Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ramzes jaką kierę wrzuciłeś??

image.jpg

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A nie miałeś takiej??

Opublikowano

KERCZI masz foto, ogólnie stan b Dobry, na jednej odnodze ma małą plamke reszta bez ryski, zastanów się bo jak nie Ty to jeszcze Michail chce kupić ;-) prosta nie spawana

3apejydu.jpg

Opublikowano

echm Boseron z tym Twoim Marketingiem...

jak bardzo chce to moge Mu ustąpić...

masz do niej dekielek??

pokaż foto z góry, musze ta plamkę widziec dobrze...

---------- Post dopisany at 22:22 ---------- Poprzedni post napisany at 22:20 ----------

i ori lakier czy byla malowana??

p.s. Gruszka chodz do błotka...

bedziesz w poniedzialek??

Opublikowano

Dekielek może znajdę, plamke masz u góry na foto, marketing dźwignią handlu ;-)

---------- Post dopisany at 22:26 ---------- Poprzedni post napisany at 22:24 ----------

Dogadajcie się mi wsio ryba czy będzie na tej czy na tamtej b7 jeździć

Opublikowano
echm Boseron z tym Twoim Marketingiem...

jak bardzo chce to moge Mu ustąpić...

masz do niej dekielek??

pokaż foto z góry, musze ta plamkę widziec dobrze...

---------- Post dopisany at 22:22 ---------- Poprzedni post napisany at 22:20 ----------

i ori lakier czy byla malowana??

p.s. Gruszka chodz do błotka...

bedziesz w poniedzialek??

yaha

Opublikowano

no to jak znajdziesz dekielek to daje 350zl - moge w podjechac w tygodniu

---------- Post dopisany at 22:40 ---------- Poprzedni post napisany at 22:39 ----------

co myslicie jakbym wrzucil na Niunke AVUSy III ??

Opublikowano

Zdrowie Panowie

Opublikowano
A nie miałeś takiej??

tak ale moja nie miała chromów :naughty:

Opublikowano
Z Wislickiej na dol na Stella Sawickiego nowy asfalt właśnie kładą i walce pełną parą zasuwają :wink:

Pier....lisz :shock3: i co zdąrzy się przejechać czy rozwalcują

Pozdrowienia z nad morza nie ma to jak odpocząć przy szumie fal i wrzasku QTASA łażącego wzdłuż brzegu "naleśniki z polskim serem gotowany bób"

jeszcze raz i chyba mu jebne z czaka

Opublikowano
Z Wislickiej na dol na Stella Sawickiego nowy asfalt właśnie kładą i walce pełną parą zasuwają :wink:

Pozdrowienia z nad morza nie ma to jak odpocząć przy szumie fal i wrzasku QTASA łażącego wzdłuż brzegu "naleśniki z polskim serem gotowany bób"

Haha...Fantomas - Ty to jednak jestes jedyny :)

Opublikowano

:polew:

Opublikowano

Hej wybiera się ktoś na spota we wtorek ? Chciałbym wpaść 1 raz lecz nie wiem jakiej frekwencji się mogę spodziewać. Czy ma ktoś z was może możliwość podłączenia B8 pod kompa na spocie ? Wyskoczył mi błąd od poziomowania ksenonu chciałbym go skasować i jeżeli ktoś byłby tak miły i odblokował mi parę opcji :)

---------- Post dopisany at 14:35 ---------- Poprzedni post napisany at 14:33 ----------

Ja wróciłem znowu teraz z Zakopanego i słyszałem non stop na Krupówkach "Zapraszamy na obiady domowe w cenie 16zł" masakra gość tak stoi 12h dziennie i napierdala :)

Opublikowano

ma ktoś na zbyciu naklejkę A4-KLUB ? chętnie odkupię na wtorkowym spocie bo moją niestety odpadła razem z lakierem z tylnej aluminiowej blendy :decayed:

Opublikowano

Fantomas taki urok morza :polew: ja siedze sobie koło myślenic na około las cisza nic sie nie dzieje i to jest odpoczynek :wink:

---------- Post dopisany at 14:51 ---------- Poprzedni post napisany at 14:48 ----------

Hej wybiera się ktoś na spota we wtorek ? Chciałbym wpaść 1 raz lecz nie wiem jakiej frekwencji się mogę spodziewać. Czy ma ktoś z was może możliwość podłączenia B8 pod kompa na spocie ? Wyskoczył mi błąd od poziomowania ksenonu chciałbym go skasować i jeżeli ktoś byłby tak miły i odblokował mi parę opcji :)

---------- Post dopisany at 14:35 ---------- Poprzedni post napisany at 14:33 ----------

Ja wróciłem znowu teraz z Zakopanego i słyszałem non stop na Krupówkach "Zapraszamy na obiady domowe w cenie 16zł" masakra gość tak stoi 12h dziennie i napierdala :)

ja zgłaszam obecność na spocie a o naklejki podbijaj do pabla

Opublikowano

ok, w takim razie prośba do Pablo o zabranie naklejki na wtorkowego spota :hi:

Opublikowano

przeciez Pablo nie ma naklejek :whistling: