KiniaJ Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Niniejszym rozpoczynam licytację dla nowych klubowiczów 2 nówki sztuki no to kto ile daje? jest jakas cena wywoławcza? jak nie to zaczynam od złotowki:>
Gość Trzeniu Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 sprzedane!!!!!!!!!!!! aukcja trwa do następnej niedzieli
ozi_wells Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 sprzedane!!!!!!!!!!!! aukcja trwa do następnej niedzieli jak w takim tepie bedzie rosło to zostaniesz milionerem
Gość Trzeniu Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 sprzedane!!!!!!!!!!!! aukcja trwa do następnej niedzieli jak w takim tepie bedzie rosło to zostaniesz milionerem przecież pisałem wyżej że kasa pójdzie na aukcje charytatywną dla chorych dzieciaków :gwizdanie:
nex Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 sprzedane!!!!!!!!!!!! aukcja trwa do następnej niedzieli jak w takim tepie bedzie rosło to zostaniesz milionerem przecież pisałem wyżej że kasa pójdzie na aukcje charytatywną dla chorych dzieciaków :gwizdanie: no i sam sobie odpowiedziales
Gość Trzeniu Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 sprzedane!!!!!!!!!!!! aukcja trwa do następnej niedzieli jak w takim tepie bedzie rosło to zostaniesz milionerem przecież pisałem wyżej że kasa pójdzie na aukcje charytatywną dla chorych dzieciaków :gwizdanie: no i sam sobie odpowiedziales nex... miej jakieś umiary...
nex Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 powiedział co wiedział, dobrze wiesz ocb
Gość Trzeniu Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 powiedział co wiedział, dobrze wiesz ocb wiem ocb ale chociaż w jednym poscie mógłbyś odpuścić...
Gość Trzeniu Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 ok 15zł a po co Tobie? przecież Ty masz
nex Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 ok 15zł a po co Tobie? przecież Ty masz a skąd wiesz że wygram :gwizdanie:
rtocki Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 sprzedane!!!!!!!!!!!! 50,- , ale myślę Piotrze że na poważnie (wyjątkowo tym razem) dla dzieciaków, a może wystaw na allegro z adnotacją?, zresztą jak tam chcesz, a tak poza tym mógłbyś ustosunkować jakoś do mojego "starego" PW dot. jkjz? pzdr.
Gość Trzeniu Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Czesc Rtocki , czemu nie wpadasz na Nasze spoty? :gwizdanie:
rtocki Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 jestem często tylko późno zwykle śpiochy, fanatycy mineralnej wody
Rekomendowane odpowiedzi