boseron Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Nex jest na dół ale nie az tak ostro, fakt jest mocno bo przy 2200 jest max moment ale mnie nie chodzi o to żeby odjąć NM bo tu uważam podobnie jak Kerczi ze skoro seria zdrowa miała 350 to wejście na 430 jest normalnym zdrowym programem, mnie bardziej chodziło o to żeby w zakresie wysokich obrotów troche podciągnąć do góry, jutro zrobie fote wykresu i wrzuce to pogadamy.... powiem ze autkiem sie bardzo dobrze jeździ tylko na jedynce jak dołoże do pieca ma za duze moim zdaniem uderzenie ale na wyższych biegach jest super. nex po prostu paski chipują do max 370 NM dlatego zjadam Cie na śniadanie hehe , koniecznie musimy stanąć na kresce tak z czystej ciekawości tylko. ---------- Post dopisany at 20:39 ---------- Poprzedni post napisany at 20:36 ---------- słyszałem opinie ze V-tech ma to do siebie ze Oni tak robią programy ze z dołu jest wyżej i nie jestem pierwszym który ma tak zrobiony program ale czy to wada nie powiedziałbym, moze inny tuner zszedłby z momentem w dół i to bardziej złagodził ale wiadomo każdy robi wedle własnej szkoły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonMatteo Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Napewno ma dużo niutków, bo jak wyjeżdzał kiedyś z centrum zakopianka (stałem za nim) i depnął w gaz mial niezłe pierd..nięcie, szkoda, że jakiś frajer jechał z drabiną wysuniętą w oknie bo byłoby ale co sie odwlecze to:banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregfr Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Ja jestem wstepnie umowiony z kolega z TTC na piatek rano na romozwe Zobaczymy co z tego wyniknie Jezeli bede wymienial turbinke w pozniejszym czasie, to musze z powrotem poprawic program? Ile takie strojenie dodatkowo kosztuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 http://www.3dtuning.ru/en/Tuning/Tuning/74?Mode=1 i można pomodzić w 3d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 http://www.3dtuning.ru/en/Tuning/Tuning/74?Mode=1i można pomodzić w 3d Syf nie ma A5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nsa4 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Witam pózną porą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Co tam słychać w wielkim mieście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Nsa4 ściągnij jutro ekipę na spota i przyjedziecie czterema TTkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nsa4 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Nsa4 ściągnij jutro ekipę na spota i przyjedziecie czterema TTkami.Jesteśmy jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Kur.... Gdzie jest śnieg? Albo dosypujesz albo wypiera.... :-) Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Kur.... Gdzie jest śnieg? Albo dosypujesz albo wypiera.... :-) :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Na pasie jest dużo śniegu Powitał Są też cholerne dziury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Witam Witam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Powitać Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 dzień dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 AUDI A4 B5 1.9 TDI 110KM (Avant) pakiet RS4!!! (2915679869) - motoAllegro gdyby ktoś chciał auto z pakietem rs4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 AUDI A4 B5 1.9 TDI 110KM (Avant) pakiet RS4!!! (2915679869) - motoAllegrogdyby ktoś chciał auto z pakietem rs4 tzw co ma z RSA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 z RS'a nic, ino zderzak z przodu z S'ki ---------- Post dopisany at 10:52 ---------- Poprzedni post napisany at 10:51 ---------- aa grill ma z RS'a chyba że to podróbka bo za małe zdjęcie i dobrze nie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi