Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, że mamy duży potencjał, ale czasami niestety nie umiemy z niego skorzystać :wink4:

tutaj racja :gwizdanie:

ee tam racja, wcale nie uważam że nie umiemy z niego skorzystać, no może powiedzmy tak, umiemy ale nie zawsze nam się chce lub po prostu brakuje nam konsekwecji, tak czy siak jest nad czym pracować :tongue4:
  • Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dlatego użyłem słowa czasami :wink4:

Opublikowano

warunki:

0,7 litra wyborej i kubełek kfc od osoby

czas trwania:

zależny od głowy pijącego

wyglad spotkania:

galeria zdjęć ze spotów krakowskich

to tak z grubsza :)

no lepiej bym tego nie ujął :kox:

[br]Dopisany: 10 Styczeń 2009, 17:29_________________________________________________

Koledzy mam pytanie odnośnie jutrzejszego spotu w galerii Kazimierz. Chciałbym się wybrać z koleżanką KiniaJ ale nie byliśmy jeszcze, jakie warunki trzeba spełnić ile czasu to trwa i jak wygląda takie spotkanie? bardzo proszę o odpowiedź;) pozdrawiam

ubierasz garniak i luz, nie bedziesz sie wyroznial :>. Trwa to zaleznie z kogo sie smiejemy, ale do 21 srednio :decayed:

Pabla nie będzie, więc tak długo nie będziemy siedzieć :gwizdanie:

:rant:

Opublikowano

warunki:

0,7 litra wyborej i kubełek kfc od osoby

czas trwania:

zależny od głowy pijącego

wyglad spotkania:

galeria zdjęć ze spotów krakowskich

to tak z grubsza :)

no lepiej bym tego nie ujął :kox:

[br]Dopisany: 10 Styczeń 2009, 17:29_________________________________________________

Koledzy mam pytanie odnośnie jutrzejszego spotu w galerii Kazimierz. Chciałbym się wybrać z koleżanką KiniaJ ale nie byliśmy jeszcze, jakie warunki trzeba spełnić ile czasu to trwa i jak wygląda takie spotkanie? bardzo proszę o odpowiedź;) pozdrawiam

ubierasz garniak i luz, nie bedziesz sie wyroznial :>. Trwa to zaleznie z kogo sie smiejemy, ale do 21 srednio :decayed:

Pabla nie będzie, więc tak długo nie będziemy siedzieć :gwizdanie:

:rant:

:decayed:

Opublikowano

no i ci się Pablo złościsz, nie nasza wina że prawko kupiłeś pod halą :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

no i ci się Pablo złościsz, nie nasza wina że prawko kupiłeś pod halą :polew: :polew: :polew:

W Hucie mówimy że na Tomeksie :wink4:

Opublikowano

Ale się rozpisaliście, hoho :gwizdanie:

Ogr jak byś jechał z krzywą belką i letnimi oponami to już nie pomogło by nawet klubowe assistance z całej małopolski :polew: :polew: :polew::decayed: [br]Dopisany: 11 Styczeń 2009, 15:02_________________________________________________

W Hucie mówimy że na Tomeksie :wink4:

Dokładnie :decayed:

Opublikowano

Ogr jak byś jechał z krzywą belką i letnimi oponami to już nie pomogło by nawet klubowe assistance z całej małopolski :polew: :polew: :polew::decayed:

po pierwsze nie jechałbym w zimie na letnich oponach, po drugie nie jeździłbym z krzywą belką, i wszystko w temacie :tongue4:
Opublikowano

Siemano Panie i Panowie :hi:

Opublikowano

Pablo pewnie specjalnie prubował przyłozyc z drugiej strony bo myslał ze sie w ten sposób wyprostuje :wink4: tyle tylko ze zapomniał ze belka jest z tyłu :gwizdanie: stąd te opony i oczekiwanie na zime bo łatwiej :polew:

Siemka, jesteś dzisiaj ?

bede bede :) masz juz furaka ????

Opublikowano

Ogr jak byś jechał z krzywą belką i letnimi oponami to już nie pomogło by nawet klubowe assistance z całej małopolski :polew: :polew: :polew::decayed:

po pierwsze nie jechałbym w zimie na letnich oponach, po drugie nie jeździłbym z krzywą belką, i wszystko w temacie :tongue4:

Nie każdy szybko potrafi się uporać z autem (części) bo są ważniejsze wydatki :wink4: tak to pół roku nie pojawiłbym się na spocie :)[br]Dopisany: 11 Styczeń 2009, 15:15_________________________________________________

Pablo pewnie specjalnie prubował przyłozyc z drugiej strony bo myslał ze sie w ten sposób wyprostuje :wink4: tyle tylko ze zapomniał ze belka jest z tyłu :gwizdanie: stąd te opony i oczekiwanie na zime bo łatwiej :polew:

Ozi wez nie pier.. bo błazna z siebie robisz jak piszesz takie bzdury :wink4:

[br]Dopisany: 11 Styczeń 2009, 15:17_________________________________________________ :hi:

Opublikowano

Coś stresowo u Nas ostatnio :mysli:

Opublikowano
Cytat: ozi_wells Dzisiaj o 15:14

Pablo pewnie specjalnie prubował przyłozyc z drugiej strony bo myslał ze sie w ten sposób wyprostuje tyle tylko ze zapomniał ze belka jest z tyłu stąd te opony i oczekiwanie na zime bo łatwiej

Ozi wez nie pier.. bo błazna z siebie robisz jak piszesz takie bzdury

nie bulwersuj sie Pablo, Ciocia przyjechała czy jak :wink4:

Opublikowano

Obadajcie sobie ostatnie zdjęcie na tej aukcji...

http://allegro.pl/item526917274_audi_s4_w_najbogatszej_wersji_22000_km_okazja.html

Ciekawe czy film dodaje w zestawie :polew: :polew: :polew: :polew:

Niech mi ktoś powie gdzie w Krk moge kupić tarcze i klocki (Ate) w dobrej cenie.

Pozdrawiam

Opublikowano

mam, wczoraj odebrałem :decayed:
Opublikowano

no to spoko ładnie zrobili, tj. pomalowali :wink4:

Opublikowano

Niech mi ktoś powie gdzie w Krk moge kupić tarcze i klocki (Ate) w dobrej cenie.

Pozdrawiam

Hmm, Wąski :mysli:

Opublikowano

przecież ona była do mycia oddana Janusz :chytry:
Opublikowano

przecież ona była do mycia oddana Janusz :chytry:

no to własnie miałem powiedziec, czy ładnie umyli.