KERCZI Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Pany kto ma czarna b7 avant o Diabelskich numerach KR666GY bo wydawalo mi sie ze miala ramke klubowa... Cześć To Ty stałes bardzo przepisowo pod MCD? Tak ja stalem, przepisowo to pojecie wzgledne ale tylko dwie minuty Ty masz w tylnich lampach pomaranczowe kierunki bo jakos mi sie wydaje ze Twoje i Cubra lampki sa bardziej czerwone niz moje... Ladna masz ta b7czke, Felgi chetnie bym Ci przytulil Pzdr
Gość Trzeniu Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 taaa ciekawe jak miałem to zrobic z przodu masz tłoczki wsuwane, tył wkręcane jest do tego przyrząd, którego sie uzywa i nie ma prawa nic sie stac co innego jakby robił to łyżką lub sruboketem hmmm , Kamil... ja tam nie wiem... nie znam się... Poproszę Piotrka żeby napisał co i jak było nie tak W każdym bądz razie dobrze mówiłem że Wam Żuki tylko można oddawać :decayed:
KERCZI Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 taaa ciekawe jak miałem to zrobic z przodu masz tłoczki wsuwane, tył wkręcane jest do tego przyrząd, którego sie uzywa i nie ma prawa nic sie stac co innego jakby robił to łyżką lub sruboketem hmmm , Kamil... ja tam nie wiem... nie znam się... Poproszę Piotrka żeby napisał co i jak było nie tak W każdym bądz razie dobrze mówiłem że Wam Żuki tylko można oddawać :decayed: Trzeniu oddales do TEGO Piotrka autko???
Gość Trzeniu Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 taaa ciekawe jak miałem to zrobic z przodu masz tłoczki wsuwane, tył wkręcane jest do tego przyrząd, którego sie uzywa i nie ma prawa nic sie stac co innego jakby robił to łyżką lub sruboketem hmmm , Kamil... ja tam nie wiem... nie znam się... Poproszę Piotrka żeby napisał co i jak było nie tak W każdym bądz razie dobrze mówiłem że Wam Żuki tylko można oddawać :decayed: Trzeniu oddales do TEGO Piotrka autko??? Tak
KERCZI Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 taaa ciekawe jak miałem to zrobic z przodu masz tłoczki wsuwane, tył wkręcane jest do tego przyrząd, którego sie uzywa i nie ma prawa nic sie stac co innego jakby robił to łyżką lub sruboketem hmmm , Kamil... ja tam nie wiem... nie znam się... Poproszę Piotrka żeby napisał co i jak było nie tak W każdym bądz razie dobrze mówiłem że Wam Żuki tylko można oddawać :decayed: Trzeniu oddales do TEGO Piotrka autko??? Tak Ja musze jechac do niego z szóstką (( Kiedy jedziesz odebrać??
Gość TrueOgre Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 umówmy się że jak mnie objedziesz Tytus swoim poduszkowcem to od razu kupuję diesla :decayed Hmm moim Cię nie objadę bo zamula :gwizdanie: ale Wąskiego... myślę że dałbym radę poza tym "Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców..." Wąskiego też nie dasz rady to raz, a dwa po co ten tekst o zakrętach i prostych ?? moje ośka Roberta ośka równe szanse
Gość Trzeniu Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Ja musze jechac do niego z szóstką (( Kiedy jedziesz odebrać?? w piątek
nex Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 na śląsku polecam AUTO DANECKI, dokładnie Piekary Śląskie ul Bytomska http://www.auto-danecki.pl/. Ja tylko tam praktycznie serwisuje auto. Nie ma opcji żeby nie zdiagnozował i nie rozwiązał problemu. Wszystko wykonane perfekcyjnie, koleś ma głowe. Specjalizuje się i robi tylko Seat, Audi, Skoda, VW
ozi_wells Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 na śląsku polecam AUTO DANECKI, dokładnie Piekary Śląskie ul Bytomska http://www.auto-danecki.pl/. Ja tylko tam praktycznie serwisuje auto. Nie ma opcji żeby nie zdiagnozował i nie rozwiązał problemu. Wszystko wykonane perfekcyjnie, koleś ma głowe. Specjalizuje się i robi tylko Seat, Audi, Skoda, VW ja mam takiego samego goscia w krk.
nex Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 a ja w krakowie takiego jeszcze nie poznałem, a objeździłem mnostwo serwisów. Co najśmieszniejsze mechanicy tu nie maja zielonego pojęcia o uturbionych autach. Pamiętam jak jeszcze na początku nie wiedziałem o co kaman z autem i jeździłem po serwisach mówiąc że nie mam mocy, to kazali wymieniać świece itp. Jak bym im powiedział Wastegate to by chyba zwariowali. Nie mówie że każdy tu jest taki, ale dla mnie prawdziwy mechanik to gość który wie jak w danym aucie odkręca się poszczególny element i zna jego budowe, a nie uczy sie na nim
Tytus Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Wąskiego też nie dasz rady to raz, a dwa po co ten tekst o zakrętach i prostych ?? moje ośka Roberta ośka równe szanse No to Trzenia, mniejsza z tym... to że auto jest szybkie na prostej to nie wszystko, nie sztuka jest władować mocny silnik pod maskę (chipy czy inne pierdoły) i pokazywać na światła kto ma "większego", auto musi też skręcać i hamować a co najważniejsze musi mieć dobrego kierownika objechać na pewno Cię nie objadę na prostej, graty z mocniejszego motoru, ale nawiązując do początku naszej gadki :gwizdanie: imho diesla nie kupuję się "do ścigania" (zaraz się pewnie posypią na mnie gromy )
Tukan Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 imho diesla nie kupuję się "do ścigania" Fakt TDI to nie auto sportowe,ale radzi sobie calkiem niezle
Gość TrueOgre Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 dlatego jeżdżę benzynką :decayed:
nex Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 dlatego jeżdżę benzynką :decayed: Ty masz zvirowane 1.8 T?
Tukan Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 dlatego jeżdżę benzynką :decayed: Tez moze niebawem sie przesiada
ozi_wells Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 a ja w krakowie takiego jeszcze nie poznałem, a objeździłem mnostwo serwisów. Co najśmieszniejsze mechanicy tu nie maja zielonego pojęcia o uturbionych autach. Pamiętam jak jeszcze na początku nie wiedziałem o co kaman z autem i jeździłem po serwisach mówiąc że nie mam mocy, to kazali wymieniać świece itp. Jak bym im powiedział Wastegate to by chyba zwariowali. Nie mówie że każdy tu jest taki, ale dla mnie prawdziwy mechanik to gość który wie jak w danym aucie odkręca się poszczególny element i zna jego budowe, a nie uczy sie na nim no to widocznie nie trafiłes do niego. gosc potrafi na jeden rzut oka lub po objawach podanych przez telefon zdjagnozowac auto ze stajni VWAG, co najlepsze prawie wszystko okazuje sie trafione, przynajmniej tak było w przypadku mojego auta, no i oczywiscie wie jak co zrobic i jak co działa i jest 5km odemnie
Tytus Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 dlatego jeżdżę benzynką :decayed: każdy wybiera to co lubi, ale powiem Ci też szczerzę że jeżeli kupowałbym następne A4 to było by właśnie 1.8T w B6 lub 2.0T w B7 Trochę już mi się znudził klekot
Gość Trzeniu Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 ja kolejne auto też klekot... benzyna jest dla leszczy
Tukan Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 benzyna jest dla leszczy :naughty Głupie gadanie kady jezdzi tym czym chce lubi
Rekomendowane odpowiedzi