Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

Mialby ktos moze 2 opony 235/45/R17 w jakims znosnym stanie? :)

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mialby ktos moze 2 opony 235/45/R17 w jakims znosnym stanie? :)

mam 2 ranflaty w takim rozmiarze , oddam za free :cool1:
Opublikowano
  • Autor

Rex no to chwal sie co to za dupowóz nabyłes :naughty:

Opublikowano

Rex no to chwal sie co to za dupowóz nabyłes :naughty:

Lookniemy jutro :naughty:

Opublikowano

Dziś nie wiem czy na Ryby nie skocze, więc może być wcześniejsza okazja do oglądniecia ;)

A dupowozem jest:

Subaru Forester

2.5 XT

Czorne

2007 rok

99 000 przebieg (czyli auto sporo jeżdżone).

W środku golas, nawet cham ESP nie ma a w piździec by się przydało, co już zdążyłem zauważyć ;)

Opublikowano

Dziś nie wiem czy na Ryby nie skocze, więc może być wcześniejsza okazja do oglądniecia ;)

A dupowozem jest:

Subaru Forester

2.5 XT

Czorne

2007 rok

99 000 przebieg (czyli auto sporo jeżdżone).

W środku golas, nawet cham ESP nie ma a w piździec by się przydało, co już zdążyłem zauważyć ;)

A to już kiedyś coś mi tam mówiłeś o takim Subaraku :>

Ostatnio ścigałem się z takim i troszkę mi odszedł, pewnie miał ten drugi mocniejszy silnik hehe[br]Dopisany: 18 Kwiecień 2009, 17:50_________________________________________________Teraz lookałem na dane techniczne i o dziwo myślałem że więcej ważą te klocki :shocked:

http://www.4forester.pl/

Opublikowano

Pogadamy z chłopakami jutro na spocie i na pewno ktoś podjedzie ją oblookać, ostatnio Sokolnh był na kupnie E46 :gwizdanie: :naughty:

Ok, bylbym bardzo wdzieczny :)

Bo szykuje sie do zmiany autka i szukam czegos takiego wlasnie :)

Opublikowano

Pogadamy z chłopakami jutro na spocie i na pewno ktoś podjedzie ją oblookać, ostatnio Sokolnh był na kupnie E46 :gwizdanie: :naughty:

Ok, bylbym bardzo wdzieczny :)

Bo szykuje sie do zmiany autka i szukam czegos takiego wlasnie :)

Ty zdrajco :bicz: :bicz3: :bicz: :bicz3: :D

Fajna beta, podoba mi się ta linia E46 Coupe ale środek jednak odbiega od :audi: z tych lat :)

Ona jest po programie że ma 258KM bo tyle dokładnie miało od 2005r E90 w 3.0D w poprzedniej E46 było 231KM :?:

Opublikowano

Teraz lookałem na dane techniczne i o dziwo myślałem że więcej ważą te klocki :shocked:

http://www.4forester.pl/

Forek jest lżejszy od mojej "byłej" prawie o 100 kilo :naughty:

Opublikowano
  • Autor

REX to ten forester którym byłeś raz u mnie pod firmą ?? :naughty:

Opublikowano

Fajna beta, podoba mi się ta linia E46 Coupe ale środek jednak odbiega od :audi: z tych lat :)

Ona jest po programie że ma 258KM bo tyle dokładnie miało od 2005r E90 w 3.0D w poprzedniej E46 było 231KM :?:

Hehe jest widocznie po programie, w serii one maja 204 KM.

O to tez ewentualny dobroczynca moglby sie wypytac.

A zdrajca nie zdrajca,ale moje 2.5 tdi zaczyna mi dokazywac, a ten silniczek podobno miodzio :wink4:

Opublikowano

Hehe jest widocznie po programie, w serii one maja 204 KM.

O to tez ewentualny dobroczynca moglby sie wypytac.

A zdrajca nie zdrajca,ale moje 2.5 tdi zaczyna mi dokazywac, a ten silniczek podobno miodzio :wink4:

Ja bym wolał B7 2.0TQ ale wiadomo to już troszkę większe pieniądze :)[br]Dopisany: 18 Kwiecień 2009, 19:35_________________________________________________Dobra panowie dobrego imprezowania dzisiaj :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Nie, nie cuberos :)

Tamten to matczyny ;)

Poza tym 2.0 XT i w starszej budzie ;)

Opublikowano
  • Autor

Nie, nie cuberos :)

Tamten to matczyny ;)

Poza tym 2.0 XT i w starszej budzie ;)

hmm no to popatrzymy jutro co to za wozidupe kupiłeś :gwizdanie: i moze wytłumaczysz dlaczego nie eSa :decayed:

Opublikowano

Miałem lukać eSe w Bielsku. Byłem u kobiety w Kętach i oczywiście byłem umówiony na tel potwierdzający wizytę. Jak to najczęściej bywa - nie dodzwoniłem sie.

Troche się zirytowałem że tak powiem i otwarłem allegro i lukam sobie S4, S6 i myślę...a wejdę na Subaru i...

Jedyny Forester, który mnie zainteresował na allegro był dosłownie 5 minut drogi od Kęt (Bujaków). No to tel do gościa i 30 minut później jestem na oględzinach.

Autko kupione w ASO w Bielsku, serwisowane tam od 0 do wczoraj ;) VIN sprawdzony - żadnych incydentów, generalnie mało się pier**liło, praktycznie same przeglądy.

Zrobiłem zaliczkę tydzień temu a dziś przyjechałem odebrać auto :)

Opublikowano

wlasnie patrzyłem na te subaru na allegro bo nie wiedziałem jak to wygląda , o f*ck podoba Ci sie to? :decayed: hehe żart każdy ma swój gust :good:

Opublikowano

rex gratki, powiem tak: gdybym ja dzisiaj jak za dobrych dawnych czasów szedł z półtorej stówki do salonu po auto, to a4 quattro tdi bym... nie kupił, tylko właśnie legacy boxer diesel...

Opublikowano
  • Autor

REX :shocked: :shocked: :shocked: że zamieniłeś B6 na Forestera :gwizdanie: dopiero teraz popatrzyłem jak to wygląda bo wcześniej coś mi sie powaliło i myślałem ze mowa o legaccy :cool1:

Opublikowano
:kox: ale tak pewnie chcial.
Opublikowano
  • Autor

Przemo a Ty co w domu siedzisz? Mysłałem ze Cie gdzies poniesie :kox: Mysle ze jutro będziesz na spocie i poznasz wszystkich osobiscie :naughty:

Ogruś , myśle ze masz dobre rabaty na balon widokowy obok Wawelu :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.