Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

255114_307007699399252_935613944_n.jpg

Franca dobra :kox:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie, potrzebuje zakupic fotelik dla brzdaca. pamietam, ze ktos tutaj pare tygodni temu podawal namiar na klubowicza, ktory siedzi w tym temacie. moze ktos podrzucic ten nick raz jeszcze?

---------- Post dopisany at 15:12 ---------- Poprzedni post napisany at 15:09 ----------

jesli bedzie wyjscie po godzinie 20:30 to ja sie pisze.

Tor gokartowy Elikart M. Nowy obiekt sportowy w Małopolsce. Jedyny tor kartingowy w Krakowie z gokartami sportowymi Sodi GT o mocy 9KM. Gokarty Kraków Gromadzka 66.

moze tutaj sie wybierzemy?

Opublikowano

Heja

bede od poniedzialku do soboty rana w krakowie na jakims tam kursie. Moze na spocie bym sie pojawi? Dajcie znac dokladnie gdzie i kiedy, z adresem, bo nie znam krakowa... ;)

miłoby było was poznac :)

A druga sprawa, to czy znacie jakis parking w okolicach centrum gddzie moznaby samochod stawiac/postawic i nie ruszac? najlepiej w okolicy florianskiej i oczywiscie najlepiej nie za mld złotych ;P

Opublikowano

przyjedz pociągiem ...... w Krakowie wszystko kosztuje :decayed: potem weź taxi z słupka spod Galerii to Ci sie odechce :wink:

---------- Post dopisany at 17:56 ---------- Poprzedni post napisany at 17:55 ----------

Gruszka podniosłeś mi dziś ciśnienie :decayed:

---------- Post dopisany at 17:57 ---------- Poprzedni post napisany at 17:56 ----------

dobra spadam do pracy, oj dziś to sam sobie współczuje Andrzejki :kwasny: uff..... damy radę :wink:

Opublikowano
przyjedz pociągiem ...... w Krakowie wszystko kosztuje :decayed: potem weź taxi z słupka spod Galerii to Ci sie odechce :wink:

---------- Post dopisany at 17:56 ---------- Poprzedni post napisany at 17:55 ----------

Gruszka podniosłeś mi dziś ciśnienie :decayed:

---------- Post dopisany at 17:57 ---------- Poprzedni post napisany at 17:56 ----------

dobra spadam do pracy, oj dziś to sam sobie współczuje Andrzejki :kwasny: uff..... damy radę :wink:

:wink:

Opublikowano

wszedzie wszystko kosztuje, chodzi mi zeby -jako naiwniak nieznający miasta- nie przepłacic bez sensu, a nie zeby nie zplacic. Wy tam mieszkacie, stad takie pytanie. Liczylem po prostu na kolezenska pomoc/rade. A ten tekst mi tak troche pod sarkazm podjechał. Mam nadzieje, ze mylnie. :)

Opublikowano

winczako masz do mnie numer koma na samej górze po prawej więc dzwoń jak będziesz chciał się pojawić to Ci powiem co i jak :wink:

Chętnie posłucham gangu V8 u Ciebie :naughty:

Opublikowano
wszedzie wszystko kosztuje, chodzi mi zeby -jako naiwniak nieznający miasta- nie przepłacic bez sensu, a nie zeby nie zplacic. Wy tam mieszkacie, stad takie pytanie. Liczylem po prostu na kolezenska pomoc/rade. A ten tekst mi tak troche pod sarkazm podjechał. Mam nadzieje, ze mylnie. :)

Bo w Kraku wszyscy zarabiają powyżej 6000 netto na łapkę to ich stać na jakiś głupi parking...

Opublikowano

Ja tam pier^ole andrzejki, w tygodniu miałem andrzejki :decayed: a zaraz KSW trza oblookać :kox:

---------- Post dopisany at 19:45 ---------- Poprzedni post napisany at 19:45 ----------

Bo w Kraku wszyscy zarabiają powyżej 6000 netto na łapkę to ich stać na jakiś głupi parking...

:polew:

Opublikowano

HAHAHAH WINCZAKO nie znasz Boserona?

Musiał się wyżyć bo w Andrzejki w pracy siedzi, a jeszcze Gruszka mu wygadał że kupił b7 z cwiartką spawaną...

:polew:

Opublikowano

dziś Boserona zestresowałem na skrzyżowaniu :)

Opublikowano

Pablo, ok, zadzwonie. :) Poza czwartkami sie nie spotykacie jakos?

KERCZI, no wlasnie nie znam ;) Rozumiem, ze chlopak wyrywny ;), tez bym się wq**ił mając 3/4 swojego samochodu, a reszte niewiadomo co :P.

Również mam dyzur i tez mnie kurw**ca juz bierze.:/ :( Ale zyje mysla ze jutro 17 start do was, a potem tydzień chlania ze spotem po drodze ;):D

Opublikowano

na kokardy ja tylko się pisze w tygodniu, wybieram się na najbliższy czwartkowy spot więc jak ktoś będzie chciał to się na spokojnie w któryś dzień ustawimy

Opublikowano
na kokardy ja tylko się pisze w tygodniu, wybieram się na najbliższy czwartkowy spot więc jak ktoś będzie chciał to się na spokojnie w któryś dzień ustawimy

na co ??????????????????????????????????????:grin::grin:

---------- Post dopisany at 23:05 ---------- Poprzedni post napisany at 23:02 ----------

Siemka All :)

O której Waski jesteś na tych kartach w Niedziele ? Może bym się wybrał :wink:

od 9 ale jeździć możemy od 11 :wink:jutro mój junior kończy 9 lat !!!!! oj czas szybko mija !!!

---------- Post dopisany at 23:05 ---------- Poprzedni post napisany at 23:05 ----------

---------- Post dopisany at 15:12 ---------- Poprzedni post napisany at 15:09 ----------

jesli bedzie wyjscie po godzinie 20:30 to ja sie pisze.

Tor gokartowy Elikart M. Nowy obiekt sportowy w Małopolsce. Jedyny tor kartingowy w Krakowie z gokartami sportowymi Sodi GT o mocy 9KM. Gokarty Kraków Gromadzka 66.

moze tutaj sie wybierzemy?

ten tor nie istniej :kwasny:

Opublikowano

Ktoś może wybiera się na Monte kibicować Robertowi?

Opublikowano

no ja :wink:

i wygrał!!

Opublikowano

Ja chętnie się przejadę :wink:

5041a7c9702c.jpg

18f091b7d575.jpg

Ciekawa felga :naughty:

Opublikowano

winczako spox tak mi sie napisało :wink:

Kerczi miałeś nie mówić nikomu ze spawana :kwasny: Gruszka next time wysiąde z auta obiecuje............ i sie przywitam :decayed:

Ku..a ale napier..ją :facepalm: jak w sylwestra chore społeczeństwo

Opublikowano

Gdyby się ktoś pisał na Monte Carlo to domykam ilość chętnych do 7 grudnia

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.