jarko Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Hehehe, nie nie to nie ja zasluzylem na to miano.. :gwizdanie: Ale zaraz się dorobisz
jarko Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Tak, tylko w newbie się nic teraz nie dzieje
Cuber Opublikowano 22 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2009 Tak, tylko w newbie się nic teraz nie dzieje :polew:
jarko Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Niegrzeczne to Newbie.. Taa, Wszyscy lubią newbie :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 23 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2009 Dobra chopy , ide w spac bo padam juz :gwizdanie:
ykk Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Wszyscy sa uprzejmi i sie ladnie witaja..
jarko Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Dobra chopy , ide w spac bo padam juz :gwizdanie: Czekaj to Ci coś zaraz do moderacji podeślę
siemian Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 widze że wieczorek był owocny pod względem ilości wypowiedzi. Ja własnie wróciłem z obiadku w Szafranowym Dworze w Czeladzi, polecam bardzo dobre jedzonko i czynne 24h. Polecam też Karczme BIDA w Olkuszu. Tam żureczek pierwsza klasa. A teraz spadam kimać...
BrunoNH Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 dobra łosiu przecież mówiłem że nie wrzucę na forum Witam, juz piatek, jeszcze 7,5h i weekend Trzeniek, obiecales PABLO-wi, ze nie wrzucisz na forum, ale na GG albo emila mozesz przeslac Cuber gratki tytulu megaspamera I kolejny powod do picia jest... A teraz dzial techniczny: Wczoraj wymienilem ta przetwornice felerna, a blad o przepalonej zarowce dalej sie wyswietla Przynajmniej narazie mi nie zgasla w trasie tak jak ostatnio to robila, wredna... Kable lepiej jest polutowac i w koszulki termokurczliwe, czy wystarczy w kostke wsadzic ??
Wąski Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Dzień dobry sparmerom co powiecie o noki E51
BrunoNH Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Czesc Robert To zalezy do czego Ci jest tel potrzebny ?? Ja swojego uzywam chyba do wszystkiego... nie ma tylko koncowki do lodow Co do e51 to jak dla mnie ma malo pamieci wbudowanej, ale karta jakies 8GB wszystko zalatwia Nie uzywalem jej osobiscie bo mam swoja N95 i jestem z niej bardzo zadowolony... Fotki w dzien wychodza podobno GIT, ale w nocy daje sie we znaki brak lampy Plusem jest bateria, z tego co mi wiadomo 9 dni trzyma... Ale jesli sie za nia rozgladasz to to wszystko pewnie wiesz :gwizdanie:
kudłaty Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Witamco powiecie o noki E51 Wąski. dobry fon ja mam poprzedniczkę to trochę softa ma wolnego ale słyszałem że w E51 poprawili ale do dzwonienia i obsługowo rewelka bateria nie padnie Ci po jednym dniu.
nex Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Dzień dobry sparmerom co powiecie o noki E51 posiadam taka, jest bardzo poręczna Czesc Robert To zalezy do czego Ci jest tel potrzebny ?? Ja swojego uzywam chyba do wszystkiego... nie ma tylko koncowki do lodow Co do e51 to jak dla mnie ma malo pamieci wbudowanej, ale karta jakies 8GB wszystko zalatwia Nie uzywalem jej osobiscie bo mam swoja N95 i jestem z niej bardzo zadowolony... Fotki w dzien wychodza podobno GIT, ale w nocy daje sie we znaki brak lampy Plusem jest bateria, z tego co mi wiadomo 9 dni trzyma... Ale jesli sie za nia rozgladasz to to wszystko pewnie wiesz :gwizdanie: mało pamięci? 130Mb to twoim zdaniem mało? nie wiele tel ma taka pamięc wewnetrzna. Co do baterii to ktoś Ci bzdur naopowiadał . 3-4 dni przy urzytkowaniu standardowym. 9 dni to moze na czuwaniu potrzyma wyłączana na noc
BrunoNH Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 130 MB to malo, ja mam 8GB i mi zaczyna brakowac a boli mnie to, ze nie moge sobie karty wrzucic Wrzucasz 1 film jakis przyrodniczy i masz 100MB w plecy 3-4 dni to itak duzo, moja N95 tyle nie da rady jak jej ostro uzywam A wypowiedz sie NEX jak tam z aparatem? Jestes z niego zadowolony ?? [br]Dopisany: 23 Styczeń 2009, 09:40_________________________________________________Co z tym turniejem FIFY 09 ?? Wczoraj sobie zainstalowalem i ostro trenuje a Wy ??
nex Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 A wypowiedz sie NEX jak tam z aparatem? Jestes z niego zadowolony ?? jest beznadziejny. Nie ma funkcji balansu ręcznego itp. To nie jest telefon robiony pod tym kątem
Cuber Opublikowano 23 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2009 Nokia N95 8 GB Siemasz Wszystkim spamerom
Wąski Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Oj dziękuje za podpowiedzi ,mam taki za 500 zł nowy i zastanawiam się czy warto ,wymienić,ja mam 6300 i jestem bardzo zadowolony.Używam tylko do odbierania i zdjęć
Rekomendowane odpowiedzi