Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

PABLO gratuluje zakupu, super stan ta Bejca :good: Zycze dlugowiecznej bezawaryjnosci.

Pozdrawiam

Opublikowano

Dzięki Muskel :wink4:

Opublikowano
A mój kolega ma 240tys i jeździ normalnie, kilka głupot mu się posypały typu klapką spryskiwaczy xenonow jakieś tam linki, coś z klima ale nic poważnego. I za serwis płaci dużo mniej niż ja. Kwestia spojrzenia na temat.

Wysłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 4

---------- Post dopisany at 11:06 ---------- Poprzedni post napisany at 11:03 ----------

A jeździłes kiedyś takim oplem?

Karol, nie rozumiem dlaczego tak bardzo Łukasza nie lubisz że chcesz go drugi raz w ciągu roku wje..ać na minę :decayed:

:polew::polew:

Buahahaha... A wiem, tak wyszło.

Tak poważnie mówiąc to najdziwniejsze ze mówicie to Wy. Ale zapraszam do eksploatacji samochodu którego szuka, czyli a6 3.0 w automacie. Za 15kzl za usterki które są tylko kwestia czasu kupił by połowę drugiej takiej insignii. Wy jezdzicie 1.9tdi wiec o czym gadamy?

Wysłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 4

I tu sie zgodzę ze zrobiłem głupotę, jeszcze w osce :/

Naciapane z sedesu ...

Opublikowano

:shock3::slina::slina: jakby mi dali wybrać chociaż jedno to bym się zastanawiał chyba przez tydzień..takie rodzynki

BTW. Powitać :hi:

---------- Post dopisany at 21:28 ---------- Poprzedni post napisany at 21:26 ----------

ktoś tak już próbował wyprzedzać? jikr6_d_elvis.gif

Opublikowano

powitać z wieczora jutro jade kupić tą X3 ke tak zdecydowałem bo jej stan jest idealny i nie kręcić mi tu nosami :wink:

Pablo pożyczysz dres ? :naughty: wziąłem wszystkie za i przeciw A6 i X3 i mam obawy przed napinaczami jednak bo to spory wydatek, BMW nie ma turbiny, benzynowy więc nie trzeba sie obchodzić jak z jakiem, a przy tym 2,5i 192KM jak czytam na różnych forach jest bezawaryjny i bardzo udany , pojeździmy zobaczymy , przynajmniej miejsca z tyłu jest wystarczająco dużo dla całej rodzinki :wink:

---------- Post dopisany at 00:21 ---------- Poprzedni post napisany at 00:19 ----------

koszty spalania na LPG miały też duże znaczenie przy podjęciu decyzji a instalacja sekwencja Stagg 6plus ma 3 lata więc nie sądze zeby sie z nią coś działo

Opublikowano

no to Boseron zaskoczyles Tatusia... :)

powodzenia

p.s. miales fotke felgi zrobic

p.s.2 z tym silnikiem raczej nie bedzie problemow

p.s.3. to ma 4buty??

Opublikowano

Karol felga czeka na Ciebie w pierwszej kolejności za cene jaką ugadaliśmy wiec bez obaw :wink:

silnik faktycznie ok , pali sporo gazu bo koło 18 L weźmie ale to nadal 40 zł/100km więc wynik porównywalny z 2 litrowym klekotem w B7

tak ma 4 buty , co prawda nie jest to niezawodne Q, tylko elektroniczne ale jest ciekawe jak w zimie sie sprawdzi,

dlaczego taka decyzja od 2 miesięcy jezdzę suvami freelander i teraz Honda CRV i zaczałem zauważać plusy tego segmentu aut, bardzo wygodna pozycja za kierownicą i wyjebane na wszystkie nierówności terenu krawęzniki itp , moze popełniam błąd ale sam chce sie przekonać jak sie tym jeździ na codzień, o ile przód X3 i profil mi sie podoba tył pozostawia wiele do życzenia ale w całości jest ok, xenony, grzane stołki, klimatronic, pełna elektryka foteli,panorama dach i zadbane wnętrze przekonały mnie zeby tym troche pojeździć,deska rozdzielcza bardzo uboga i surowa typowa dla Bawarskiego koncernu ale w X3 nie razi, najwazniejszy przebieg 80 tysi to jest nic na ten silnik a sprawdzałem u misiaka i jest wszystko ok :wink:

eh....chyba sie starzeje :decayed:

---------- Post dopisany at 01:12 ---------- Poprzedni post napisany at 00:43 ----------

to Wam coś wrzuce i zacznie sie gadanie hehehe

Opublikowano

ale mnie interere fotka a nie to ze czeka...bo lada moment bede odbierał auto...

---------- Post dopisany at 01:27 ---------- Poprzedni post napisany at 01:14 ----------

Karol felga czeka na Ciebie w pierwszej kolejności za cene jaką ugadaliśmy wiec bez obaw :wink:

silnik faktycznie ok , pali sporo gazu bo koło 18 L weźmie ale to nadal 40 zł/100km więc wynik porównywalny z 2 litrowym klekotem w B7

tak ma 4 buty , co prawda nie jest to niezawodne Q, tylko elektroniczne ale jest ciekawe jak w zimie sie sprawdzi,

dlaczego taka decyzja od 2 miesięcy jezdzę suvami freelander i teraz Honda CRV i zaczałem zauważać plusy tego segmentu aut, bardzo wygodna pozycja za kierownicą i wyjebane na wszystkie nierówności terenu krawęzniki itp , moze popełniam błąd ale sam chce sie przekonać jak sie tym jeździ na codzień, o ile przód X3 i profil mi sie podoba tył pozostawia wiele do życzenia ale w całości jest ok, xenony, grzane stołki, klimatronic, pełna elektryka foteli,panorama dach i zadbane wnętrze przekonały mnie zeby tym troche pojeździć,deska rozdzielcza bardzo uboga i surowa typowa dla Bawarskiego koncernu ale w X3 nie razi, najwazniejszy przebieg 80 tysi to jest nic na ten silnik a sprawdzałem u misiaka i jest wszystko ok :wink:

eh....chyba sie starzeje :decayed:

---------- Post dopisany at 01:12 ---------- Poprzedni post napisany at 00:43 ----------

fajną reklame zrobiło sobie BMW :)

a teraz prawdziwy filmik...

Opublikowano

przywioze fele na spota :)

zeby nie było nadal sercem za 4 kółkami na masce, jeszcze 4 dni temu jakby mi ktoś powiedzał ze kupie bmw to bym mu postukał w czoło ale małżeństwo 60 latków na poziomie które to sprzedaje napawa optymizmem, wszystkie faktury, gwarancje, koła zimowe z alusami w b.dobrym stanie napawa optymizmem

Opublikowano

to robcie ankiete w ktore dni bedziecie sie z Pablem spocic :)

Opublikowano
to robcie ankiete w ktore dni bedziecie sie z Pablem spocic :)

nie mam dresu jeszcze :grin:

Opublikowano

Boseron ja miałem argument dlaczego jeżdżę bawarą ale ty :decayed:

Zdrajco jeden :grin:

Przywioze na spota akcesoria klubowe i specjalnie dla Ciebie odpowiedni dres :decayed:

Przyjechałem właśnie z nowego Supermana, efekty robią wrażenie.

Opublikowano
Boseron ja miałem argument dlaczego jeżdżę bawarą ale ty :decayed:

mam juz dość 2 litrowych klekotów bo tam wszystko pada na potęge, bardzo wrażliwe jednostki napędowe, 3 litrówki tez nie są udane niestety, ogólnie tak mało robie kilometrów rocznie ze benzyna jest dobrym wyborem a jeszcze poparta gazem .....

a6 pewnie kiedyś zakupie jak bedzie mnie stać na roczniki młode poprawione konstrukcyjnie

Opublikowano

Myślę że już nie wrócisz do 4 cylindrów, 6 garów czy Vka czy rzędówka to już inna kultura pracy.

---------- Post dopisany at 02:18 ---------- Poprzedni post napisany at 02:14 ----------

Dzisiaj sobie z kolei pojezdziłem A4ką to od razu myśl jakie to małe i zwrotne :grin:

Szybko sie człowiek odzwyczaja

Opublikowano

Przywioze na spota akcesoria klubowe i specjalnie dla Ciebie odpowiedni dres :decayed:

Pablo ale jak Ty teraz z bagażnika bejcy będziesz wyjmował ramki a4-klub? :wink:

Opublikowano

powitać w ten piękny deszczowy poranek :kwasny::hi:

Opublikowano

Jakiś czas temu widziałem odwrotną sytuację w innym teście ;-)

Opublikowano

Jakiś czas temu widziałem odwrotną sytuację w innym teście ;-)

Na tym drugim filmie wytłumaczono dlaczego :-)

Podstawową zaletą X-drive jest nie równy rozkład pomiędzy osie na dzień dobry choć nie wiem czy we wszystkich modelach. Quattro z rozdziałem 50/50 niestety jest bardziej podsterowne. Gdyby tak jeszcze mieć torsena na tylnej osi :kox: albo napęd z RS5...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.