Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a tak wogole to kto jezdzi czerwona b5 w sedanie ze starymi ramkami klubowymi ? widzialem ostatnio na centrum jak jechal kolo banolli

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ma ktos u nas 18" w b5 ?[br]Dopisany: 02 Październik 2008, 21:42_________________________________________________

a tak wogole to kto jezdzi czerwona b5 w sedanie ze starymi ramkami klubowymi ? widzialem ostatnio na centrum jak jechal kolo banolli

jedzi, z partronikiem w zderzaku

albo to moja była audica, chociaz ona miała załozone nowe ramki

Opublikowano

Chyba Ozzi ma 18"

Opublikowano

Slawek84, też go ostatnio widziałem :)

Opublikowano

Było to Org zrobił zdjęci ana Dietla :)

Opublikowano

Roberto zaradzisz cos z moim schowkiem? moze bysmy sie jakos ustawili na przyszly tydzien? :naughty:

Opublikowano

Grześ :hi: coś ostatnio mnie zaniedbujesz :evil: chętnie ale ma juniora i to jeszcze chorego :evil:

szkoda gadać :evil:

no ja też choruję dlatego nie zaglądam, poza tym trochę roboty miałem z aukcjami, wystawić ponad 300 aukcji musiałem :evil: wpadnę w przyszłym tygodniu a wcześniej się zobaczymy na spocie chyba :wink4: a co do fotki tego sedana to na alejach ją ustrzeliłem :decayed:
Opublikowano

Roberto zaradzisz cos z moim schowkiem? moze bysmy sie jakos ustawili na przyszly tydzien? :naughty:

Co tu zdradzać należy wymontować i zostawić na dwa dni :) koszt :gwizdanie: bogaty jesteś :polew:[br]Dopisany: 02 Październik 2008, 21:53_________________________________________________

no ja też choruję dlatego nie zaglądam, poza tym trochę roboty miałem z aukcjami, wystawić ponad 300 aukcji musiałem :evil: wpadnę w przyszłym tygodniu a wcześniej się zobaczymy na spocie chyba :wink4: a co do fotki tego sedana to na alejach ją ustrzeliłem :decayed:

no tak :) coś muszę w Końcu u Ciebie zamówić :) tylko co :gwizdanie: ile już masz aukcji :mysli:

Opublikowano

Chyba Ozzi ma 18"

o własnie, i ma taki sam zawias :)

Opublikowano

Wczoraj było ponad 300 ale juz się posprzedawało i teraz coś koło 295 ale przyszedł towar i znowu mam do wystawienia kilkadziesiąt :polew:

Opublikowano

Co tu zdradzać należy wymontować i zostawić na dwa dni :) koszt :gwizdanie: bogaty jesteś :polew:[br]Dopisany:

cena w sumie gra role bo jak naprawa przekroczy 200zl to mam to w d.... bo se nowy kupie :decayed:

mialem tak zrobic tylko zeby zmienic zamek to trzeba chyba rozpolowic a ja na pewno to bym polamal i zaraz potem rzucil tym schowkiem o ziemie :polew: moge tez miec na zamianke z innego auta free ale nie wiem czy bym czegos nie urwal przy odkrecaniu no i zamek juz bym mial jako zaslepke co by zaklucilo moj spokoj psychiczny

Opublikowano

Wczoraj było ponad 300 ale juz się posprzedawało i teraz coś koło 295 ale przyszedł towar i znowu mam do wystawienia kilkadziesiąt :polew:

:oklaski: nie szukasz wspólnika :mysli:[br]Dopisany: 02 Październik 2008, 22:03_________________________________________________200 za co ? chyba 450 zł za samą klapkę :) jaki zamek ? wpadnij oglądnę

Opublikowano

:oklaski: nie szukasz wspólnika :mysli:

Jak go US odwiedzi to jak najbardziej :naughty:

Opublikowano

UKS :)

Opublikowano

Też może być :tongue4:

Opublikowano

200 za co ? chyba 450 zł za samą klapkę :) jaki zamek ? wpadnij oglądnę

no za naprawe, jakie 450 za sama klapke? ja mowie o moim audi a nie o ferrari enzo :decayed:

za 450 to maske kupie a nie klape od schowka :polew:

Opublikowano

no za naprawe, jakie 450 za sama klapke? ja mowie o moim audi a nie o ferrari enzo :decayed:

smieszne jest to ze do mojego 96r maska jest drozsza niz do 2004 roku :decayed:

Opublikowano

z tego co pamiętam tyle kosztuje sama klapka ,jutro sprawdzę ,więc warto naprawić samemu ,oczywiście mówimy o schowku

Opublikowano

w komplecie z zamkiem chyba 180zl, glowy nie daje ale tak cos mi sie obilo o uszy, cena oczywiscie nie dla kogos z ulicy tylko z max rabatem

Opublikowano

Też może być :tongue4:

A co ty Jarko sugerujesz ?? Może wpadać UKS no problem, u mnie wszystko jest tip top :decayed: ciekawe jak u Ciebie :gwizdanie:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.