Gość TrueOgre Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Wiem, że mamy duży potencjał, ale czasami niestety nie umiemy z niego skorzystać tutaj racja :gwizdanie: ee tam racja, wcale nie uważam że nie umiemy z niego skorzystać, no może powiedzmy tak, umiemy ale nie zawsze nam się chce lub po prostu brakuje nam konsekwecji, tak czy siak jest nad czym pracować
PABLO Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 warunki: 0,7 litra wyborej i kubełek kfc od osoby czas trwania: zależny od głowy pijącego wyglad spotkania: galeria zdjęć ze spotów krakowskich to tak z grubsza no lepiej bym tego nie ujął [br]Dopisany: 10 Styczeń 2009, 17:29_________________________________________________ Koledzy mam pytanie odnośnie jutrzejszego spotu w galerii Kazimierz. Chciałbym się wybrać z koleżanką KiniaJ ale nie byliśmy jeszcze, jakie warunki trzeba spełnić ile czasu to trwa i jak wygląda takie spotkanie? bardzo proszę o odpowiedź pozdrawiam ubierasz garniak i luz, nie bedziesz sie wyroznial :>. Trwa to zaleznie z kogo sie smiejemy, ale do 21 srednio Pabla nie będzie, więc tak długo nie będziemy siedzieć :gwizdanie:
jarko Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 warunki: 0,7 litra wyborej i kubełek kfc od osoby czas trwania: zależny od głowy pijącego wyglad spotkania: galeria zdjęć ze spotów krakowskich to tak z grubsza no lepiej bym tego nie ujął [br]Dopisany: 10 Styczeń 2009, 17:29_________________________________________________ Koledzy mam pytanie odnośnie jutrzejszego spotu w galerii Kazimierz. Chciałbym się wybrać z koleżanką KiniaJ ale nie byliśmy jeszcze, jakie warunki trzeba spełnić ile czasu to trwa i jak wygląda takie spotkanie? bardzo proszę o odpowiedź pozdrawiam ubierasz garniak i luz, nie bedziesz sie wyroznial :>. Trwa to zaleznie z kogo sie smiejemy, ale do 21 srednio Pabla nie będzie, więc tak długo nie będziemy siedzieć :gwizdanie:
Gość TrueOgre Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 no i ci się Pablo złościsz, nie nasza wina że prawko kupiłeś pod halą :polew:
jarko Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 no i ci się Pablo złościsz, nie nasza wina że prawko kupiłeś pod halą :polew: W Hucie mówimy że na Tomeksie
PABLO Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Ale się rozpisaliście, hoho :gwizdanie: no i ci się Pablo złościsz, nie nasza wina że prawko kupiłeś pod halą :polew: Ogr jak byś jechał z krzywą belką i letnimi oponami to już nie pomogło by nawet klubowe assistance z całej małopolski :polew: [br]Dopisany: 11 Styczeń 2009, 15:02_________________________________________________ no i ci się Pablo złościsz, nie nasza wina że prawko kupiłeś pod halą :polew: W Hucie mówimy że na Tomeksie Dokładnie
Gość TrueOgre Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Ogr jak byś jechał z krzywą belką i letnimi oponami to już nie pomogło by nawet klubowe assistance z całej małopolski :polew: po pierwsze nie jechałbym w zimie na letnich oponach, po drugie nie jeździłbym z krzywą belką, i wszystko w temacie
ozi_wells Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Pablo pewnie specjalnie prubował przyłozyc z drugiej strony bo myslał ze sie w ten sposób wyprostuje tyle tylko ze zapomniał ze belka jest z tyłu :gwizdanie: stąd te opony i oczekiwanie na zime bo łatwiej Siemka, jesteś dzisiaj ? bede bede masz juz furaka ????
PABLO Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Ogr jak byś jechał z krzywą belką i letnimi oponami to już nie pomogło by nawet klubowe assistance z całej małopolski :polew: po pierwsze nie jechałbym w zimie na letnich oponach, po drugie nie jeździłbym z krzywą belką, i wszystko w temacie Nie każdy szybko potrafi się uporać z autem (części) bo są ważniejsze wydatki tak to pół roku nie pojawiłbym się na spocie [br]Dopisany: 11 Styczeń 2009, 15:15_________________________________________________ Pablo pewnie specjalnie prubował przyłozyc z drugiej strony bo myslał ze sie w ten sposób wyprostuje tyle tylko ze zapomniał ze belka jest z tyłu :gwizdanie: stąd te opony i oczekiwanie na zime bo łatwiej Ozi wez nie pier.. bo błazna z siebie robisz jak piszesz takie bzdury [br]Dopisany: 11 Styczeń 2009, 15:17_________________________________________________
ozi_wells Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Cytat: ozi_wells Dzisiaj o 15:14Pablo pewnie specjalnie prubował przyłozyc z drugiej strony bo myslał ze sie w ten sposób wyprostuje tyle tylko ze zapomniał ze belka jest z tyłu stąd te opony i oczekiwanie na zime bo łatwiej Ozi wez nie pier.. bo błazna z siebie robisz jak piszesz takie bzdury nie bulwersuj sie Pablo, Ciocia przyjechała czy jak
siemian Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Obadajcie sobie ostatnie zdjęcie na tej aukcji... http://allegro.pl/item526917274_audi_s4_w_najbogatszej_wersji_22000_km_okazja.html Ciekawe czy film dodaje w zestawie :polew: :polew: Niech mi ktoś powie gdzie w Krk moge kupić tarcze i klocki (Ate) w dobrej cenie. Pozdrawiam
Gość TrueOgre Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 bede bede masz juz furaka ???? mam, wczoraj odebrałem
ozi_wells Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 bede bede masz juz furaka ???? mam, wczoraj odebrałem no to spoko ładnie zrobili, tj. pomalowali
jarko Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Niech mi ktoś powie gdzie w Krk moge kupić tarcze i klocki (Ate) w dobrej cenie. Pozdrawiam Hmm, Wąski
Gość TrueOgre Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 bede bede masz juz furaka ???? mam, wczoraj odebrałem no to spoko ładnie zrobili, tj. pomalowali przecież ona była do mycia oddana Janusz
ozi_wells Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 bede bede masz juz furaka ???? mam, wczoraj odebrałem no to spoko ładnie zrobili, tj. pomalowali przecież ona była do mycia oddana Janusz no to własnie miałem powiedziec, czy ładnie umyli.
Rekomendowane odpowiedzi