Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
MRC Tuning, to jeden z najlepszych tunerow audi :wink:

zbratali się ostatnio z naszym Sportmile

---------- Post dopisany at 08:16 ---------- Poprzedni post napisany at 08:05 ----------

Straszny wóz i przystepna cena... :slina::slina:

Oferta - Audi A8 - Audi A8 Long 4,2 Quattro Disel 336 KM Czarny Pełna Faktura Vat. Auto sprzedaje Kancelaria prawna Kupione w salonie w Niemc

---------- Post dopisany at 01:00 ---------- Poprzedni post napisany at 00:44 ----------

japierdole

MRCTUNING Rolling Road Day December 2010 on Vimeo

b5 rules :)

i4

Szach i mat

Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2

f*ck o tym nie pomyslalem

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

witajcie :wink:

jako, że auto mam dopiero kilka tygodni mam pytanie, czy może ktoś na spocie ma nawigację tą najprostszą między zegarami.

Mam kłopot, że wg VAGA (od mechanika) wszystko jest z nią ok, poza tym, że nie działa laser w napędzie i tym samym nie mogę jej włączyć przyciskiem między fotelami i żaden komunikat na wyświetlaczu się nie pojawia (włóż płytę czy cokolwiek, tak jakby przycisk nie działał) i nie reaguje na żaden przycisk (a panel jest sprawny)

czy ktoś będzie mógł mi pomóc? :decayed:

do 15.00 jestem pod mailem, i pierwsza wizyta na spocie na 99% powinna się udać (praca, dom, rodzina ;) )

Opublikowano
siema panowie :hi: w srode jade do warszawy i wracam w piątek jak ktoś cos potrzebuje to walić śmiało

Aktualna propozycja :eusathink:

Opublikowano

Niestety nie wiem czy uda mi się dziś pojawić - żona ma urodziny :facepalm: Bryczka właśnie u Wojtka, będzie nowy rozrząd :banan:

Opublikowano
Straszny wóz i przystepna cena... :slina::slina:

Oferta - Audi A8 - Audi A8 Long 4,2 Quattro Disel 336 KM Czarny Pełna Faktura Vat. Auto sprzedaje Kancelaria prawna Kupione w salonie w Niemc

---------- Post dopisany at 01:00 ---------- Poprzedni post napisany at 00:44 ----------

japierdole

MRCTUNING Rolling Road Day December 2010 on Vimeo

i niebotyczne koszty utrzymania wielkie spalanie duzo pompek i aluminium nawet dla bogatego jest to drogi samochod

Opublikowano

Mniejsze koszty niż mojej obecnej 3litrowki

Opublikowano
  • Autor

Siemka all :)

Nie zapomnijcie o spociku dzisiaj :)

Opublikowano
Mniejsze koszty niż mojej obecnej 3litrowki

mysle ze nie poniewaz u ciebie v6 a tam v8 czyli 8 pompek do tego kolo 16litrow oleju napedowego i nadwozie aluminiowe duzo drozsze w naprawie niz nasze, tam jest pneumatyka ktora kocha sie psuc jeden amortzator to koszt od 2000 do 4000tys nawet amory do zwyklej kosztuja swoje, spalanie tez bedzie wieksze niz w twojej

---------- Post dopisany at 12:07 ---------- Poprzedni post napisany at 12:03 ----------

Audi A8 Klub Polska :: [D3 06 4.2TDI ] Opinie na temat silnika i oglnie eksploat

dyskusja na ten temat

Opublikowano

michail co to dla KERCZIEGO takie wydatki :naughty:

Fajna się zrobiła pogoda na spota :kox:

Opublikowano

pogoda się robi to i pasowało by po pracy autko umyć :wink:

Opublikowano

Swoją*drogą… jest w okolicy jakieś miejsce gdzie mogę zostawić swoją bez miesięcznych terminów by na szybko ogarnęli lakier/szyby bez zacieków itp w odróżnieniu od tych bezdotykowych 1zł/minutę?

Opublikowano
michail co to dla KERCZIEGO takie wydatki :naughty:

Fajna się zrobiła pogoda na spota :kox:

nie o to chodzi ja uwazam ze mozna zostac przy b7 3.0tdi i zrobic ja na tyle samo koni spokojnie

---------- Post dopisany at 13:29 ---------- Poprzedni post napisany at 13:24 ----------

Comp_Sport_Chiptuning_i_modyfikacje_mechaniczne.jpg

Opublikowano

Chłopaki miał może któryś styczność z MB E320V6 W211 4matic? Trafia się "okazja" a jest to auto dla mnie kompletnie nieznane :whistling:

Opublikowano

pozatym ze korozja go strasznie dowala to autko w miare fajne

Opublikowano

No właśnie z rudą się podobno lubią ale to jest wersja po lifcie (2006) i podobno już jest lepiej pod tym względem :decayed:

A jak to jedzie? 3,2 V6 w beni - miał ktoś przyjemność(lub nie)?

Opublikowano
nie o to chodzi ja uwazam ze mozna zostac przy b7 3.0tdi i zrobic ja na tyle samo koni spokojnie

---------- Post dopisany at 13:29 ---------- Poprzedni post napisany at 13:24 ----------

http://s13.postimg.org/j6kdf1cc3/Comp_Sport_Chiptuning_i_modyfikacje_mechaniczne.jpg

Myślę że jak by KERCZI kupił takie auto to raczej nie dla mocy :whistling:

---------- Post dopisany at 14:41 ---------- Poprzedni post napisany at 14:40 ----------

No właśnie z rudą się podobno lubią ale to jest wersja po lifcie (2006) i podobno już jest lepiej pod tym względem :decayed:

A jak to jedzie? 3,2 V6 w beni - miał ktoś przyjemność(lub nie)?

Pogadaj z kolegą Trzastek czasami do nas przyjeżdża na spoty B7 w sedanie z takim silnikiem.

---------- Post dopisany at 14:42 ---------- Poprzedni post napisany at 14:41 ----------

Toyota vs

Учитель на байке Кемерово Ленинск Кузнецкий 11 07 2013 - YouTube

Opublikowano
Swoją*drogą… jest w okolicy jakieś miejsce gdzie mogę zostawić swoją bez miesięcznych terminów by na szybko ogarnęli lakier/szyby bez zacieków itp w odróżnieniu od tych bezdotykowych 1zł/minutę?

Aquaauto w Zabierzowie na Krakowskiej 280, jak skręcasz na BuisnessPark :wink:

Opublikowano

1016324_628862310465908_1066682930_n.jpg

:slina:

Do wyboru jedna audica, co wybieracie :decayed:

Opublikowano

rs6 miadzdzy:slina:

Opublikowano

siema :hi: ja dzisiaj jestem na spocie waski pw :wink:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.