Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie, do kogo można by się zwrócić o sprawdzenie numeru części? Potrzebuję nr. intercoolera lewego (i chętnie jakiś rysunek albo zdjęcie). Niestety mam do wymiany :facepalm:

View image: ic 2 5 tdi

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Po czym to wywnioskowałeś?? Po tym, że przód poliftowy?

A jaki ma być z 2008 roku? :kwasny:

Z C5? :facepalm:

nie nie LENOX - pod koniec 2008 C6 miało lift, ale to jest jeszcze a6 przedliftowa...wiec ledy z przodu sobie chłopek założył przy okazji dzwonka...

czyli jeżeli przedliftowa to w pupcie również miała dzwona :wink:

no albo pasjonat z a6klub :polew:

Ledy z tyłu o ile dobrze kojarzę były od samego początku ale jako opcja

Opublikowano

Tak, ale poliftowe lampy miały biały pasek przez całą długość...

Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Siemka :hi: lift C6 to końcówka 2008 r. Ta za 52 tys. ma przód i tył s-line z wersji poliftowej. Ori. lift ma lusterka z kierunkami (jak B8) i MMi 3g. Plus parę przycisków zmieniło kształt ( np. chrom na przełączniku świateł i lusterek ) lampy wiadoma sprawa led z przodu . Co do ledów tył były montowane ori. z ksenonem polift ma jeszcze biały pasek na całej długości. Za 40 i parę tys. można szukać C6 ale z roczników 2005-2006 z silnikiem 2.7 i 3.0, natomiast 2007 roczniki w tej kasie to 2.0 . Wszystko jest również zależne od wyposażenia.

Opublikowano
Siemka :hi: lift C6 to końcówka 2008 r. Ta za 52 tys. ma przód i tył s-line z wersji poliftowej. Ori. lift ma lusterka z kierunkami (jak B8) i MMi 3g. Plus parę przycisków zmieniło kształt ( np. chrom na przełączniku świateł i lusterek ) lampy wiadoma sprawa led z przodu . Co do ledów tył były montowane ori. z ksenonem polift ma jeszcze biały pasek na całej długości. Za 40 i parę tys. można szukać C6 ale z roczników 2005-2006 z silnikiem 2.7 i 3.0, natomiast 2007 roczniki w tej kasie to 2.0 . Wszystko jest również zależne od wyposażenia.

+10

Opublikowano

Tak to ten Piotrek, tu jego strona :arrow2:Auto SPA Detailing - Polerowanie i renowacja lakieru - Kraków - Kontakt ale za taką B7 w avancie myślę że z 1500zł by Ci wziął, kolega rubio od nas z forum zna Piotrka również mógłby zrobić detaling w dużo lepszej kasie.

A tutaj prace Rubia :arrow2:Kosmetyka aut :: Zobacz temat - Opel Astra Bertone

Kosmetyka aut :: Zobacz temat - Renault Megane II

---------- Post dopisany at 18:06 ---------- Poprzedni post napisany at 18:05 ----------

Dzięki że się zjawiłeś :naughty:

Opublikowano
  • Autor
Pablo nie siej zamentu. Jak ktoś chce to ta srebrna x3 jest za 30k do wzięcia ja z niej rezygnuje

ufffff :wink:

Opublikowano

zgadzam sie z Karolem ta A6 bita dobrze bankowo..dlatego taka cena.Nie oszukujmy się.

A zrobienie tego allroada nawet za 60 to kolejna wtopa.Dobre napisał kto by cos takiego za 60 tys chciał...:facepalm:

Wcale nie mało kasy.

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

siema :hi: pozdrowienia z warszawy

Opublikowano

Siema, siema... Pozdrowienia z Krakowa :jerk:

Tylko nie śpij tam z uziemnieniem :naughty:

Opublikowano

Siema, siema... Pozdrowienia z Krakowa :jerk:

Tylko nie śpij tam z uziemnieniem :naughty:

spoko spoko już ja cie będę obserwował na następnym zlocie :decayed:

Opublikowano

BOSERON

A może coś takiego??

Mercedes-Benz E 220 44800.00 PLN. Gaj-Mogilany - otoMoto.pl

albo

Audi A6 46900.00 PLN. Tarnów - otoMoto.pl

M-B wersja poliftowa - pozbawiona problemów wersji W211 przed liftem (wyeliminowany problem asystenta hamowania BAS, poprawiona elektronika itp...) tylko troche słabawy :kwasny: Warto poszukać wersji Avantgarde z silnikiem 270 albo 320 CDI...

Co do Audi - Wy bardziej fachowo ocenicie. Ja tylko znalazłem ogłoszenie :naughty:

Opublikowano

Tak to ten Piotrek, tu jego strona :arrow2:Auto SPA Detailing - Polerowanie i renowacja lakieru - Kraków - Kontakt ale za taką B7 w avancie myślę że z 1500zł by Ci wziął, kolega rubio od nas z forum zna Piotrka również mógłby zrobić detaling w dużo lepszej kasie.

A tutaj prace Rubia :arrow2:Kosmetyka aut :: Zobacz temat - Opel Astra Bertone

Kosmetyka aut :: Zobacz temat - Renault Megane II

---------- Post dopisany at 18:06 ---------- Poprzedni post napisany at 18:05 ----------

Minetoo no mówiłem Ci :decayed: Taki ma nick.

Opublikowano

Siema wieczorowa pora:hi:

Opublikowano

ale bez :quattro:

Opublikowano
BOSERON

A może coś takiego??

Mercedes-Benz E 220 44800.00 PLN. Gaj-Mogilany - otoMoto.pl

albo

Audi A6 46900.00 PLN. Tarnów - otoMoto.pl

M-B wersja poliftowa - pozbawiona problemów wersji W211 przed liftem (wyeliminowany problem asystenta hamowania BAS, poprawiona elektronika itp...) tylko troche słabawy :kwasny: Warto poszukać wersji Avantgarde z silnikiem 270 albo 320 CDI...

Co do Audi - Wy bardziej fachowo ocenicie. Ja tylko znalazłem ogłoszenie :naughty:

cześć Studencik dawno Cie nie widziałem trzeba coś golnąć :naughty:

dolicz do tej a6 akcyze 18 % to juz sie robi kwota bo jest nieopłacona , a merol taki dla dziadka dobry :wink:

znalazłem taką X3

mobile.de

jutro rano jade do Radomia zobaczyć tą

BMW X3, 3,0d (204 KM) BI-XENONY,vat 23% (3395984629) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. zobaczymy jak to to na żywca wygląda

---------- Post dopisany at 00:32 ---------- Poprzedni post napisany at 00:32 ----------

fajny silnik i manual może być

Opublikowano

Boseron pamiętaj o plastikowych klapkach przy kolektorze w 3.0 dieslu w bejcy. Odrazu temat do ogarnięcia bo może zrobić Ci spustoszenie pod maską

---------- Post dopisany at 01:47 ---------- Poprzedni post napisany at 01:46 ----------

Tranzol tez wolałbym w ciemno takiego Meska. A z suvow MLa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.