Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Kto nie pije ten za Wisła...

:mysli: A to wszystko wina Tuska

To nie Tusk, to ocet jest winny...

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
zadzwon do ASO, bo o ile sobie dobrze przypominam to tam ta sama cena albo i taniej. Ja kupilem taka w ASO bo cena dobra byla.

trafne spostrzeżenie ogólnie nie jestem na kupnie ale ta pikowana skóra mnie kusi bo mam taką samą tylko gładka :doh:

Ta z linku to jest gałka z A3 i trzeba troszke podłubać, aby pasowała do mieszka z A4. Taniej kupisz na allegro całą gałkę z mieszkiem z A3

Wysłane z mojego SM-P605 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
ja mam pełen pakiet oświetlenia już rok i ani jeden moduł nie nawalił, wszystko działa jak po założeniu.

TAAA i codziennie się czujesz jak klient TAXI :decayed::decayed:

Opublikowano

Siema nocą :hi:

FANTOMAS przejezdzalem teraz obok Twojej srebrnej padliny to jakiś pies jszczał Ci na koła :grin:

Dobrej nocy:decayed:

---------- Post dopisany at 01:30 ---------- Poprzedni post napisany at 00:56 ----------

norbi WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!

Opublikowano

Gdzie można ogarnąć usunięcie DPF'a?

Opublikowano

Np w vtechu

Opublikowano

:hi:

---------- Post dopisany at 08:43 ---------- Poprzedni post napisany at 08:42 ----------

norbi najlepszego

Opublikowano

Wycięte w V-techu w 2 godziny z 3.0 BKN i brak jakichkolwiek problemów.

Opublikowano
Opublikowano

dzieki Panowie za zyczenia :thumbup1:

Opublikowano

Panowie jest fajne autko do sprzedania...passat b5 fl kombi srebrny. 1.9 Tdi 130 KM highline, z 2002 roku 4motion. Auto

bezwypadek, całe w oryginale. 350kkm przebiegu . I na auto jest pełna faktura VAT. W zeszłym roku zrobione zawieszenie, sprzęgło, dwumas itd za 8tys zł.

Cena na szybko 16kzl

Opublikowano
Opublikowano

albo w TTC - 602 355 117

Opublikowano
Panowie jest fajne autko do sprzedania...passat b5 fl kombi srebrny. 1.9 Tdi 130 KM highline, z 2002 roku 4motion. Auto

bezwypadek, całe w oryginale. 350kkm przebiegu . I na auto jest pełna faktura VAT. W zeszłym roku zrobione zawieszenie, sprzęgło, dwumas itd za 8tys zł.

Cena na szybko 16kzl

poka z ciekawosci

Opublikowano

w jakim samochodzie masz DPF ? Ja bym chetnie przygarnał, musze zrobic sobie wygladajaca prowizorke dla helutow... czyli wlozyc przelotowke w srodek.... :kwasny:

Opublikowano
dzięki dzięki ..

Kerczi a reszta oświetlenia jest ok??.... Bo jak coś za jasno to wiesz gdzie mnie szukać :wink:

HAhahaga

---------- Post dopisany at 08:32 ---------- Poprzedni post napisany at 08:30 ----------

Niech zgadnę, że to jedna i ta sama kupa :-)

:bry:

Przyszła wycena szkody w końcu... Znając życie będę się bujał po sądach... Wartość bazowa mojego auta określili na 8450 :facepalm: oraz zrobili z drobnej kolizji szkodę całkowitą :facepalm:

Transit to cycus....w takim raZie możesz jechać do serwisu, dogadać sie i naprawić auto do kwoty 8450zl...ja bym sie cieszył...

Konsultowałem się dziś z likwidatorem w Warcie, prawnikiem oraz z koleżanką która od X lat prowadzi sprzedaż ubezpieczeń i nie jest tak jak to pięknie napisałeś... Po pierwsze będę musiał przedstawić ubezpieczycielowi kosztorys naprawy a po drugie ubezpieczyciel będzie musiał ten kosztorys zaakceptować... To że ubezpieczyciele stosują zabieg przez Ciebie opisany to dobra wola niektórych firm ubezpieczeniowych. Niestety Warta do nich nie należy :kwasny:

Opublikowano

Misiu kolorowy Oni sobie mogą...masz kodeks cywilny po swojej stronie...

---------- Post dopisany at 13:53 ---------- Poprzedni post napisany at 13:51 ----------

Oczywiście nie możesz wywalić cen zKosmosu ale spokojnie możesz zrobić tak ze wypłaca Ci koło 8k i koniec. Z oc sprawcy MASZ PRAWO naprawić auto do 100% wartości samochodu i jeszcze bym sobie wziął nowa a4 wypożyczył na auto zastępcze...

Opublikowano

Karol... To ile chcesz za poprowadzenie mojej sprawy?? Dam Ci pełnomocnictwo i będziesz ich strugał w moim imieniu i jeszcze troszke na tym zyskasz... Pasuje Ci?? :this:

Opublikowano

Zuzia Ci moze poprowadzić jak chcesz...idąc tym tropem co mówisz...to auto kasuja czyli wystawiają na aukcje, tam Marian kupuje za 7tys zł dostajesz 7 plus z PZU 1450 i temat sie zamyka...

---------- Post dopisany at 14:08 ---------- Poprzedni post napisany at 14:06 ----------

To ze oni to praktykują to jest jedno, a ze robią to poza literami prawa to drugie...CUBER sie tez sadził to go zapytaj...

---------- Post dopisany at 14:10 ---------- Poprzedni post napisany at 14:08 ----------

Na początek zakwestionował bym wartość auta, a potem dogadał sie w serwisie i zrobił auto za kwotę bliska wartości auta...jeszcze bym wziął auto Astepcze...

---------- Post dopisany at 14:12 ---------- Poprzedni post napisany at 14:10 ----------

Mojemu kumplowi wypłacili 27tys zł za naprawę plus auto zastepcE za błotnik zderzak, maskę i pas do transportera t4 z2000 rolu

Opublikowano
Zuzia Ci moze poprowadzić jak chcesz...idąc tym tropem co mówisz...to auto kasuja czyli wystawiają na aukcje, tam Marian kupuje za 7tys zł dostajesz 7 plus z PZU 1450 i temat sie zamyka...

---------- Post dopisany at 14:08 ---------- Poprzedni post napisany at 14:06 ----------

To ze oni to praktykują to jest jedno, a ze robią to poza literami prawa to drugie...CUBER sie tez sadził to go zapytaj...

---------- Post dopisany at 14:10 ---------- Poprzedni post napisany at 14:08 ----------

Na początek zakwestionował bym wartość auta, a potem dogadał sie w serwisie i zrobił auto za kwotę bliska wartości auta...jeszcze bym wziął auto Astepcze...

---------- Post dopisany at 14:12 ---------- Poprzedni post napisany at 14:10 ----------

Mojemu kumplowi wypłacili 27tys zł za naprawę plus auto zastepcE za błotnik zderzak, maskę i pas do transportera t4 z2000 rolu

Ale ja nie mam na to kasy... Trzeba zapłacić z własnej kieszeni a później czekać aż ubezpieczalnia odda. A mnie po prostu na to nie stać :confused4:

---------- Post dopisany at 14:17 ---------- Poprzedni post napisany at 14:16 ----------

A jeśli Zuzia mogłaby mi coś pomóc w tej kwestii, to byłbym ogromnie wdzięczny :-)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.