Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzięki Panowie, było jak zawsze - zacnie :decayed::decayed:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Boseron - czekam na jakieś info odnośnie najbliższej soboty :drunk: żeby się zapisać. A jutro czekam na telefon w sprawie trumny :wink:

Opublikowano

Dzieki za spota Panowie i dzieki Lennox za pomoc :thumbup1:

S4 B6 robi robote :thumbup:

Opublikowano
Panowie, orientuje sie ktos czy wycieraczki Bosch aerotwin do b7 wystepuja z dwoma rodzajami mocowania? kupilem sobie takie wycieraczki, niby opisane jest, ze do B7 Avant, dlugosc ok - takie same jak stare ale stare sa troche inaczej montowane. w nowych mam taki zaczep

http://www.wiperblades.co.uk/uploads/IMG4C5002D235E6B_500.jpg

a ze starych zostala mi taka nakladka (cos w rodzaju kapturka dlugiego na ~5cm), ktora tutaj jest zintegrowana z wycieraczka.

Yoghurt ja przerabiałem ten problem, w naszych pojazdach sa dwa rodzaje mocowań wycieraczek, jedne wychodziły do czerwca 2005 drugie po , najlepiej ściągnąć starą i pokazać w sklepie inaczej jest na chybił trafił, ja tak robie.

---------- Post dopisany at 23:36 ---------- Poprzedni post napisany at 23:34 ----------

dzieki za spocika a w szczególności Kerczi i Lenox :thumbup1: Lenox nadal szukasz wyłącznika din dan po wyjęciu kluczyka :wink:

Karol wyrezaliśmy BT u Ciebie hehe działa i o dziwo wersja high :wink: co byśmy bez tego Siemiana zrobili no :naughty:

---------- Post dopisany at 23:39 ---------- Poprzedni post napisany at 23:36 ----------

Panowioe moze by sie napić w sobote co Wy na to ? lista chętnych ? wiem kto sie deklarował a kto nie moze bo jedzie do Chrześniaka :wink:

Opublikowano
:bry:

Dzięki za spota Panowie :good::decayed:

:co:

---------- Post dopisany at 00:23 ---------- Poprzedni post napisany at 00:23 ----------

również podziękował :thumbup:

---------- Post dopisany at 00:24 ---------- Poprzedni post napisany at 00:23 ----------

dzięki Panowie, było jak zawsze - zacnie :decayed::decayed:

Za kłamstwo :bicz::decayed:

---------- Post dopisany at 00:26 ---------- Poprzedni post napisany at 00:24 ----------

S4 B6 robi robote :thumbup:

4.2l V8 mnie rozpierdoliło zwłaszcza dźwięk :kox:

---------- Post dopisany at 00:28 ---------- Poprzedni post napisany at 00:26 ----------

o byśmy bez tego Siemiana zrobili no :naughty:

---------- Post dopisany at 23:39 ---------- Poprzedni post napisany at 23:36 ----------

Panowioe moze by sie napić w sobote co Wy na to ? lista chętnych ? wiem kto sie deklarował a kto nie moze bo jedzie do Chrześniaka :wink:

Dobrze było usłyszeć tego :klamie: z BB :grin::decayed:

boseron co do soboty jestem za, w tej chwili jest nas 4 z tego co mówiliśmy na spocie :wink:

Opublikowano

był ktoś S4 B6 ? szkoda że mnie nie było :/

Opublikowano

żałuj dzwiek bezcenny :slina:

Opublikowano

Panowie tak swoją drogą właśnie odnośnie S4 B6. Tam są tarcze 345mm z przodu. Jakie tam minimalne felgi wchodzą ? 17" wejdzie ?

Opublikowano

Ja też dzięki panowie :)

Opublikowano
Ja też dzięki panowie :)

Miło było poznać :wink:

Opublikowano

PABLO "BB" że o mnie chodzi?

Opublikowano

za***rdala ;-) a słychać fajnie bo ma wydech millteka ;-)

Opublikowano
PABLO "BB" że o mnie chodzi?

o naszego Kolege z Bielska :wink:

Opublikowano
Panowie tak swoją drogą właśnie odnośnie S4 B6. Tam są tarcze 345mm z przodu. Jakie tam minimalne felgi wchodzą ? 17" wejdzie ?

Do mnie nie wchodzą to i tu nie wejdą . Będę na spocie w następny czwartek.

Opublikowano

Do mnie nie wchodzą to i tu nie wejdą . Będę na spocie w następny czwartek.

A masz ori hample ? Tak czytam że ori felgi powinny wejść na styk 17" ?

---------- Post dopisany at 01:40 ---------- Poprzedni post napisany at 01:38 ----------

Ponoć 17" z S4 B5 do Ciebie wchodzą ;-)

Opublikowano
Panowie, orientuje sie ktos czy wycieraczki Bosch aerotwin do b7 wystepuja z dwoma rodzajami mocowania? kupilem sobie takie wycieraczki, niby opisane jest, ze do B7 Avant, dlugosc ok - takie same jak stare ale stare sa troche inaczej montowane. w nowych mam taki zaczep

http://www.wiperblades.co.uk/uploads/IMG4C5002D235E6B_500.jpg

a ze starych zostala mi taka nakladka (cos w rodzaju kapturka dlugiego na ~5cm), ktora tutaj jest zintegrowana z wycieraczka.

Yoghurt ja przerabiałem ten problem, w naszych pojazdach sa dwa rodzaje mocowań wycieraczek, jedne wychodziły do czerwca 2005 drugie po , najlepiej ściągnąć starą i pokazać w sklepie inaczej jest na chybił trafił, ja tak robie.

dzieki, w takim razie czeka mnie ponowna wizyta w IC

---------- Post dopisany at 07:54 ---------- Poprzedni post napisany at 07:49 ----------

wchodza, kwestia ET (lub dystansow) no i ramion bez wydziwnien. Oryginalne sline od B7 (tam jest ET powyzej 40) wchodza bez zadnej walki. Tak to wyglada u mnie

20121207073031.jpg

20121207073042.jpg

Opublikowano

Wchodzi więcej 17, aczkolwiek nie wszystkie, ale ja mam sline i bez problemów

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Karol za 15 min :wink: na miejscu wstawaj

Opublikowano

Dzięki wielkie za info ;-)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.