Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

Nie wybiera sie ktos z Was do ASO dzisiaj ?? PABLO mial jechac ale nie wiem czy juz zalatwil czy nie :(

A te drugie wtyczki audio to tez w ASO czy w jakims Car-Audio lub motoryzacyjnym ???

Ja dziś pracowałem cały dzień ale brat podjechał do ASO po części, mogłeś tyrknąć :)

Przecież u mnie w MM masz kostki ISO - przejściówka do Audi za 19.90zł, podjedz do M1 :wink4:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2009, 01:01_________________________________________________No cóż dzisiaj loozik z :drunk: i :dance: bo na rano znowu do pracy :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2009, 01:03_________________________________________________ :hi:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja dziś pracowałem cały dzień ale brat podjechał do ASO po części, mogłeś tyrknąć :)

Przecież u mnie w MM masz kostki ISO - przejściówka do Audi za 19.90zł, podjedz do M1 :wink4:[br]

Ile :shocked:

Opublikowano

Ponawiam pytanie czy ktoś wie gdzie dorobić i zakodować kluczyk oprócz ASO bo tam koszt takiej imprezy to ok 600 zł?

A co słychać to widze bo czytam ale fajniej by sie czytało gdyby zdięcia nie zajmowały tyle miejsca wtedy żeby coś się dowiedzieć wystarczyło by przeczytać kilka stron a nie kilkanaście.

Na ulicy pradnickiej za KRAK GAZEM a przed wiaduktem po lewej stronie, 270pln taka przyjemnosc kosztuje

Opublikowano
  • Autor

wszyscy juz śpia ? :tongue4:

Opublikowano

nie, odpoczywamy ;p

Opublikowano

Dzień dobry :) a ja w pracy :evil:

Opublikowano
dzięki Kamil :notworthy: własnie z tej strony miałem program który nie dawał rady ale chyba trzeci z kolei sobie poradził :wink4:
Opublikowano

Witam :hi: :hi: działo się coś na ostatnich 30 stronach?? Bo jako że jestem bezrobotny bez prawa do zasiłku to teraz będe wpadał żadziej :decayed: :decayed:

Opublikowano
  • Autor

siemka ,

Waski nie tylko Ty jestes w pracy :gwizdanie:

Opublikowano

siemka ,

Waski nie tylko Ty jestes w pracy :gwizdanie:

Ja już kończę :naughty: i na narty :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Ja już kończę :naughty: i na narty

zakopianka zakorkoowana ale chyba to norma :gwizdanie:

Opublikowano

a ja akurat dziś odpoczywam :kox:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2009, 14:48_________________________________________________Grześ dzięki za podwiezienie :notworthy:

Opublikowano
  • Autor

Grześ dzięki za podwiezienie :notworthy:

spoko, nie ma sprawy :decayed:

Opublikowano

Koledzy mam pytanie odnośnie jutrzejszego spotu w galerii Kazimierz. Chciałbym się wybrać z koleżanką KiniaJ ale nie byliśmy jeszcze, jakie warunki trzeba spełnić ile czasu to trwa i jak wygląda takie spotkanie? bardzo proszę o odpowiedź;) pozdrawiam

Opublikowano

warunki:

0,7 litra wyborej i kubełek kfc od osoby

czas trwania:

zalezny od głowy pijącego

wyglad spotkania:

galeria zdjec ze spotów krakowskich

to tak z grubsza :)

Opublikowano

Koledzy mam pytanie odnośnie jutrzejszego spotu w galerii Kazimierz. Chciałbym się wybrać z koleżanką KiniaJ ale nie byliśmy jeszcze, jakie warunki trzeba spełnić ile czasu to trwa i jak wygląda takie spotkanie? bardzo proszę o odpowiedź;) pozdrawiam

ubierasz garniak i luz, nie bedziesz sie wyroznial :>. Trwa to zaleznie z kogo sie smiejemy, ale do 21 srednio :decayed:

Opublikowano

warunki:

0,7 litra wyborej i kubełek kfc od osoby

czas trwania:

zależny od głowy pijącego

wyglad spotkania:

galeria zdjęć ze spotów krakowskich

to tak z grubsza :)

no lepiej bym tego nie ujął :kox:

[br]Dopisany: 10 Styczeń 2009, 17:29_________________________________________________

ubierasz garniak i luz, nie bedziesz sie wyroznial :>. Trwa to zaleznie z kogo sie smiejemy, ale do 21 srednio :decayed:

Pabla nie będzie, więc tak długo nie będziemy siedzieć :gwizdanie:

Opublikowano

Wszystko zrozumiałem:) Także pojawimy się w takim razie jutro u Was koledzy:) próbowałem znaleźć linka do zdjęć z spotów krakowskich ale narazie mi sie nie udało ale poszukam:) zatem do zobaczenia;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.