalic: dzisiaj oddałem pierwszy skok ze spadochronem z wysokości 4km.

Przezycia - MASAKRA !!!!

img2267e.jpg

img2219q.jpg

img2221b.jpg

Opublikowano

muszą być niezłe przeżycia :decayed:. Ja ostatnio byłem na długi weekend w Bielsku i kuzyn przewiózł mnie 270km/h motorem po autostradzie na Cieszyn to jak zjechaliśmy to wiedziałem że nie zejdę z motoru bo nie czuje nóg kompletnie - jak z waty, a jak dojechaliśmy do domu to jak zszedłem z motoru to nie wiedziałem czy między nogami tak się spociłem czy posikałem ze strachu. Prowadzić maszyne to co innego jak być pasażerem i nie mieć nad niczym panowania

Opublikowano

Skakalem z 8 razy ze spadochronem :tongue4: , co prawda nie z takiej wysokosci tylko 1100 i 1300m ale samemu (na line +2 razy odpalalem czasze samemu) .

Przezycie za***iste ale 1szy skok byl najbardziej spoko , potem sie za duzo mysli ... :decayed:

Opublikowano

Podziękował za spota :hi:

Panowie musze sie pochwalic: dzisiaj oddałem pierwszy skok ze spadochronem z wysokości 4km.

Przezycia - MASAKRA !!!!

img2267e.jpg

img2219q.jpg

img2221b.jpg

Nieźle :kox:

Na drugiej fotce wyglądasz jak byś ducha zobaczył :decayed:

Opublikowano

Podziękował za spota.

No kerczi powiem ci że zazdroszczę :naughty: Musi być za***iste uczucie :naughty:

A to dla ludzi z cochones wielkości arbuza

Opublikowano
  • Autor

Dzieki za spota :notworthy:

Kerczi :kox::good:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.