Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozbieżności cenowe sa bardzo duze w tych modelach a osobiście znam kolegę z naszego forum ktory swoje b6 pogonił za 13 koła nie tak dawno i wcale to nie był szrot

No helol. Zycze powodzenia w szukaniu B6 do 14k.

Ludzie powariowali.

Dlaczego , ja B7 pogonilem za 19 koła i wcale telefony sie nie urywały , dzis nikt Ci nie odda tego co wpakowałeś w samochód a auta sie starzeją co rok

Czyli wychodzi żę za drogo sprzedałem B5 ;-)
Tylko sie cieszyć ze sie znalazł taki co położył kasę na stole

Ogr X3 swego czasu z ciekawości wystawiłem na Olx trafiło sie dwóch którzy położyli kasę która chciałem ale żona powiedziała NIE ! I autko zostało z nami. A powiem ze wołałem dużo , ale gość ktory przyjechał stwierdził ze to najładniejsze X3 jakie oglądał

Dzwonił jeszcze ze trzy razy żebym mu sprzedał

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No ale ile tam wsadziłeś. Zresztą sam wsadziłem do swojego kupę szmalcu a teraz mam pusty garaż ;-)

Opublikowano
  • Autor

Z racji tego że szukałem żonie auta przez minimum 2 miesiace powiem jasno !

Na 7 golfów V w tym dwa GTI , na 5 A3 , na 3 miniaki na parę golfów szóstych itd żaden ale to żaden się nie nadawał do jazdy! Szpachla kipiała, dzwony, zaniedbane to było na porządku dziennym!

To co ludzie sprzedają i co dla kogoś jest igiełką to dla mnie było totalnym szrotem nie nadającym się do niczego ....wróc moze na żyletki .......

1. http://allegro.pl/vw-golf-5-1-6-benzyna-2005-import-swiss-igla-i6536287627.html cały bok od strony kierowcy lakierowany i to tak jak ktoś by to robił pod blokiem , smierdzi w srodku !

2. http://allegro.pl/golf-vi-1-4-benzyna-idealny-i6504688299.htmlwalony przodem, nawet poduszka w kierownicy źle zamontowana!

3. http://otomoto.pl/oferta/volkswagen-golf-vw-golf-v-gti-2005-super-stan-pierwszy-wlasciciel-zobacz-dsg-ID6yzCEj.htmllakierowana jedna i druga strona + strzał w dupe! Lampy do wymiany przednie , smród i woda stoi w bagażniku w kole zapasowym

4. http://otomoto.pl/oferta/mini-cooper-120-km-klimatyzacja-alufelgi-cd-gwarancja-6-miesiecy-ID6yyY7l.html szpachla wychodzi spod lakieru , dramat!

5. http://otomoto.pl/oferta/audi-a3-2-0-tdi-quattro-polecam-ID6yyUDW.htmllakierowane przez niewidomego ! koszmar!

reszty już nie widzę na allegro i otomoto :(

a jest o czym pisać !

Boseronku zdecydowanie się nie zgodzę z Tobą , dobry samochód musi kosztować, a skrajne przypadki cen w 90% przypadków to szrot , w moim przypadku było to 99 % jak szukałem .

Wiec podniosłem budżet i wtedy da się trafić :)

Opublikowano

Ja nie mowię ze za dobre auto nie trzeba wiecej zapłacić bo trzeba , ale nie za dokładanie estetycznych ozdób robienie tunningu itd za to nikt nie zapłaci , dopłaci za bezwypadkowość to napewno i za super stan techniczny .

Ogr problem w tym ze ja nic do X3 nie dołożyłem :) a lubie ten samochód.

Cuberku masz racje za auto w super stanie trzeba dopłacić , mnie chodziło tylko o to ze Radek sie zdziwił ze b6 ktoś szuka za 14 i to jest za tanio , wiec napisałem ze moje B7 poszło za 19 i tez nie uważam zeby to było bardzo tanio , po prostu ceny spadają w dół.

Ja wiem Cuber ze Ty byś sie nawet do salonowego potrafił przyczepić ze szrot, napewno byś coś znalazł jakbyś chciał [emoji12]

Ktoś chętny na piłkę dzis Kalinowe 22 za free sztuczna trawa

Edytowane przez boseron

Opublikowano

Prosze Cie, nie rozsmieszaj mnie. Jak ktos wyskakuje z B6 za 14k DO NEGOCJACJI to mi sie plakac chce (ze smiechu).

I ja nie mowie o tym ze zwroci sie kasa wlozona w mody, tuningi, stensy, spasy i ch*j wi co jeszcze. Po prostu ZADBANE AUTO MUSI KOSZTOWAC. Nikt nie sprzeda porządnego auta za pol ceny.

Sam szukam teraz B6/B7 i z automatu przy wyszukiwaniu ustawiam cene OD 21k w przypadku B6. No ale zawsze mozna kupic rodzynke B8 za 30 kola, nie Boseron? :kox:

Jest to moj ostatni post na ten temat, nie bede sie wdawac w gownoburze.

Dziekuje, smacznego, dobranoc.

Opublikowano

5. UĹźywane Audi A3 - 16 200 PLN, 205 000 km, 2005 - otomoto.pllakierowane przez niewidomego ! koszmar!
c

cuber, nie spodziewalem się że Cie tak poniesie z oglądaniem 8P za 16k z quattro :P

Opublikowano

Kerczi sprzedaje swoje S5 może ktoś się pokusi [emoji6]

Opublikowano

A proszzzzz

http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6536971913

Opublikowano

Eeee.....nie kłócicie się o bzdury.

Pogadajmy o czymś innym np. o haldexie.

Opublikowano

A proszzzzz

http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6536971913

Fajny.

Naciapane z bagażnika...

Opublikowano

Radek masz zle info bo za B8 dałem 40

Ale to nie jest istotne wogole , ważne nowy właściciel do dzis do mnie dzwoni i jest mega zadowolony pomimo ze cała była malowana nic sie w niej nie psuje i chyba to najważniejsze [emoji6]

Kto nie malował swojego auta niech pierwszy rzuci kamień [emoji6]

A wlasnie haldex czy torsen bo brakuje mi polemiki ....

Opublikowano
  • Autor

5. UĹźywane Audi A3 - 16 200 PLN, 205 000 km, 2005 - otomoto.pllakierowane przez niewidomego ! koszmar!

c

cuber, nie spodziewalem się że Cie tak poniesie z oglądaniem 8P za 16k z quattro :P

w tym przypadku to jedynie co było to to że stało w tej samej miejscowosci co sportback wiec stwierdziłem ze podjadę oglądnąć...... a to był błąd....

Boski , mi mówiłes ze dałeś dużo mniej za B8...... :P

Opublikowano

Cuberku mowić jedno a zapłacić drugie , finalnie tyle wyszło [emoji6]

Napewno nie kupiłem jej za 30 koła bo to byłaby zaj...a okazja lecz w tych cenach jeszcze b8 nie ma

Dzis Craksa ma wygrać bo ich w Sts podbiłem ! Wariactwo ze ja stawiam na Zydkow [emoji6]

Opublikowano

Ogr za ile pogoniles b5? Szybko widze ze poszla , a liczylem ze nie znajdziesz kupca bo ladnaa byla , moze byc na pw

Wysłane z mojego LG-G3 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ogr za ile pogoniles b5? Szybko widze ze poszla , a liczylem ze nie znajdziesz kupca bo ladnaa byla , moze byc na pw

Pogadamy kiedyś w garażu :-)

Naciapane z bagażnika...

Opublikowano

Trzymam za slowo , teraz jak tam pusto wez jakis barek otworz , bedzie wieksza motywacja do wpadania

Opublikowano

Trzymam za slowo , teraz jak tam pusto wez jakis barek otworz , bedzie wieksza motywacja do wpadania

W piątek ojciec przyjechał B3 i dopiero dzisiaj skończyłem go robić więc aż tak nudy nie ma.

Naciapane z bagażnika...

Opublikowano

Siema,

Panowie ja znów z zapytaniem: Znacie kogoś ogarniętego, kto by pomógł z xsenonami? goście na diagnostyce przy ustawianiu świateł coś zdupczyli i mam błąd z brakiem ustawienia lamp, lampy chodzą góra dół, nie działa doświetlanie zakrętów... Podejrzewam, że trzeba zrobić jakąś ponowną kalibrację...

Opublikowano

No to pasy pojechały po bandzie

Opublikowano
:hi:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.