Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

---------- Post dopisany at 23:43 ---------- Poprzedni post napisany at 23:43 ----------

tak to sie Dante robi :naughty:

Jak tam po meczu? Po graliście? :-)

Wysłane z mojego GT-I9300

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

super sie grało :naughty: szlifuje forme przed czwartkiem :wink: jazda na rowerze do pracy podnosi kondycje

Opublikowano
super sie grało :naughty: szlifuje forme przed czwartkiem :wink: jazda na rowerze do pracy podnosi kondycje

No to super. Ja dzisiaj opuściłem rower ze względu na pogodę ale jutro Kto wie :-)

Wysłane z mojego GT-I9300

Opublikowano

:hi:, boseron, znasz go? :naughty:Zatrzymał karetkę, żeby przepuścić urzędników! - Nasygnale.pl

nex kiedy i gdzie mogę Ci podrzucić SWR`a ?

Jak się wybierasz w okolice Krzeszowic to do domu :decayed:. Trzymaj go, na razie się nie wybieram do krk. Jak będę jechał dam znać. Zostaw mi kom na PW

Opublikowano

:hi:czy znacie kogoś kto naprawia radia CD potrzebuję wymienić laser prawdopodobnie w Concercie :whistling: nie czyta wszystkich płyt ?

Opublikowano

A nie rozbierzesz sam i nie przeczyścisz go spirolem ?

---------- Post dopisany at 10:58 ---------- Poprzedni post napisany at 10:12 ----------

radimm, nie chcesz czegoś ?

SportAudi RS/S/Forum :: Zobacz temat - Troch gratw ktre nie mam gdzie upcha Audi S4 RS4

Opublikowano
A nie rozbierzesz sam i nie przeczyścisz go spirolem ?

---------- Post dopisany at 10:58 ---------- Poprzedni post napisany at 10:12 ----------

nie pomogło
Opublikowano

pech_54.jpeg

---------- Post dopisany at 14:30 ---------- Poprzedni post napisany at 14:27 ----------

Świadczy o tym ze miał bite auto...

Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2

---------- Post dopisany at 18:38 ---------- Poprzedni post napisany at 18:36 ----------

W 3.0 tdi, 2.5tdi, w 2.7tdi i 2.0tdi 170KM i były dwie kierownice powietrza czytaj dziury, w 2.0tdi i 1.9tdi była tylko jedna od strony kierowcy

Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2

KERCZI czyli ma dobrze a nie bite bo ma BKN'a 3.0TDI tak jak pisałem wcześniej, zdjęcie przedstawiłem innego auta z forum.

Opublikowano

Powitać :hi:

Opublikowano

Siema

Opublikowano

Cześć Themoniasty :kox:

Kiedy się zjawisz na spocie bo ludzie zapomną jak wyglądasz hyhy :lol1:

Opublikowano
Cześć Themoniasty :kox:

Kiedy się zjawisz na spocie bo ludzie zapomną jak wyglądasz hyhy :lol1:

Stesknilas sie? ;)

Opublikowano

Ty wiesz że tak :decayed:

Opublikowano
:hi:czy znacie kogoś kto naprawia radia CD potrzebuję wymienić laser prawdopodobnie w Concercie :whistling: nie czyta wszystkich płyt ?

tam sie chyba tak jak rnse wymienia caly mechanizm. mysle ze takowy znajdziesz na alledrogo albo stronach w google i sam spokojnie zmienisz kilka srubek

Opublikowano

Witajcie,

Panowie załatwiłem znajomemu używany alternator do B5 1,9 TDi. Znajomy miał zamiar przed jego montażem wymienić w nim u elektryka szczotki i łożyska. Elektryk powiedział, że to jest alternator VALEO, a nie BOSCH i że te alternatory są ogólnie c**j..e i bardzo często przy wymianie łożysk rozlatują się w nich wirniki. Uważa też, że jeśli już kupować alternator to tylko i wyłącznie Boscha.

Czy macie jakieś doświadczenia w tej kwestii i czy to nie jest próba wyłudzenia przez elektryka kasy za wymianę wirnika?

Opublikowano

Panowie wie ktoś z Was sprawdzony i dobry warsztat od regeneracji maglownic w rejonie Krakowa? Siadła mi przy Galaxy i najlepszym wyjściem chyba będzie regeneracja...jeśli oczywiście się będzie dało.

Opublikowano
Panowie wie ktoś z Was sprawdzony i dobry warsztat od regeneracji maglownic w rejonie Krakowa? Siadła mi przy Galaxy i najlepszym wyjściem chyba będzie regeneracja...jeśli oczywiście się będzie dało.

:hi: z wieczora .Co odnośnie magłownic to mogę polecić tą firmę Kuzicars - przekładnie kierownicze znam firmę i właścicieli i mogę śmiało polecić .Śmiało możesz się powołac na mnie

Opublikowano

Koledzy sprzedam trójramienną kierownicę skórzaną wraz z poduchą w wersji sport do B6 w bardzo dobrym stanie.

I kolejny modzik:

dsc1153dy.jpg

Opublikowano

tam sie chyba tak jak rnse wymienia caly mechanizm. mysle ze takowy znajdziesz na alledrogo albo stronach w google i sam spokojnie zmienisz kilka srubek

Hammer ma cale mechanizny po 350zł

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.