siemian Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 troszke mi się auto pobrudziło... [br]Dopisany: 06 Luty 2009, 04:25_________________________________________________spoko, to ja też zaraz gasze światło bo wypadałoby jutro koło 15 wstać... :decayed:[br]Dopisany: 06 Luty 2009, 04:26_________________________________________________w sumie dzisiaj...
siemian Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 brud trzeba pielęgnować. Czemu tutaj nigdy nikogo nie ma na forum tylko my zawsze gadamy... Za chwile dostaniemy ksywke nocni pasterze....
PABLO Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 Za chwile dostaniemy ksywke nocni pasterze.... Raczej poranni Dobra zgaś zaraz światło bo mi się nie chce
siemian Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 Poko poko... Cyk... i już jest ciemno. Dobranoc
Perfidny Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 napisałbym dzień dobry ale skłamałbym chociażby dlatego że muszę jechać na oględziny do ubezpieczalni sprawcy który wczoraj uszkodził moją niunię , jak nie urok to sraczka , ciekawe ile czasu stracę znowu na doprowadzenie samochodu do stanu normalności , i tym miłym akcentem rozpoczyna się weekend , w piz....... :gwizdanie: coś na rozluźnienie atmosfery http://poboczem.pl/news/powiekszanie-przez-dotyk/zdjecie/bez_nazwy,3124598
miron78 Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 hejka Krakusy porą zimową spotykacie się tam gdzie zawsze ? czy inne miejsce lub inne piętro ?
Cuber Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Opublikowano 6 Lutego 2009 hejka Krakusy porą zimową spotykacie się tam gdzie zawsze ? czy inne miejsce lub inne piętro ? Siemasz Ślązaku Piętro niżej
miron78 Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 hejka Krakusy porą zimową spotykacie się tam gdzie zawsze ? czy inne miejsce lub inne piętro ? Siemasz Ślązaku Piętro niżej Jak się uda to wpadnę na odwiedzinki ( póki jeszcze zlociki KR istnieją ) coś słuchy chodzą że źle z Wami ( zlociki upadają ) i że to już końcówka Ogr będzie ? bo słyszałem Pablo w podróży poślubnej
Cuber Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Opublikowano 6 Lutego 2009 Jaki Pablo ? Zlociki to u Ciebie padają weź sie do roboty a nie
Perfidny Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 może i nie jest to miejsce na to ale pytanie , pilnie poszukuje zderzaka przedniego i błotnika przedniego lewego do mojej audi (99 po lifcie) więc jak ktoś coś wie to będe wdzięczny za informacje w tej sprawie
rtocki Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 może i nie jest to miejsce na to ale pytanie , pilnie poszukuje zderzaka przedniego i błotnika przedniego lewego do mojej audi (99 po lifcie) więc jak ktoś coś wie to będe wdzięczny za informacje w tej sprawie Ja kupowałem od takiego gościa pod Krakiem w stronę Wa-wy (jakieś 15 km), on targał co chwila angliki i na podwórku też miał trochę a ceny dobre, tu masz tel. 514 299 243
BrunoNH Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 Hello co tam ?? Co tam ?? Hipopotam Za 2h 45 min WEEKEND
Wąski Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 hejka Krakusy porą zimową spotykacie się tam gdzie zawsze ? czy inne miejsce lub inne piętro ? Siemasz Ślązaku Piętro niżej Jak się uda to wpadnę na odwiedzinki ( póki jeszcze zlociki KR istnieją ) coś słuchy chodzą że źle z Wami ( zlociki upadają ) i że to już końcówka Ogr będzie ? bo słyszałem Pablo w podróży poślubnej ale windą
siemian Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 elo elo coś mało naspamowaliście jak spałem...
Cuber Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Opublikowano 6 Lutego 2009 elo elo coś mało naspamowaliście jak spałem... Ku.... wzioł bys się do jakiejś pracy a nie spał :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi