Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja niestaty dziś tez nie dałem rady :angry:

Opublikowano

Dzieki wielkie za spotkanko, miłe przyjęcie, fajną atmosfere. Trzeniu i trueogr , co tak się zmyliście? pozdrowionka , szkoda wąski ,że cie niebyło. A no i miło było poznać nowych.

Opublikowano

Dzieki wielkie za spotkanko, miłe przyjęcie, fajną atmosfere. Trzeniu i trueogr , co tak się zmyliście? pozdrowionka , szkoda wąski ,że cie niebyło. A no i miło było poznać nowych.

Marcin , fajnie Cię było zobaczyć :good: autko pierwsza klasa :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Pojechaliśmy na Sląsk odstawić moje auto do mechanika :wink4: na autostradzie spotkaliśmy Irko , znowu mu się coś zepsuło w Audi ... liczniki nie działają , radio nie gra , tempomat nie działa jedym słowem lipa :no:

Marcin , następnym razem będziemy do końca :good:

Opublikowano

szkoda ze tez nie dałem rady podbić na spota :wallbash:

Opublikowano

oby tylko zlot w bukowinie mi wypalil, zaliczke juz wplacilem , :kox:, być może w następną niedzile też bede w kraku, a irko od kogo ma fure , przypomnij mi. ?

Opublikowano

oby tylko zlot w bukowinie mi wypalil, zaliczke juz wplacilem , :kox:, być może w następną niedzile też bede w kraku, a irko od kogo ma fure , przypomnij mi. ?

od Cubera :decayed:

no to widzimy się za tydzień :good:

Opublikowano

A ty Maniek już w domu? :naughty:

Jeszcze pewnie się z rodziną nie przywitałeś a już na forum siedzisz!! :evil:

kurna gnałem trochu, byłem po 9 kilka minut, a jeszcze o mc donalda zachaczylem [br]Dopisany: 25 Styczeń 2009, 22:04_________________________________________________

jak bede w kraku to bede w GK[br]Dopisany: 25 Styczeń 2009, 22:05_________________________________________________Coś ostatnio ciągnie mnie do kraka, maru nie wiesz czasem czemu???? :)

Opublikowano

:laghing2: no tak cuber przed sprzedażą wyciągnął wszystkie sprawne graty i opyla teraz na allegro, a chłop się męczy z padaczką

Opublikowano

:laghing2: no tak cuber przed sprzedażą wyciągnął wszystkie sprawne graty i opyla teraz na allegro, a chłop się męczy z padaczką

:shocked::polew:

Opublikowano
kurna gnałem trochu, byłem po 9 kilka minut, a jeszcze o mc donalda zachaczylem

Dobrze że czarne Vectry nie jeździły po zakopiance :kwasny:

jak bede w kraku to bede w GK

Nie migaj się tylko przyjeżdżaj to się znów przejedziemy na spocik :>[br]Dopisany: 25 Styczeń 2009, 22:09_________________________________________________

Coś ostatnio ciągnie mnie do kraka, maru nie wiesz czasem czemu????

No czuje, że to nie do mnie tak chętnie przyjeżdżasz!! :naughty:

Opublikowano
Nie migaj się tylko przyjeżdżaj to się znów przejedziemy na spocik

Jak będzie dzień wczesniej whisky to przyjeżdzam :gwizdanie:

No czuje, że to nie do mnie tak chętnie przyjeżdżasz!!

okej , okej :gwizdanie:

Opublikowano

KERCZI dostales juz ramki ??

Opublikowano

hmmm z Irko to niexle jakies jaja, chyba moja audika go nie polubiła :gwizdanie:

dzieki za spota :wink4:

Opublikowano

:hi: wszystkim.

BrunoNH nie dostalem jeszcze nic...

Trzeniu zawiozles tam do Piotrka do Suchedniowa czy z ta Turbina??