siemian Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 witaj Przemo111. Widze srebnego Avancika b7 czyli to co tygryski lubią najbardziej :naughty:
nex Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 witaj Przemo111. Widze srebnego Avancika b7 czyli to co tygryski lubią najbardziej :naughty: pingwiny w twoim wypadku
Cuber Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2009 siema, były baty ? nie gralismy dzisiaj bo sćiagneli balon a co za tym idzie cisza nocna :gwizdanie:
Gość TrueOgre Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 siema, były baty ? nie gralismy dzisiaj bo sćiagneli balon a co za tym idzie cisza nocna :gwizdanie: baranie łby
Cuber Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2009 no dokładnie lekka przesada no ale cóż tacy sa ludzie :gwizdanie:
boseron Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 liverpool dostał na własnym boisku z chelsea
Cuber Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2009 liverpool dostał na własnym boisku z chelsea Boseronek tematy pilkarskie w innym dziale
KiniaJ Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 all Boseron, gratuluje awansu? (ale jakiego? bo nie doczytalam albo nie jestem w tajemniczona :gwizdanie:) a btw to bym dostala mandat za wjazd i parkowanie na parkingu policyjnym (tak mnie poinstruowales :>) (koles z komendy sie zastanawial jak ja przejchalam przez bramke )
boseron Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 all Boseron, gratuluje awansu? (ale jakiego? bo nie doczytalam albo nie jestem w tajemniczona :gwizdanie:) a btw to bym dostala mandat za wjazd i parkowanie na parkingu policyjnym (tak mnie poinstruowales :>) (koles z komendy sie zastanawial jak ja przejchalam przez bramke ) wtajemnicze Cie na spocie dostałem awans ( bynajmniej nie w pracy) wjechałas do Komendy...... zuch Dziewczynka
KiniaJ Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 wtajemnicze Cie na spocie dostałem awans ( bynajmniej nie w pracy) wjechałas do Komendy...... zuch Dziewczynka no to czekam na spota no wjechalam zupelnie nieswiadomie z pelnym przekonaniem ze moge jak zeszlam z panem policjantem zeby zrobic fotki audiczce a ten zaczal sie kierowac w strone szlabanu na parking zewnetrzny, a ja nie nie... prosze auto stoi na przeciwko zebyscie widzieli jego mine
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 all PIXEL umiesz zmienić FISa z niemieckiego na angielski?
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 dobra , pytanie nie aktualne .. już wiem jak
Rekomendowane odpowiedzi