Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie jakby ktoś szukał to mam taki telewizorek - NÓWKĘ nierozpakowaną

Philips 55PFL7007K - Ceneo.pl - 1000zł taniej !!!! - czyli za 5200zł

dajesz na raty :whistling:

---------- Post dopisany at 08:50 ---------- Poprzedni post napisany at 08:49 ----------

może ktoś chętny

Suzuki sv 650 s (3382045962) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. :whistling:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Robert masz jeszcze neony do b8 avant? Mam napalonego klienta ;)

iPad Tapatalk HD

Opublikowano

iPad Tapatalk HD

Czekam na dostawę tylko starego typu są :wink:

---------- Post dopisany at 09:20 ---------- Poprzedni post napisany at 09:18 ----------

Uderzenie w nocne wyścigi. 108 mandatów! - Motoryzacja w INTERIA.PL

Opublikowano
  • Autor

dzień dobry :hi:

Opublikowano

Panowie to gdzie robimy spocika?? :kox: może jakiś grill??

Opublikowano
  • Autor

a jest jakaś inna miejscówka ? :whistling:

Opublikowano

nie no pewnie można kisić się pod dachem :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

się widzę zaczyna kolejne marudzenie :facepalm: ( w lecie za gorąco , w zimie za zimno )

Masz pomysł na spota ? To napisz krótko jasno i na temat co gdzie, kiedy i o której ( sie zobaczy ilu jest chętnych ) a nie zdanie które nic nie wnosi a wręcz przeciwnie wprowadza zamieszanie

Opublikowano

zadałem tylko pytanie.. z tego co obijało mi się o uszy to większość wolałaby pospocić w innym miejscu niż pod dachem na niebieskim gdy jest ciepło tylko nikt sie k**wa nie odezwie, ale skoro wprowadzam zamieszanie to nie udzielam sie już

na szczęście jest grono osób z klubu, z którymi mogę spotykać się w inny dzień niż ten podpasowany przez Was wtorek, w innych miejscach i w innych okolicznościach

:closed:

Opublikowano

proponuję parking na terenie M1/koło stacji/ są ławeczki dużo miejsca /dla chętnych gokarty MC i KFC -

dużo klubów sie tam spotyka w rożne dni :wink:

Opublikowano
eee Panowie działa Wam subskrypcja na email? bo ja nic nie dostaje od dzisiejszego poranka... kierwa :kwasny:

U mnie nie działało przez kilka dni od ostatniego wyłączenia serwera aż do dzisiejszego poranka :grin: Dostałem nawet zaległe powiadomienia :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Fantowski super :banan: rewelacja podejscie do sprawy !!!!! Genialne , podzielmy się na kilka obozów spotowych Bosko! Zamiast trzymać sie razem to rozpierdolmy spoty krakowskie ! jak dziecko 10 letnie w piaskownicy , oddaj ! moje wiaderko i moje grabki :facepalm:

kto głosował za Wtorkiem ?

Proszę Cię bardzo , wymyśl miejsce na spoty , dzień , godzinę by wszystkim odpowiadało , proszę droga wolna , działaj w temacie! Liczymy na Ciebie i na szybki efekty :)

od 2006 roku nie zmiennie jest GK prób było kilkanaście na zmianę miejscówki i ? efekt tego był taki jak zawsze ........ Czekamy na tą rewelacyjną miejscówkę przykładowo jak pada deszcz :naughty:

Opublikowano

nie no pewnie można kisić się pod dachem :facepalm:

Jakby żona jednak nie miała dyżuru to ja będę.

Opublikowano
  • Autor
proponuję parking na terenie M1/koło stacji/ są ławeczki dużo miejsca /dla chętnych gokarty MC i KFC -

dużo klubów sie tam spotyka w rożne dni :wink:

Widziałem tam hondy itd tylko co jak będzie okres jesienno-zimowy ? będziemy zmieniać "lokum" ?

Opublikowano
zadałem tylko pytanie.. z tego co obijało mi się o uszy to większość wolałaby pospocić w innym miejscu niż pod dachem na niebieskim gdy jest ciepło tylko nikt sie k**wa nie odezwie, ale skoro wprowadzam zamieszanie to nie udzielam sie już

na szczęście jest grono osób z klubu, z którymi mogę spotykać się w inny dzień niż ten podpasowany przez Was wtorek, w innych miejscach i w innych okolicznościach

:closed:

MZ pomysł dobry, tylko może za późno poruszony dla osób, które nie śledzą wątku na stałe. Dzisiaj mnie i tak niestety nie będzie bo pracuję do 22 ale na przyszłość myślę że warto rozważyć :wink:

Opublikowano
Fantowski super :banan: rewelacja podejscie do sprawy !!!!! Genialne , podzielmy się na kilka obozów spotowych Bosko! Zamiast trzymać sie razem to rozpierdolmy spoty krakowskie ! jak dziecko 10 letnie w piaskownicy , oddaj ! moje wiaderko i moje grabki :facepalm:

kto głosował za Wtorkiem ?

Proszę Cię bardzo , wymyśl miejsce na spoty , dzień , godzinę by wszystkim odpowiadało , proszę droga wolna , działaj w temacie! Liczymy na Ciebie i na szybki efekty :)

od 2006 roku nie zmiennie jest GK prób było kilkanaście na zmianę miejscówki i ? efekt tego był taki jak zawsze ........ Czekamy na tą rewelacyjną miejscówkę przykładowo jak pada deszcz :naughty:

A dach dalej jest zamknięty w GK ? Tam było spoko.

Opublikowano
  • Autor

tak , jest zamknięty :kwasny:

Opublikowano

iPad Tapatalk HD

Czekam na dostawę tylko starego typu są :wink:

---------- Post dopisany at 09:20 ---------- Poprzedni post napisany at 09:18 ----------

Uderzenie w nocne wyścigi. 108 mandatów! - Motoryzacja w INTERIA.PL

Wyśle mu Twój nr tel. Powiem aby skrzętnie czekał na ciepłą dostawę ;)

iPad Tapatalk HD

Opublikowano
Panowie ktoś wie jak się robi procedurę wypalania dpf vcdesem?

o ktora generacje pytasz? B7? czy wyzej?

Opublikowano

Kto ma takie felgi? Pasuje mi sprawdzić czy wejdą na zaciski? I powiedzcie czy warto je wziąć za 1100 PLN? Opony raczej na 1 sezon max...

8rm1.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.