Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

milego dnia Pany :hi:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
zamówiłem sobie kamerkę, ceny miażdżą KLIK

ja się zastanawiam nad tą: Fotopolis.pl: GoPro Hero 3

tylko nie wiem czy wogóle będę z tego korzystał poza autem, na rowerze ewentualnie jeszcze

---------- Post dopisany at 09:20 ---------- Poprzedni post napisany at 09:18 ----------

Panowie dysk 2,5 cala Sata potrzebuje jak najtaniej moze być używka

---------- Post dopisany at 22:55 ---------- Poprzedni post napisany at 22:54 ----------

na juz pojemność nieistotna

---------- Post dopisany at 22:55 ---------- Poprzedni post napisany at 22:55 ----------

min 100 gb

SATA czy PATA ? Sata mam jeszcze nieodpakowane w folii 750GB ;-) Pata od 10GB do 80GB ;-)

Ewentualnie mam też jakieś z badami i gdyby zrobić partycje tak aby minąć te bady to byłby ok ;-)

---------- Post dopisany at 09:24 ---------- Poprzedni post napisany at 09:20 ----------

Ja jednak swojego zglebiam na zimę ;-) Najwyżej gdzieś się zawieszę ;-)

Opublikowano
zamówiłem sobie kamerkę, ceny miażdżą KLIK

ja się zastanawiam nad tą: Fotopolis.pl: GoPro Hero 3

tylko nie wiem czy wogóle będę z tego korzystał poza autem, na rowerze ewentualnie jeszcze

---------- Post dopisany at 09:20 ---------- Poprzedni post napisany at 09:18 ----------

Panowie dysk 2,5 cala Sata potrzebuje jak najtaniej moze być używka

---------- Post dopisany at 22:55 ---------- Poprzedni post napisany at 22:54 ----------

na juz pojemność nieistotna

---------- Post dopisany at 22:55 ---------- Poprzedni post napisany at 22:55 ----------

min 100 gb

SATA czy PATA ? Sata mam jeszcze nieodpakowane w folii 750GB ;-) Pata od 10GB do 80GB ;-)

Ewentualnie mam też jakieś z badami i gdyby zrobić partycje tak aby minąć te bady to byłby ok ;-)

---------- Post dopisany at 09:24 ---------- Poprzedni post napisany at 09:20 ----------

Ja jednak swojego zglebiam na zimę ;-) Najwyżej gdzieś się zawieszę ;-)

Chyba Wąski posiada Fotopolis.pl: GoPro Hero 3 :eusathink:

a co do gleby to dobrze zastanów się, ale gdybym miał takie możliwości jak Ty to nie zastanawiałbym się ani chwili:naughty::tongue4:

Opublikowano

ja się nie zastanawiam ;-) Już się umówiłem z kumplem na rezanie w garażu na jutro hehe ;-) Puszczę go 2cm wyżej niż było na lato i będzie git ;-)

---------- Post dopisany at 09:45 ---------- Poprzedni post napisany at 09:43 ----------

A swoją drogą kupujesz i lecisz w dół ;-)

Zawieszenie Gwintowane KW Audi A4 B6 B7 2wd 4wd - KW - Zawieszenia gwintowane - Zawieszenie - Tuning mechaniczny - SKLEP.poTURBOwani.pl

Opublikowano
ja się nie zastanawiam ;-) Już się umówiłem z kumplem na rezanie w garażu na jutro hehe ;-) Puszczę go 2cm wyżej niż było na lato i będzie git ;-)

---------- Post dopisany at 09:45 ---------- Poprzedni post napisany at 09:43 ----------

Zawieszenie Gwintowane KW Audi A4 B6 B7 2wd 4wd - KW - Zawieszenia gwintowane - Zawieszenie - Tuning mechaniczny - SKLEP.poTURBOwani.pl

zacna b7:kox: i cena za gwint tak samo:decayed:

Opublikowano

Fanti - nie zastanawiaj się, super oferta - bułka z masłem ;)

---------- Post dopisany at 09:49 ---------- Poprzedni post napisany at 09:49 ----------

Bry all :hi:

Opublikowano

zacna b7:kox: i cena za gwint tak samo:decayed:

za 1k-2k na Allegro swego czasu chodziły używki to trzeba było brać ;-) ale też też pod uwage że jak kupisz do B6 i później kupisz B7 to będzie pasowało ;-)

Opublikowano

Fanti - nie zastanawiaj się, super oferta - bułka z masłem ;)

---------- Post dopisany at 09:49 ---------- Poprzedni post napisany at 09:49 ----------

Bry all :hi:

zajesuperfantastyczna :drool3::cheesy:

Opublikowano

Siemano :)

Ogr ile cali ty masz zimówki? Ja na 15' plus to obnizenie co mam, a nie jest jakieś duże to wale dołem na większości progów jak nie przejeżdzam bardzo powoli, nawet na tych w galerii kazimierz na naszym poziomie. Duży profil opony i on też zaczyna pracować :kwasny:

Opublikowano
Siemano :)

Ogr ile cali ty masz zimówki? Ja na 15' plus to obnizenie co mam, a nie jest jakieś duże to wale dołem na większości progów jak nie przejeżdzam bardzo powoli, nawet na tych w galerii kazimierz na naszym poziomie. Duży profil opony i on też zaczyna pracować :kwasny:

Teraz siedzą 15", leżą mi też opony 16" ale nie mam do nich felg. Mam też felgi z oponami na lato 17" no i 19" z letnimi oponami ale tam szukam na lato dwóch 215/35 ;-) Tak się też właśnie zastanawiam czy by nie pogonić na Allegro tych 16" opon i 15" kół i nie kupić 17-stek oponek na zimę ;-)

Opublikowano

to jest dobry plan, tylko ceny 17' zimówek urywają cycki :banan3:

Opublikowano
:siema: elita :hi:
Opublikowano

ceny letnich 19" jeszcze bardziej hehehe ;-) Na wiosnę ceny zimowych 17" powinny być w dobrych cenach ;-) Narazie w tych 15-stakch mam 2.5bara to najwyżej jak go zglebię a jak będzie tarło to podniosę ciśnienie w oponach ;-)

Opublikowano

miska olejowa bez przycierek to jak żłonierz bez karabinu :decayed:

Opublikowano

Panowie ponoć dobre ceny na oponki ma nasz kolega z Olkusza Pablo_ua4:wink:

Opublikowano

;-)

Jak tam nowe mieszkanie ? Teraz pewnie skrobiesz szyby ;-) ?

---------- Post dopisany at 10:41 ---------- Poprzedni post napisany at 10:41 ----------

Z ciekawości napiszę do niego ;-) Oryginalnie 17 wychodziły w 225/45 i pewnie lepiej jakbym kupił 205/50 na zimę ale felga 8" to z wystającymi rantami w zimie latać chyba samobójstwo hehe ;-) Chociaż to samo mi mówią w lecie ;-)

Opublikowano

JA KUPIŁEM NOWE OPONY ZIMOWE 17" W bISKUPICACH ZA 1350ZŁ

Opublikowano

;-)

Jak tam nowe mieszkanie ? Teraz pewnie skrobiesz szyby ;-) ?

---------- Post dopisany at 10:41 ---------- Poprzedni post napisany at 10:41 ----------

o kurde, to nie jest mieszkanie to melina :decayed: nie no zaczyna powoli to wyglądać. Wczoraj z 10C o godz.21, nagrzaliśmy do 17 grzało się przez całą noc i nadal tyle jest. Już czuje że ta zima upłynie pod znakiem prokreacji -w innym przypadku zamarzniemy :banan:

Opublikowano

Jak mieszkasz z laską to zima Ci nie straszna ;-)

Opublikowano
Jak mieszkasz z laską to zima Ci nie straszna ;-)

no musimy sobie poradzić :wink::decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.