Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a znaczki?

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
a znaczki?

aaa znaczki jeszcze :decayed: no tak jak gość napisał - audi po liftingu w wersji RS, nie inaczej :decayed:

Opublikowano
a znaczki?

aaa znaczki jeszcze :decayed: no tak jak gość napisał - audi po liftingu w wersji RS, nie inaczej :decayed:

no to właśnie mówię, unikat panie

Opublikowano
a znaczki?

no to właśnie mówię, unikat panie

Biały Kruk :polew:

Opublikowano
Ja jestem wstepnie umowiony z kolega z TTC na piatek rano na romozwe :decayed: Zobaczymy co z tego wyniknie :wink:

Jezeli bede wymienial turbinke w pozniejszym czasie, to musze z powrotem poprawic program? Ile takie strojenie dodatkowo kosztuje ?

Tak, jak wymienisz przykładowo na BRD to trzeba pozmieniać parametry. O Koszt zapytaj Daniela, pewno koło połowy sumy czipa. Jak program przykładowo 800 to myślę że korekta 300-400. Zapytaj

boseron, kreska nie ma sprawy, jak drogi będą suche to kiedyś się umówimy i przyjadę. Może wyskoczymy na obwodnicę? :naughty:

Opublikowano

Nex audi jedzie 240 wiec nie wiem czy zjesz go na obwodnicy

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

KERCZI, chodziło mi raczej o bezpieczeństwo, po za tym do obwodnicy mamy po polowie :wink:

Opublikowano

:bry:

Pany, to co dzisiaj znów jakiś większy spot się szykuje :kox:

Opublikowano

mnie nie będzie znowu, leje mi się płyn hamulcowy w okilicach skrzyni biegów. 2013 zamiast od modzenia rozpoczął się od napraw :kwasny:

Opublikowano

mnie nie będzie znowu, leje mi się płyn hamulcowy w okilicach skrzyni biegów. 2013 zamiast od modzenia rozpoczął się od napraw :kwasny:

Panie to pojedziesz ze mną :wink::hi:

Opublikowano
  • Autor

Boseronek i Nex czekam na Waszą ustawkę :naughty: tylko wagowo musicie sie wyrównać który lżejszy, to pakuje odpowidnią ilość osób lub płyt chodnikowych na pokład :naughty: aby było sprawdiedliwie to jeszcze kapcie winny być rozmiarowo te same :kox:

Co do NM i Koników hmmm u mnie jest 180 i 420 NM z tego co pamietam, a Boseronek ( KERCZI ) nie było u Ciebie 190 km ? bo coś mi się tak przypomina :wink: a seria była bardzo przyjemna :) z tymi niutami :)

Dzis spocik :hi:

Opublikowano

Panie to pojedziesz ze mną :wink::hi:

a widzisz :decayed: jestem na TAK, odezwe się jeszcze żeby potwierdzić ,ale jadem, Dzięki Panie

Opublikowano

Dziś ma być ta stara pytka PIXI z wawy :decayed:

---------- Post dopisany at 12:45 ---------- Poprzedni post napisany at 12:30 ----------

Na spocie w KFC jak ktoś będzie wcinał kukurydzę to niech weźmie sprzęta jak wyżej :polew:

Opublikowano

Na spocie w KFC jak ktoś będzie wcinał kukurydzę to niech weźmie sprzęta jak wyżej :polew:

Hehe :-D

Opublikowano
boseron, kreska nie ma sprawy, jak drogi będą suche to kiedyś się umówimy i przyjadę. Może wyskoczymy na obwodnicę? :naughty:

ja też, ja też:drunk:... skoro audi nex jedzie 240, to i mnie zje, bo max 230 jechałem, chyba, że będzie gdzieś z górki to dyszkę jeszcze pociągnie:grin:

jeśli chodzi o dzisiejszą pomoc w rnse na spocie, problem został rozwiązany, na twardo zaaplikowałem dodatkowy upgrade z SW: 600 do SW:650 i płytki śmigają jak ta lala, ale dzięki gregfr za pomoc.

Opublikowano

jak sprawdzić jaki ma soft m rnse ? może i u mnie trzba taką operacje wykonać

Opublikowano

klikasz na rns-e CAR lub SETUP - wersja SW: .... i wyobraź Sobie bosseron, że wcale nie trzeba było czyścić lasera, wystarczyło trochę PLN'ów upgrade softu i wszystko śmiga:naughty:

Opublikowano
klikasz na rns-e CAR lub SETUP - wersja SW: .... i wyobraź Sobie bosseron, że wcale nie trzeba było czyścić lasera, wystarczyło trochę PLN'ów upgrade softu i wszystko śmiga:naughty:

kto Ci to robił ?

Opublikowano

darek ze swoszowic jak chcesz mogę Ci wysłać na pw number, drogi :facepalm: ale narazie bardzo skuteczny, navi śmiga rewelacyjnie, a z hammerem zachodziliśmy co może być nie tak, laser, rns-e z 2007 a mapy z 2013 i inne. Ale koniec-końców udało się, a hammer swoją drogą za***isty gość-klasa sama w sobie :hi::hi::hi:

Opublikowano

Wystarczy kupić płytkę albo nagrać z internetu, Darek jest do spoly z Marcinem, szczęścia sami nie wiedzą ile brać. Marcin ma soft, właśnie od Darka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.