Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powitać :hi::kawa:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Siema

i znowu do nowego bede się pół roku przyzwyczajał ;) 

Opublikowano
4 godziny temu, -RamzeS- napisał:

siema. jak tu pięknie :D

Karol sprawdź czy on czasem nie dolewa sobie czegoś do tego e-papierosa

Opublikowano

Oczywiście, że dolewa, ale co mam z tym zrobić - twierdzi że to legalne.

p.s. czy tylko u mnie nie działa taptalk na nowym forum???

Opublikowano

u mnie też nie działa a to nowe forum chyba z deka muli jakoś tak z deka nie zapitala jak to stare może się musi silnik dotrzeć Bo Cuber mówił że jakiś silnik wymieniali 

Opublikowano

Dla mnie strasznie jasne to forum aż w oczy razi..  no  i fakt faktem, że muli strasznie, nie widzę nigdzie w opcjach zmiany skórki czy coś takiego gdzie na innych forach bywało dostępne ... 

Opublikowano

no lipa ze wszystko jest takie jasne i jednolite.. powinny posty byc jakos odseparowane

Opublikowano

Na taptalku są kolory jak dawniej :-)

Opublikowano
Karol sprawdź czy on czasem nie dolewa sobie czegoś do tego e-papierosa

Ja ci do garnków nie zaglądam
Opublikowano

Witam

Panowie znajomy chce kopić audi a5 najlepiej w benzynie ale nie jest to przesądzone. Poprosił mnie abym zapytał na forum o opinie, także zwracam się do Was z prośba o informacje jakie wersje silnikowe, która skrzynia lepsza, czy były jakieś problemy, zmiany udoskonalenia, lift itp. generalnie na co zwrócić uwagę przy zakupie. Będę wdzięczny za informacje. Rocznik auta 2010-2012.

Edytowane przez Marcin_K

Opublikowano

W tych rocznikach tfsi  miało problem z wadliwymi pierścieniami olejowymi, koszzt 5tyś zł chyba, że ktoś zrobił to jest z głowy, tak to nawet całkiem spoko silniki.. wiadomo rozrząd na łańcuchu też jest lipny w tych motorach (1.8 2.0). Skrzynia wiadomo tylko manual  :), gdybym ja szukał to albo 2.0tfsi Q albo 3.0tdi Q choć z naciskiem na tfsi ze względu na koszty eksploatacyjne i dostępność na rynku wtórnym, bo jest tego masa i jest w czym wybierać o dobre 3.0tdi z niskim nalotem jest bardzo ciężko. 

Opublikowano

Czy ja wiem czy 2.0TFSI w Q jest więcej na rynku niż 3.0TDI? Mniej więcej podobnie.  A co do 2.0TFSI, to bardzo fajny silniczek jesli ma wyeliminowany problem z poborem oleju. Oszczędny (jeśli się chce) i dość dynamiczny. Ma potencjał do modów (do 280KM i 450NM samym programem). Z 2.0TFSI jest problem znaleźć coś w S-line i dobrym wyposażeniem, no ale to już kwestia na czym komu zależy.

Co do skrzyni, to manual wart polecenia. S-Tronic jest dość delikatny i nie wybacza zaniedbań serwisowych. Skrzynia sama w sobie bardzo fajna w działaniu, ale koszty awarii mechatroniki (dośc prawdopodobnej) sa spore (nawet do 10k w ASO). Ja ze swojego S-Tronic'a byłem zadowolony, ale był już po jednej wymianie mechatroniki (a auto nawet 100kkm nie przejechało). 

Edytowane przez Wurger

Opublikowano

Ktoś mówił ze MANUŁAL wart jest polecenia, to proszeeeeee

Zobacz ofertę: A6 3.0TDI MANUŁAL QUATTRO NAVI BOSE !
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6673076807

Opublikowano

:hi:

Opublikowano

Panowie jak chcece poszalec bezpiecznie , polecam na ruczaju kolo uj jest super plac bez aut , nie jest super rowno ale brak lamp itp wiec mozna depnac bardziej f14684cd800e3ddbd53becb94fc57e79.jpg
Kolo wydzialu mrofkologi xD

Wysłane z mojego LG-G3 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Panowie jak chcece poszalec bezpiecznie , polecam na ruczaju kolo uj jest super plac bez aut , nie jest super rowno ale brak lamp itp wiec mozna depnac bardziej f14684cd800e3ddbd53becb94fc57e79.jpg

Kurcze niech ktos usunie jeden wpis nie wiem czemu tyle razy dodalo

Opublikowano

:hi:

Opublikowano

Dzis 20.30 zamówiłem tor karty ul, domagały 25 i ul. Gromadzka 66 zastanawiam sie gdzie jechac , sa chętni to dzwonić

Opublikowano

Na Gromadzkiej tor jest dość krótki, ale za to ciekawy. Mam tam nawet chyba jakis karnet na przejazdy :D

Opublikowano
Dnia 14.01.2017 o 18:13, Wurger napisał:

Czy ja wiem czy 2.0TFSI w Q jest więcej na rynku niż 3.0TDI? Mniej więcej podobnie.  A co do 2.0TFSI, to bardzo fajny silniczek jesli ma wyeliminowany problem z poborem oleju. Oszczędny (jeśli się chce) i dość dynamiczny. Ma potencjał do modów (do 280KM i 450NM samym programem). Z 2.0TFSI jest problem znaleźć coś w S-line i dobrym wyposażeniem, no ale to już kwestia na czym komu zależy.

Co do skrzyni, to manual wart polecenia. S-Tronic jest dość delikatny i nie wybacza zaniedbań serwisowych. Skrzynia sama w sobie bardzo fajna w działaniu, ale koszty awarii mechatroniki (dośc prawdopodobnej) sa spore (nawet do 10k w ASO). Ja ze swojego S-Tronic'a byłem zadowolony, ale był już po jednej wymianie mechatroniki (a auto nawet 100kkm nie przejechało). 

Dzięki za info

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.