Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pany Pany bez elaboratów :wink4: muszę mieć ściankę z cegły pełnej o gęstości min 2kg/dm3 (ale to akurat nie ma zanczenia przy stawianiu) i ytong i regips mi tej normy nie utrzyma choćbym dał 10 płyt. Chcę właśnie się dowiedzieć ile po mieście coś takiego lata żeby zobaczyć czy mnie ktoś w rogi nie wali :wink4: więc Karol jak masz coś takiego wycenione to jeśli możesz to zerknij

to takiej nie mam, myslalem ze potrzebujesz na sztuke zrobic scianke dla sanepidu:

zadzwon sobie Mirosław Styczeń 660 978 915, zadzwon powiedz ze jestes ode mnie i powiedz ze jestes zainteresowanym czyms takim, jaka cena

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

50 zeta krzyknął

Opublikowano

za m2?

Opublikowano

tak za metr[br]Dopisany: 07 Luty 2012, 18:37_________________________________________________powiem wam że zatracam jakikolwiek sens w wartość edukowania się itp. marnowania czasu skoro można po 3 latach budowlanki zarabiać stówę na godzinę inwestując w wiadro i kielnię :wallbash: (bo w godzinę spokojnie 2m2 położy)

Opublikowano

ale oczywiscie ze tak...a to dlatego ze teraz wszyscy ida na studia...

za wyburzenie scianki (zrobienie "na rowno" po owej scianie) i wywiezienie gruzu - 840zł

Sciana wysoka na 2,6 a szeroka na jakies 2m - zwykła wewnetrzna z cegły

i najgorsze ze Ci fachowcy maja tyle roboty ze wybieraja sobie robote....

[br]Dopisany: 07 Luty 2012, 19:12_________________________________________________

p.s. Tys widzial zeby ktorykolwiek z nich skonczyl budowlanke :polew:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

:hi: Fanti ile masz metrów tej ścianki do postawienia.....

ojciec ma firme budowlaną moghe zapytać zeby Ci podesłał pracownika i za ile by Ci to zrobił :mysli: do dogadania myśle.

powiem Wam ze dziś za kazda pierdołe sie kase nalicza jak zobaczyłem co ile kosztuje a chwile w tym siedze bo Ojcu pomagam to masakra nic tylko za głowe sie złapałem :shocked:

Opublikowano
  • Autor

Pablo do uja wafla czy TY wszedzie musisz wklejać te jeba..... linki ? Zygac się tym chce, jak ktoś chce to sobie sam znajdzie :cool1:

Fanti PW :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Luty 2012, 22:09_________________________________________________Kurcze , dopiero teraz sie dowiedziałem ze VW wypuscił coś takiego up! :) cena hmmm niezła http://www.volkswagen-up.pl/

Opublikowano

a takiego widziales??

Volkswagen-Amarok-13.jpg[br]Dopisany: 07 Luty 2012, 23:18_________________________________________________

ja ostatnio w szoku bylem...w sumie najfajniejszy z tych wszystkich pick upów...

Opublikowano

a takiego widziales??

Volkswagen-Amarok-13.jpg[br]Dopisany: 07 Luty 2012, 23:18_________________________________________________

ja ostatnio w szoku bylem...w sumie najfajniejszy z tych wszystkich pick upów...

Siema

U mnie tkai na podwórku stoi :rolleyes: Jak na taczkę z 4 kołami to ładny :gwizdanie:

Opublikowano

jarko dziś gram :naughty::kox:

ale nie pije..... w małych ilościach :cool1:

[br]Dopisany: 08 Luty 2012, 00:28_________________________________________________Panowie jakby ktoś słyszał o mieszkaniu do kupienia 3,4 pokoje 80 do 100 metrów w dobrej cenie moze byc do remontu całe

Opublikowano
:naughty:
Opublikowano

ale oczywiscie ze tak...a to dlatego ze teraz wszyscy ida na studia...

dokładnie, masz całkowita rację :good:, teraz każdy wielki student chce siedzieć za biurkiem, dlatego za takie usługi ludzie będą płacić, jak by nie patrzeć roboty budowlane do lekkich i czystych nie należą

p.s. Tys widzial zeby ktorykolwiek z nich skonczyl budowlanke :polew:

Jakie to ma znaczenie, jeżeli ma o tym pojęcie i jest dobrym fachowcem. Taki zawsze będzie miał prace z polecenia.

Opublikowano

:hi:

http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/ciekawostki/news/policyjny-lans-w-alfie-romeo,1756619

a takiego widziales??

kupujesz :mysli: jak coś to kumpel ma i Ci powie prawdę czy warto :wink4:

Opublikowano
:bry:
Opublikowano

a to co?? okazje zza granicy :kox::decayed:[br]Dopisany: 08 Luty 2012, 08:57_________________________________________________http://www.worldcarfans.com/videos/4815

Opublikowano

Panowie - dziś na www.ibood.com/pl/pl jest HUNT. Jeśli ktoś jest zainteresowany kupnem czegoś w dobrej cenie to sprawdźcie tą stronę. Co kilka minut jest inna oferta :gwizdanie:

Opublikowano

Panowie - dziś na www.ibood.com/pl/pl jest HUNT. Jeśli ktoś jest zainteresowany kupnem czegoś w dobrej cenie to sprawdźcie tą stronę. Co kilka minut jest inna oferta :gwizdanie:

Właśnie miałem to samo pisać :naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.