themOn Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 pizza za mandat z trawą dla królika . Themon nastepnym razem jemy za "twój" oki
Tukan Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 Siema,Ku..a dopiero co odebrałem auto od lakiernika a przed chwila bym o płot przerysował bok j**ane sniegi
Wąski Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 pizza za mandat z liśćmi mleczy dla królika . Themon nastepnym razem jemy za "twój" widzę że mnie coś ominęło
nex Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 pizza za mandat z liśćmi mleczy dla królika . Themon nastepnym razem jemy za "twój" widzę że mnie coś ominęło nooo trawy w sumie duzo zostało
Cuber Opublikowano 15 Lutego 2009 Autor Opublikowano 15 Lutego 2009 Na lotnisku ślisko ale symaptycznie po tej karuzeli mi sie nie dobrze zrobiło heheheh dzieki za spota
Wąski Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 No coz ja sie schlalem wisniowka i niestety nie moglem podjechac W sumie ostatnio mysle sobie nad nowym interesem , pytanie tylko czy wypali... Stresccie co sie dzialo ?? co Ty piszesz [br]Dopisany: 15 Luty 2009, 22:12_________________________________________________ pizza za mandat z liśćmi mleczy dla królika . Themon nastepnym razem jemy za "twój" widzę że mnie coś ominęło nooo trawy w sumie duzo zostało o Ty be zemnie
PABLO Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 Elo Pablo w pracy pewnie teraz śpi na zapleczu po tym co Dejmon wczoraj zaaplikował No muszę przyznać że Dejmon dość dobrego zrobił drinka, nawet dało się wypić Ale pamiętam jak mówił "no pij, pij Pablo, nie pier*ol Poczekaj tylko do Bukowiny to Cię tam otruję vódką Dzięki za cynka Cuber przynajmniej byłem na spocie żeby nie było jak coś
PABLO Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 dawać te fotki i filmiki No właśnie bo was rzeznik pochlasta
Cuber Opublikowano 15 Lutego 2009 Autor Opublikowano 15 Lutego 2009 to Kerczi cos tam kręcił :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 Poka poka [br]Dopisany: 15 Luty 2009, 22:39_________________________________________________Dobra panowie ja zaraz uciekam w kimę bo po wczorajszym spałem 2h i ciekawie się pracowało dzisiaj w MM Jutro kolejne 12h..
BrunoNH Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 No coz ja sie schlalem wisniowka i niestety nie moglem podjechac W sumie ostatnio mysle sobie nad nowym interesem , pytanie tylko czy wypali... Stresccie co sie dzialo ?? co Ty piszesz No mysle sobie nowy interes rozkrecic ale o tym sie nie pisze na forum... :gwizdanie: Powiem Ci osobiscie i mam nadzieje ze mnie poprzesz...
KERCZI Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 Dzieki Chlopy za mini mini spocika, CUBER dzieki za dekielki. Zaraz wrzuce filmik. NEX to tylko kwestia czasu, i tak na pierwszych metrach jestes panem z d*py
siemian Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 Kerczi będziesz robił te podkładki pod rejestracje??
KERCZI Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 Kerczi będziesz robił te podkładki pod rejestracje?? BEDEEEEEEEEEEEEEE jak Tommy Lee Johnes w sciganym tez BEDEEEEEEEEEEEEEE ;p
BrunoNH Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 Kerczi będziesz robił te podkładki pod rejestracje?? RAMKI, tak to sie nazywa... za duzo kielbasek i czlowiek sie nie potrafi wyslowic... Podkladki to sa np. pod myszke...
KERCZI Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 pokaz Siemian cos zakupil... bo musze kupic cos bardziej wyjechanego buahahahaha
siemian Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 hehe. racja ale napisałem... ale obciach... :polew: to przez te piweczka[br]Dopisany: 15 Luty 2009, 23:07_________________________________________________a kur** spróbuj Kerczi...
BrunoNH Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 No ja tez koncze Zywczyka i do spania, rano trzeba wstac... Ladne gadzety Kolko kozak, lewar nie w moim stylu... O ile sie nie myle ta Waski takie kolko ma...
KERCZI Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 Kierownica Ci sie udala, gałka jest gała ;p
Rekomendowane odpowiedzi