Gość Trzeniu Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 co za koleś .Nie do wiary jakiś zjebany matoł , olej to
Wąski Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 co za koleś .Nie do wiary jakiś zjebany matoł , olej to :polew: [br]Dopisany: 12 Luty 2009, 20:11_________________________________________________Kerczi ładny prezent zrobiłeś Sobie :oklaski: Nie wierzyłem w wasze umiejętności
Cuber Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Opublikowano 12 Lutego 2009 Waski to daj mi info jakbyś miał juz jutro
Wąski Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Waski to daj mi info jakbyś miał juz jutro Tak . Jakie zdanie masz maila
Wąski Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Nie szuka ktoś turbo od 2,0 tdi 140 km :gwizdanie: lub silnika ?
Gość Trzeniu Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Nie szuka ktoś turbo od 2,0 tdi 140 km :gwizdanie: lub silnika ? ładnie chcesz kogoś wje.ać
Wąski Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Nie szuka ktoś turbo od 2,0 tdi 140 km :gwizdanie: lub silnika ? ładnie chcesz kogoś wje.ać no co Ty
siemian Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 jak by bylo od 2.0 tdi 170km to chetnie... Rezanie u kercziego stage 3 zostało zakończone ok 20:11 (wymiana tylnych boczków na te nowe z elektryka). Jeszcze tylko zVagowac[br]Dopisany: 12 Luty 2009, 21:14_________________________________________________fajny dowcip: Siedzi sobie duży Jasiek w jednoste w Iraku. Któregoś dnia przyszedł do niego list od dziewczyny: - Kochany Jaśku, niestety nie mogę byc już dłużej z Tobą. Ta odległość jest za duża, a do tego zdradziłam Cię kilka razy, więc sam widzisz , że to nie ma sensu. Dlatego proszę Cię bardzo, abyś mi odesłał to zdjecie, które Ci dałam kiedyś na pamiątke - buziaki Ania. Jaśkowi przykro się zrobiło, ale co miał robić. Wziął owe zdjęcie i zaczął chodzić po jednostce i zbierać od chłopaków zdjęcia ich dziewczyn, dziwek, z którymi spali, sióstr i wogóle wzystkch lasek jakich zdjecia mieli. Uzbierało się tego ze 60 sztuk. - Kochana Aniu nie moge sobie przypomnieć jak wyglądasz, dlatego wyświadcz mi przysługe i wybierz swoje zdjecie, a reszte odeślij mi do jednostki - buziaczki Jasiek.
rtocki Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 No to pogratulować końca robót, a takie nieśmiałe pytanko: czy klub "złotej rączki piekutowskiej" wykonał jeszcze jakiś kolejny extra stage (jakaś pęknięta szybka, urwany zatrzask itp) ?, czy dziś tak bardziej tradycyjnie bez bonusa?
siemian Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Nie nie dzisiaj bez bonusów. A cośz innej beczki mam pytanko, może ktoś wie. Czy moge podłączyć głośniki z BOSE jak nie mam systemu BOSE (jeszcze ) Chodzi mi o te głosniki średniotonowe w drzwiach. Gdzieś czytałem coś o impedancji głośników BOSE, że nie zgadza się ilość Ohmów ze standardowym wzmacniaczem.
rtocki Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 jak wyższa to spoko, jak znacząco niższa (czyli np 4 zamiast 8) lepiej uważać bo można upiec końcówkę mocy
siemian Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 hmmm a jak sprawdzic jaką mam i jaką ma Bose?
rtocki Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 >siemian , na głośnikach od tyłu powinno być napisane, jak jest 8 to git, bo raczej nie spotkałem wzmacniacza, który by potrzebował wyższych, jak 4 to trzeba gdzieś poszukać parametrów wyjścia sprzętu jaki masz zamontowany, bo 8 na wyjściu wzmaka to już jest normalna sprawa i przy 4 na głośnikach może być zonk
Madas Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 coś taki ucieszony? zamoczyłeś? nogi w wannie :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi