maru_kinia Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Pozdrowienia dla wszystkich, którzy byli dzisiaj na spocie w GK zarazem dla mnie pierwszym w karierze
jarko Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Mnie również nie było http://pl.youtube.com/watch?v=-RVDCRVwj0U&feature=related spoko...
marcin j Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Dzieki wielkie za spotkanko, miłe przyjęcie, fajną atmosfere. Trzeniu i trueogr , co tak się zmyliście? pozdrowionka , szkoda wąski ,że cie niebyło. A no i miło było poznać nowych.
Gość Trzeniu Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Dzieki wielkie za spotkanko, miłe przyjęcie, fajną atmosfere. Trzeniu i trueogr , co tak się zmyliście? pozdrowionka , szkoda wąski ,że cie niebyło. A no i miło było poznać nowych. Marcin , fajnie Cię było zobaczyć autko pierwsza klasa :notworthy: Pojechaliśmy na Sląsk odstawić moje auto do mechanika na autostradzie spotkaliśmy Irko , znowu mu się coś zepsuło w Audi ... liczniki nie działają , radio nie gra , tempomat nie działa jedym słowem lipa Marcin , następnym razem będziemy do końca
maru_kinia Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 A ty Maniek już w domu? Jeszcze pewnie się z rodziną nie przywitałeś a już na forum siedzisz!!
boseron Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 szkoda ze tez nie dałem rady podbić na spota
marcin j Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 oby tylko zlot w bukowinie mi wypalil, zaliczke juz wplacilem , , być może w następną niedzile też bede w kraku, a irko od kogo ma fure , przypomnij mi. ?
Gość Trzeniu Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 oby tylko zlot w bukowinie mi wypalil, zaliczke juz wplacilem , , być może w następną niedzile też bede w kraku, a irko od kogo ma fure , przypomnij mi. ? od Cubera no to widzimy się za tydzień
marcin j Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 A ty Maniek już w domu? Jeszcze pewnie się z rodziną nie przywitałeś a już na forum siedzisz!! kurna gnałem trochu, byłem po 9 kilka minut, a jeszcze o mc donalda zachaczylem [br]Dopisany: 25 Styczeń 2009, 22:04_________________________________________________ oby tylko zlot w bukowinie mi wypalil, zaliczke juz wplacilem , , być może w następną niedzile też bede w kraku, a irko od kogo ma fure , przypomnij mi. ? od Cubera no to widzimy się za tydzień jak bede w kraku to bede w GK[br]Dopisany: 25 Styczeń 2009, 22:05_________________________________________________Coś ostatnio ciągnie mnie do kraka, maru nie wiesz czasem czemu????
rtocki Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 oby tylko zlot w bukowinie mi wypalil, zaliczke juz wplacilem , , być może w następną niedzile też bede w kraku, a irko od kogo ma fure , przypomnij mi. ? od Cubera no to widzimy się za tydzień :laghing2: no tak cuber przed sprzedażą wyciągnął wszystkie sprawne graty i opyla teraz na allegro, a chłop się męczy z padaczką
Gość Trzeniu Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 :laghing2: no tak cuber przed sprzedażą wyciągnął wszystkie sprawne graty i opyla teraz na allegro, a chłop się męczy z padaczką
maru_kinia Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 kurna gnałem trochu, byłem po 9 kilka minut, a jeszcze o mc donalda zachaczylem Dobrze że czarne Vectry nie jeździły po zakopiance jak bede w kraku to bede w GK Nie migaj się tylko przyjeżdżaj to się znów przejedziemy na spocik :>[br]Dopisany: 25 Styczeń 2009, 22:09_________________________________________________ Coś ostatnio ciągnie mnie do kraka, maru nie wiesz czasem czemu???? No czuje, że to nie do mnie tak chętnie przyjeżdżasz!!
marcin j Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Nie migaj się tylko przyjeżdżaj to się znów przejedziemy na spocik Jak będzie dzień wczesniej whisky to przyjeżdzam :gwizdanie: No czuje, że to nie do mnie tak chętnie przyjeżdżasz!! okej , okej :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 25 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2009 hmmm z Irko to niexle jakies jaja, chyba moja audika go nie polubiła :gwizdanie: dzieki za spota
Gość TrueOgre Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 widzieliście szkielet pra-mężczyzny ??
Gość Trzeniu Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 widzieliście szkielet pra-mężczyzny ?? tak
Gość TrueOgre Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 ale było na forum czy widziałeś w @ ?
KERCZI Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 wszystkim. BrunoNH nie dostalem jeszcze nic... Trzeniu zawiozles tam do Piotrka do Suchedniowa czy z ta Turbina??
Rekomendowane odpowiedzi