Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale sa naprawy bezgotowkowe

---------- Post dopisany at 14:24 ---------- Poprzedni post napisany at 14:18 ----------

Pany czy miał ktos do czynienia albo jakiś znajomy z silnikiem 2.0tdi w transporterze t5fl ??

---------- Post dopisany at 14:25 ---------- Poprzedni post napisany at 14:24 ----------

Pogadam z Nią...

---------- Post dopisany at 15:01 ---------- Poprzedni post napisany at 14:25 ----------

Wiecie gdzie leży Krym???

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wiecie gdzie leży Krym???

Na ciastku?:wink:

Opublikowano

Dokładnie ;) na CIOSTKU ;)

Opublikowano
:grin::grin::grin::grin::grin:
Opublikowano
:hi: siema... Pączki zjedzone ? :naughty: przyznać się kto ile wsunął
Opublikowano

Ten kto pierwszy zgadnie ile pączków do tej pory zjadłem - wygra mini nagrode :naughty: Kebab na spocie w GK

Czekam na typy :wink:

Opublikowano

12 :grin:

Gdzie popatrzę to tylko pączki wpierdzielają, ja dzisiaj ani jednego nie zjadłem:kox: choć leżą mi w pracy na talerzu 4szt :decayed:

Nie po to spaliłem dzisiaj na siłce 800 kalorii bym teraz wcinał pączki :decayed:

1660835_10153951514770227_1585550347_n.jpg

Opublikowano
Ten kto pierwszy zgadnie ile pączków do tej pory zjadłem - wygra mini nagrode :naughty: Kebab na spocie w GK

Czekam na typy :wink:

Żadnego bo nie lubisz :decayed: Wisisz mi Kebaba

Opublikowano

mialem napisac dokladnie to samo...zadnego :)

Opublikowano
mialem napisac dokladnie to samo...zadnego :)

dobra dobra ... kebab i tak mój:grin:

Opublikowano

no jak...moj tez...przeciez jeszcze nie zgradzil odpowiedzi - skoro mamy taka sama to najwyzej wisi dwa kebaby...nie napisal ze dla pierwszej osoby tylko dla tej ktora zgadnie...:whistling:

Opublikowano
no jak...moj tez...przeciez jeszcze nie zgradzil odpowiedzi - skoro mamy taka sama to najwyzej wisi dwa kebaby...nie napisal ze dla pierwszej osoby tylko dla tej ktora zgadnie...:whistling:

no i lipa....:kwasny: Mariusz stwierdził że taniej będzie zjeść jednego pączka niż kupować dwa kebaby :grin:

Opublikowano

no i lipa....:kwasny: Mariusz stwierdził że taniej będzie zjeść jednego pączka niż kupować dwa kebaby :grin:

ale mozna byloby powiedziec, ze zadal pytanie ile zjadl paczkow (w domysle - do tej pory), a nie ile zamierza ! tak wiec wygraliscie :grin:

Opublikowano
Gdzie można ogarnąć usunięcie DPF'a?

w jakim samochodzie masz DPF ? Ja bym chetnie przygarnał, musze zrobic sobie wygladajaca prowizorke dla helutow... czyli wlozyc przelotowke w srodek.... :kwasny:

Kolega ma v50 ale to i tak chyba obudowa zostaje, leci tylko środek...

---------- Post dopisany at 21:41 ---------- Poprzedni post napisany at 21:30 ----------

BTW

Ktoś ostatnio pisał że szuka pracy jako kierowca czy coś poplątałem? :eusathink:

Opublikowano

Daj znać na pw :wink:

Opublikowano
Ktoś ostatnio pisał że szuka pracy jako kierowca czy coś poplątałem? :eusathink:

Ramzes :wink:

ja z reszta też.. :decayed:

Opublikowano

Nadszedł czas na poprawną odpowiedź. Dzisiejszymi zwycięzcami zostali Kerczi i Miodek :-) Oczywiscie na najbliższym spocie możecie liczyć na odbiór nagrody :-)

Ps: Kerczi... Rozmawiałeś może z Zuzią?

Opublikowano
Siema nocą :hi:

FANTOMAS przejezdzalem teraz obok Twojej srebrnej padliny to jakiś pies jszczał Ci na koła :grin:

twój kolega ?

pewnie z ksywą kałmanaklamce

Opublikowano

Nie spać zwiedzać. Życzę miłego dnia. Ruks ja sie rozgladam za nową pracą jak masz coś dawaj pw

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Siemka :hi:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.