Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

powinieneś się cieszyć :gwizdanie:

Czasami wolal bym dluzej pospac albo gdzies wyskoczyc a nie jezdzic na zakupy itp. :wallbash:

Albo nawet jak jestesmy na jakiejs imprezce to sobie wypic a nie myslec o tym, ze musze wsiasc za kolko... :naughty:

Chcialem jej Seicento zostawic i nawet zasponsorowac prawko, ale ona nie chciala... :wallbash:

Moze powinna pozostac przy tych rekawiczkach ze statoila... :gwizdanie:

Juz ma tel wiec niech sie cieszy, A4 moze za 20 lat dostanie :P

Itak powinna sie cieszyc, ze jej pozwolilem sobie fotke czasnac w moim wozie :polew:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Czasami wolal bym dluzej pospac albo gdzies wyskoczyc a nie jezdzic na zakupy itp. :wallbash:

Albo nawet jak jestesmy na jakiejs imprezce to sobie wypic a nie myslec o tym, ze musze wsiasc za kolko... :naughty:

z tym dluzszym spaniem to nie wiem:) zamiast tego byloby " Auto mi nie chce odpalic, kochanie przyjedz", "Auto stanelo mi na drodze, misiu co mam robic, najlepeij przyjedz?" :polew: , " idzie zima, trzeba zmienic opony kochanie zrob to" :polew:

"cos mi swieci na zegarach, moge jechac dalje, najlepiej kochanie przyjedz"

:polew:

Opublikowano
  • Autor

Waski dzieki za "podszybie" i coffe :naughty: szkoda tylko Twojej kratki :tongue4:

Opublikowano

z tym dluzszym spaniem to nie wiem:) zamiast tego byloby " Auto mi nie chce odpalic, kochanie przyjedz", "Auto stanelo mi na drodze, misiu co mam robic, najlepeij przyjedz?" :polew: , " idzie zima, trzeba zmienic opony kochanie zrob to" :polew:

"cos mi swieci na zegarach, moge jechac dalje, najlepiej kochanie przyjedz"

:polew:

No pewnie tak bybylo, ale mysle raczej o czyms innym:

Kochanie cos mi autko nie chcialo jechac, ledwo dojechalam do domu :( Palila sie taka czerwona kontrolka z literka "P" i cos sie dymilo z kol :polew: :polew:

Opublikowano

Siema,ale naje*alo sniegu :kox:

Opublikowano
  • Autor

Siema,ale naje*alo sniegu :kox:

:naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Tukan Ty to masz fajnie , 15 min i jesteś na stoku :rolleyes:

Opublikowano

Witam Was Wszystkich razem i każdego z osobna :>

jestem lekko podłamany bo jutro śmigam do Zakopanego , więc sprawdziłem sobie na cb warunki na zakopiance a tam tiry po rowach latają więc boję się że to przedsmak tego co mnie jutro czeka , muszę znaleść jakąś alternatywną trasę żeby ominąć Mogilany , zna ktoś jakieś skróty od obwodnicy ? :rolleyes:

Opublikowano

wieliczka - dobczyce-myślenice

albi świątniki i wypadasz w głogoczowie

zumi :wink4:

Opublikowano

Witam Was Wszystkich razem i każdego z osobna :>

jestem lekko podłamany bo jutro śmigam do Zakopanego , więc sprawdziłem sobie na cb warunki na zakopiance a tam tiry po rowach latają więc boję się że to przedsmak tego co mnie jutro czeka , muszę znaleść jakąś alternatywną trasę żeby ominąć Mogilany , zna ktoś jakieś skróty od obwodnicy ? :rolleyes:

hej

robiac objazdy po tych dziurach w taka pogode to zaloz sobie plug:) zakopianke masz chociaz w miare czarna. Omijajac korki najlepiej jechac baardzo rano ok 5-6, albo bardzo pozno, po 22 (ja tak czesto jezdze). Chociaz przy tych opadach nie polecam godzin nocnych, bo za Rabkom przy tych serpentynach masz czesto mgle, pare razy tak trafilam i jechalm wlepiona w srodkowy pas, jak zasypie to mozna liczyc jedynie na gps :polew:

szerokosci :)

Opublikowano

Perfidny gdzie ten szrot jest za wegrzcami ??

Po prawej czy po lewej i mniej wiecej ile za wegrzcami ??

Jak wracalem z Wawy to toche patrzylem i nic nie znalazlem, ale moze to przez deszcz i to ze za szybko jechalem... :polew:

Opublikowano

witam :hi: :hi: :hi: Coś mało dziś naspamowaliście...

Opublikowano

a kto mówił że za Węgrzcami , jedziesz od Krakowa aleją 29ego na Wawę i pomiędzy dwoma mostami kolejowymi po prawej stronie masz to o co pytasz , Kingo :naughty: planuję wyruszyć przed 9tą rano , w Zakopcu muszę być przed 12stą więc nie będe miał czasu na korki do Mogilan , pojadę przez Skawinę (szkoda że niamam quatro , ale i tak się cieszę że mam Audi a nie tylno napędowca bo w takich warunkach KJSy na non stopie :polew: wielkie dzięki Wszystkim za dobre rady , pozdrawiam i życzę udanego weekendu , apropo komu się nie chce jechać na stoki podhala polecam Paczułtowice , zawsze to jakaś namiastka a znacznie bliżej

Opublikowano

Tukan Ty to masz fajnie , 15 min i jesteś na stoku :rolleyes:

No niby fajnie,ale nie moge w tym sezonie jeszcze jezdzic. :disgust::thumbdown:
Opublikowano

:hi: witam wszystkich, u mnie nie dobrze zapalenie krtani, wogóle nie mówie :( a w środe jade do Zakopca na narty i musze

sie wyleczyć.......

mysle ze do Zakopoca to tylko zakopiańską objazdami mozna ale tylko na saniach :cool1:)

Opublikowano

oj no to Boseron życze zdrowia...

Opublikowano

Ile km jest z krk do zakopca?

Opublikowano

Już odespałem kolejną nockę także można już spamować a więc :hi::naughty:

Ile km jest z krk do zakopca?

Ok 105km

Masakra ale biołego dużo na polu :wallbash::naughty::polew::decayed:

Opublikowano

bliziutko. jak nie ma korków to godzinka...[br]Dopisany: 14 Luty 2009, 15:29_________________________________________________tragedia z tym śniegiem[br]Dopisany: 14 Luty 2009, 15:29_________________________________________________Pamiętasz Pablo jakie wczoraj piękne spalanie było?? :gwizdanie:

Opublikowano

bliziutko. jak nie ma korków to godzinka...

Z Twoją jazdą to pewnie tak :naughty::decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.