KERCZI Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 No to przyszedl czas na zmiany, jako ze moja Niunka trafila w rece naszego forumowego kolegi i pewnie bedzie dalej przyjezdzala na spoty, a ze ciezko kupic cos rozsadnego...to nastal czas na zabawke (odrazu mowie to tylko tryb przejsciowy), planuje powrocic do AUDI... 535d w M-PAKIECIE pełnym. - 83 000 przebiegu potwierdzonego, bezwypadek.
gruszka Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 No to przyszedl czas na zmiany, jako ze moja Niunka trafila w rece naszego forumowego kolegi i pewnie bedzie dalej przyjezdzala na spoty, a ze ciezko kupic cos rozsadnego...to nastal czas na zabawke (odrazu mowie to tylko tryb przejsciowy), planuje powrocic do AUDI...535d w M-PAKIECIE pełnym. - 83 000 przebiegu potwierdzonego, bezwypadek. http://images.tinypic.pl/i/00426/68scak3qt75o.jpg a ja mogę tylko powiedzieć że S4 jest do sprzedania. przesiadłem się na 3.0 tdi
Krumak Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 No to przyszedl czas na zmiany, jako ze moja Niunka trafila w rece naszego forumowego kolegi i pewnie bedzie dalej przyjezdzala na spoty, a ze ciezko kupic cos rozsadnego...to nastal czas na zabawke (odrazu mowie to tylko tryb przejsciowy), planuje powrocic do AUDI...535d w M-PAKIECIE pełnym. - 83 000 przebiegu potwierdzonego, bezwypadek. http://images.tinypic.pl/i/00426/68scak3qt75o.jpg Kolejna bawarka A już myślałem, że będziesz śmigał tym S5.
boseron Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Panowie oj oj co tu się dzieje, spokojnie bo jak tak dalej pójdzie to Moderator osiwieje ;-) Szkoda ze jutro pracuje bo bym się zjawił b chętnie
KERCZI Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 No to przyszedl czas na zmiany, jako ze moja Niunka trafila w rece naszego forumowego kolegi i pewnie bedzie dalej przyjezdzala na spoty, a ze ciezko kupic cos rozsadnego...to nastal czas na zabawke (odrazu mowie to tylko tryb przejsciowy), planuje powrocic do AUDI...535d w M-PAKIECIE pełnym. - 83 000 przebiegu potwierdzonego, bezwypadek. http://images.tinypic.pl/i/00426/68scak3qt75o.jpg Kolejna bawarka A już myślałem, że będziesz śmigał tym S5. S5 za drogie niestety...- ale ta betka chodzi bardzo podobnie...jak jest sucho
stranger Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 ladna sztuka , carbonschwarz? Fajny przebieg i polift . Chetnie sie ustawie na dluzsza kreske zeby zobaczyc jaka jest roznica z 6ka.
stranger Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 przerabialem ten kolor jest ciekawy . To co ustawiamy sie na kreske ? w sumie powinny isc rowno .
Krumak Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 No to przyszedl czas na zmiany, jako ze moja Niunka trafila w rece naszego forumowego kolegi i pewnie bedzie dalej przyjezdzala na spoty, a ze ciezko kupic cos rozsadnego...to nastal czas na zabawke (odrazu mowie to tylko tryb przejsciowy), planuje powrocic do AUDI...535d w M-PAKIECIE pełnym. - 83 000 przebiegu potwierdzonego, bezwypadek. http://images.tinypic.pl/i/00426/68scak3qt75o.jpg Kolejna bawarka A już myślałem, że będziesz śmigał tym S5. S5 za drogie niestety...- ale ta betka chodzi bardzo podobnie...jak jest sucho Jeździłem taką w ubiegłym roku i może taką kupię jako następne autko...
KERCZI Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 w sumie nie będą szły równo...bo jest po programie
stranger Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 o to jeszcze lepiej bo mnie do programu przekonasz . Na ile i gdzie jest dlubana? p.s w sumie na zakretach nadrobie
PABLO Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 KERCZI i bmw taa bo uwierzę Nie przyjedziesz to nie uwierzę
KERCZI Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 W DE Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2
Gibons Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Pablo nie zapomnisz mi 2 ramek pod rejestracje ; >?
PABLO Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Pablo nie zapomnisz mi 2 ramek pod rejestracje ; >? spoko wezmę graty ---------- Post dopisany at 13:42 ---------- Poprzedni post napisany at 13:40 ----------
boseron Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Kto dziś by się pisał na mini spota, jutro mnie nie ma to dziś bym gdzieś podbił
PABLO Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Przyjedź na spota A6 klubu pod krokusa, przyjedziemy betami
Rekomendowane odpowiedzi