Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi: wszystkim

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Miron bo ktoś się zrobi zazdrosny :naughty: miło że udało Ci się przyjechać /mimo vectry /

Mało coś spamu :( do czytania :)

Miłego tygodnia wszystkim :wink4:

Opublikowano

Miron , wziąłeś dla dzieciaka rękawiczki z Orlenu? :polew: :polew: :polew:

Ja biore ze Statoila :) Z Orlenu mala nie chce... :polew:

Dzieki za spocika, Loza szydercow :naughty:

Ide spac bo rano trzeba wstac :hi:

Bruno , kiedy przekładasz hak do przodu? :naughty:

Jak sie ociepli... :decayed:

Witam Was wszystkich :hi:

Tydzien czas zaczac :wallbash:

Opublikowano

Trzeniu ja go juz tam widziałem :gwizdanie:

Opublikowano

Trzeniu ja go juz tam widziałem :gwizdanie:

W koncu sam powiedziales Trzeniek, ze A5-ek jest juz masa, a moja musi sie czyms wyrozniac :polew:

Ma ktos z Was opalarke, taka zeby mi plastik rozgrzala ?? Suszarka do wlosow nie daje rady :gwizdanie:

Opublikowano

Miron bo ktoś się zrobi zazdrosny :naughty: miło że udało Ci się przyjechać /mimo vectry /

pech to pech - mogło być gorzej :wink4: a co do zazdrości - to niema mowy - moja wie że sympatia do Trzeńka jest troszke udawana ( wiesz - chodzi mi o jego chorobe ) wiem że jak żartujemy to przynajmniej o niej nie myśli :confused4::polew:

dzieki za spota. Miron milo ze wpadles, samochod miazdzy system :)

:)[br]Dopisany: 09 Luty 2009, 08:39_________________________________________________

Ma ktos z Was opalarke, taka zeby mi plastik rozgrzala ?? Suszarka do wlosow nie daje rady

Nie przekładaj haka ze zderzakiem ( tylni może h*jowo z przodu wyglądać ) :no:

Opublikowano

A kto tu mówi o żonie :gwizdanie:

Opublikowano

[br]Dopisany: 09 Luty 2009, 08:39_________________________________________________

Ma ktos z Was opalarke, taka zeby mi plastik rozgrzala ?? Suszarka do wlosow nie daje rady

Poko loko, tu sie podgrzeje, tam sie podegnie i podejdzie P&P, w koncu musi sie czyms wyrozniac... :kox:

W koncu nikt z Was niema wydechu do przodu... :gwizdanie:

Opublikowano

Miron Ty fajko , ja Ci dam chorobę :gwizdanie: :evil:

Wąski :naughty:

Opublikowano

[br]Dopisany: 09 Luty 2009, 08:39_________________________________________________

Poko loko, tu sie podgrzeje, tam sie podegnie i podejdzie P&P, w koncu musi sie czyms wyrozniac... :kox:

W koncu nikt z Was niema wydechu do przodu... :gwizdanie:

Już się wyróżnia :polew:[br]Dopisany: 09 Luty 2009, 09:04_________________________________________________

Wąski :naughty:

:mysli:

Opublikowano

aaaaaa Waśki to o Ciebie chodzi ? dlatego pojechałeś wcześniej ? poczułeś się urażony że nie zwracam na Ciebie uwagi ;([br]Dopisany: 09 Luty 2009, 09:09_________________________________________________Wąski - Ty tez jesteś spoko :good:

:polew:

Opublikowano

aaaaaa Wąski to o Ciebie chodzi ? dlatego pojechałeś wcześniej ? poczułeś się urażony że nie zwracam na Ciebie uwagi ;(

:yes2:[br]Dopisany: 09 Luty 2009, 09:11_________________________________________________spoko :evil:[br]Dopisany: 09 Luty 2009, 09:11_________________________________________________tylko

Opublikowano

Sokół słyszałem że się zapomniałeś i zgasiłeś furacza na noc :wallbash:

Kiedy jedziesz znowu na program :decayed:[br]Dopisany: 09 Luty 2009, 09:12_________________________________________________http://www.allegro.pl/item540448264_bb_laptop_ksiezniczki_disney_nowosc_cobi_tv.html

Dostałem link od Mastersa gdybym chciał sam programy robić :decayed:

Opublikowano

aaaaaa Waśki to o Ciebie chodzi ? dlatego pojechałeś wcześniej ? poczułeś się urażony że nie zwracam na Ciebie uwagi ;([br]Dopisany: 09 Luty 2009, 09:09_________________________________________________Wąski - Ty tez jesteś spoko :good:

:polew:

a ja Ci windę udostępniam :)

Laptop :kox:[br]Dopisany: 09 Luty 2009, 09:15_________________________________________________a mikrofon

Opublikowano

Wąski wiesz jaką masz przewagę nad Trzeńkiem - z Tobą można to zrobić ( pogadać ) w windzie :naughty:[br]Dopisany: 09 Luty 2009, 09:16_________________________________________________Cuber , Kerczi - oni raczej mają najtaniej tylko trzebaby zadzwonić i zapytać jaki to jest adapter ( ale ze sterowaniem z Navi też mają bo kiedyś z nimi rozmawiałem ) - to są raczej całe koszty jakie Was czekają :wink4:

http://www.allegro.pl/item548621311_dvd_phantom_divx_mp3_cd_vcd_multimedia_adapter.html

Opublikowano

zamiast fotela :decayed:

Opublikowano

Kiedy jedziesz znowu na program :decayed:[br]Dopisany: 09 Luty 2009, 09:12_________________________________________________http://www.allegro.pl/item540448264_bb_laptop_ksiezniczki_disney_nowosc_cobi_tv.html

no niestety zgasiłem :confused4:

ale spoko juz zakupiłem programator http://www.allegro.pl/item540209020_tamagotchi_ekran_dotykowy_irda_tamagoczi_hit_2008.html :naughty:

Opublikowano

no niestety zgasiłem :confused4:

ale spoko juz zakupiłem programator http://www.allegro.pl/item540209020_tamagotchi_ekran_dotykowy_irda_tamagoczi_hit_2008.html :naughty:

Ale to chyba nie jest ori :mysli:

Ori powinien byc w ksztalcie serca z logiem firmy tuningowej "Disney" tak jak powyzszy laptok :naughty: