Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fanti a mozna dokupić samą zębatkę :mysli:

dobrze prawisz

Wąski dobry ten wózek :naughty:

nie chciałem Ci tego pisać żeby Ci do reszty nie psuć urodzin :embarrassed: bo to tylko na razie gdybanie ale jesli to jest ta zębatka (większa) wału to z tego co wiem to QPA bo ona jest wprasowywana na gorąco na wał i nie występuje osobno jako część zamienna (jest to ta część wału po lewej).

2012_02_21_234007.jpg

:confused4:

....ale gdzieś kiedyś na formu wyczytałem że chłopaki jednak znalazły jakiś sposób jej wymiany ale o co dokładnie kaman to już nie pamiętam bo tak tylko to liznąłem jako ciekawostkę :no: musisz poszukać ale na razie to jeszcze nie wiadmo co jest więc może poczekajmy. Niech Ci ten mechanik zrzuci miche i od razu będzie widać od spodu jak te kółka wyglądają bo i tak od tego musi zacząć tzn. od odkręcenia miski.

tutaj gosc porusza taki przypadek, co prawda dla passata ale mechanizm ten sam:

http://vwszrot.pl/index.php/archives/53

niestety optymistycznie to nie brzmi

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tomek, callnij do Waskiego, On ma takie poduszki to mozemy sprawdzic - poza tym bedzie wiedzial...[br]Dopisany: 22 Luty 2012, 08:57_________________________________________________no mozna zrobic SWAP, ale szkoda kasy, jesli nie zarznał silnika to koszt naprawy wraz z nowa pompa (taka sama) zamknie się w 2000zł

Opublikowano

jesli nie zarznał silnika to koszt naprawy wraz z nowa pompa (taka sama) zamknie się w 2000zł

:shocked: :shocked:

Boseron, masakrę masz z tym autem :confused4:

Opublikowano

Tomek, callnij do Waskiego, On ma takie poduszki to mozemy sprawdzic - poza tym bedzie wiedzial...[br]Dopisany: 22 Luty 2012, 08:57_________________________________________________no mozna zrobic SWAP, ale szkoda kasy, jesli nie zarznał silnika to koszt naprawy wraz z nowa pompa (taka sama) zamknie się w 2000zł

Jak mówicie o poduszce od A8 do kiery od TT to nie pasuje choć WRC przerobił :) więc się da od A8 jest w metalowej obudowie i jest za gruba i nie wchodzi do końca.Rożnica jest też w pierścieniu koło znaku Audi :wink4:[br]Dopisany: 22 Luty 2012, 09:58_________________________________________________fajne

http://otomoto.pl/audi-90-2-3-20v-quattro-auto-camp-pl-C22905969.html

Opublikowano

jesli nie zarznał silnika to koszt naprawy wraz z nowa pompa (taka sama) zamknie się w 2000zł

:shocked: :shocked:

Boseron, masakrę masz z tym autem :confused4:

TO DOBRA CENA, KOSZT SAMYCH CZESCI W ASO TO 4500ZŁ z rabatami + robocizna :naughty:[br]Dopisany: 22 Luty 2012, 10:26_________________________________________________p.s. nie ma zamiennikow :decayed:

Opublikowano

straszne koszta, już mi się odechciało tego auta :decayed:

Opublikowano

a myslisz ze np. w VW sa inne?

dokladnie takie same - to trzeba poprostu zrobic i juz.

ale masz jeszcze inna alternatywe - jezdzic jakas sprawdzona jednostka ale stara i wtedy problem z glowy :)

Uwierz ze to nie sa jakies wielkie problemy to co akurat jest w audi...

a fakt ze Siemian upala taka a4 i ona funkcjonuje mowi sam za siebie

Opublikowano

moje jezdzi jak ta lala...

... odpukać :decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 22 Luty 2012, 11:11_________________________________________________ja nie dam powiedzieć nic złego o BLB.

Opublikowano

japierdo*e

Twoje Mgtan widzialem - pomijam oczywiscie perelki (w zasadzie jedynie forumowe)

"gdyby..."

YATES - w 2013r. swoje sprzedasz za 5K :)

A WIESZ DLACZEGO??

bo goscie szukajacy samochodu w sposob taki jak Twoj zadzwonia i powiedza ze spadles z ksiezyca bo 2000rocznik BEZWYPADKOWY i z przebiegiem ponizej 200000km - moga juz teraz miec za 8300 :decayed:

http://otomoto.pl/audi-a4-oplacone-klimatronik-C22793021.html

a sprobuj tylko powiedziec ze masz nowego AJMa wsadzonego

Jak mam swoje sprzedać za 5 tys. to w takim wypadku lepiej jeżdzić jeszcze 2-3 lata swoim AJM aż do złomowania i za zaoszczedzone pieniądze kupić w salonie nowe "B9" - ciekawe jak będzie wyglądać.

:facepalm:

Opublikowano

:hi:

Pablo potrzebuje wymieniczestaw głosnomówiacy nokia hf-310 sw 1.11 praktycznie nowy na cos takiego tylko do sonyericsona masz cos takiego

Opublikowano

:bry:[br]Dopisany: 22 Luty 2012, 11:46_________________________________________________

Pablo potrzebuje wymieniczestaw głosnomówiacy nokia hf-310 sw 1.11 praktycznie nowy na cos takiego tylko do sonyericsona masz cos takiego

Dowiem się co i jak :wink4:

Opublikowano

Jak mówicie o poduszce od A8 do kiery od TT to nie pasuje choć WRC przerobił :) więc się da od A8 jest w metalowej obudowie i jest za gruba i nie wchodzi do końca.Rożnica jest też w pierścieniu koło znaku Aud

no o tym mowa czyli kolo który mi odpisał miał rację po podawał podobne różnice :confused4:

.... szkoda kasy, jesli nie zarznał silnika to koszt naprawy wraz z nowa pompa (taka sama) zamknie się w 2000zł

Tak jeśli jest to co ty miałeś (czego życzę Łukaszowi żeby się tylko na tym skończyło) ale jeśli to problem tych kółek to już jest duużo poważniejszy problem i koszta dużo większe :confused4:

moje jezdzi jak ta lala..... odpukać :decayed: :decayed: :decayed: ja nie dam powiedzieć nic złego o BLB.

:cool1: tiaaa...

to zadzwoń i przenieś choć trochę tego entuziazmu i wiary na Łukasza bo na pewno teraz tego potrzebuje :rolleyes:[br]Dopisany: 22 Luty 2012, 12:24_________________________________________________Pewnie już słyszeliście że od czerwca Gliwice-Wrocław 0,2zł/1km co daje ok 34zł :wallbash: czyli taka jazda do Wrocławia i z powrotem z Krakowa to będzie coś koło 85zł :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

:hi:

Ile chcesz za to :mysli:

Opublikowano

za co za ten zestaw???? nie wiem bo to nie moje tylko wujek ma problemy bo ma ixperie i nie działa mu z tym zestawem musiałbym zapytac

Opublikowano

witam :>

Panowie mam pytanie czy moze jest tu ktos z okolic Suchej Beskidzkiej ktory znalazlby chwile czasu na Vagowanie mojej A4.....??

Niestety nie mam lapa a mój AYM zaczyna coś wariowac;/

PS. w Piatek bede w krk wiec tam tez mozna by sie spotkac (12-15.00):)))

PS#2. 0,7 czeka :kox:

Opublikowano

witam :>

Panowie mam pytanie czy moze jest tu ktos z okolic Suchej Beskidzkiej ktory znalazlby chwile czasu na Vagowanie mojej A4.....??

Niestety nie mam lapa a mój AYM zaczyna coś wariowac;/

PS. w Piatek bede w krk wiec tam tez mozna by sie spotkac (12-15.00):)))

PS#2. 0,7 czeka :kox:

Tukan jest z Twoich okolic ale nie wiem czy ma vaga.

Jak byś we Czwartek przyjechał na spota to pewnie ktoś by Ci pomógł :wink4:

Opublikowano

:hi: dzień dobry wszystkim

Nex Kerczi ma racje w tych silnikach niestety Audi sie nie popisało i zrobiło tzw wade konstrukcyjną :confused4: którą zmodyfikowali po 2 latach produkcji pierwszych B7 2.0 Tdi i niestety w kazdym takim modelu wcześniej czy później sie to wysra i byłem niejako na to przygotowany aczkolwiek miałem nadzieje ze usterka nastapi jak Autko pójdzie do żyda :decayed:

narazie humor mi dopisuje bo jeszcze mechanik nie dzownił co tam znalazł :decayed:

Siemian Twoje A4 to chyba jest z tytanu , tak jak ono dostaje w piz*. to zadne na forum tak nie jest upalane i dziwie sie ze jeździ :decayed:[br]Dopisany: 22 Luty 2012, 17:40_________________________________________________jade do Aqua parku a potem piłeczka , oczywiście poczciwą corsunią :naughty: którą jeździć mozna jedynie taś-taś ale posuwasz sie do przodu w trempie żółwia i jest git :decayed:

Opublikowano

Siemian Twoje A4 to chyba jest z tytanu , tak jak ono dostaje w piz*. to zadne na forum tak nie jest upalane i dziwie sie ze jeździ :decayed:

Ale co się dziwisz jak on z każdą pierdołą do Wojtka jeździ to musi być A4 w formie :decayed:

Opublikowano

Siemian Twoje A4 to chyba jest z tytanu , tak jak ono dostaje w piz*. to zadne na forum tak nie jest upalane i dziwie sie ze jeździ :decayed:

Jedna wielka ściema, nie raz mu sie wysrało tylko w tajemnicy to trzyma :gwizdanie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.