Tytus Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Tytus kiedy kawalerski a już pewnie niedługo :> ale przyjdzie sporo lasek, pewnie z 8GB kurfa nie mogę jakie ludzie maja pojecie i programistach _________________________________________________ sorki Grzesiek to nie do Ciebie, po prostu coś mi się przypomniało ostatnio odnośnie uwag do kolegów po fachu A co to za Zbych ten co go ostatnio przywitałeś
Gość TrueOgre Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Tytus kiedy kawalerski a już pewnie niedługo :> ale przyjdzie sporo lasek, pewnie z 8GB kurfa nie mogę jakie ludzie maja pojecie i programistach obalisz na kawalerskim mit
Tytus Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 obalisz na kawalerskim mit :naughty chętnie, a tak w ogóle ktoś pamięta zapaloną skode na juwenaliach 2003 ? _________________________________________________ update
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Tytus kiedy kawalerski a już pewnie niedługo :> ale przyjdzie sporo lasek, pewnie z 8GB :polew:
KERCZI Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Pany znacie kogos w krk co zklada Hidy?Kolega chcial sobie załozyc do jakiego auta a sam Sobie nie założy Audi A3,no własnie nie załozy sobie sam Rocznik ok 50 zł montaż U Kercziego taniej :gwizdanie: W REZARNI trzeba tylko miejsce zarezerwowac, oprzec sprawe o bar i juz jedziemy z koksem...sciagamy zderzaczek, zakladamy Hidy, zakladamy zderzaczek...i po bolu
Cuber Opublikowano 3 Marca 2009 Autor Opublikowano 3 Marca 2009 Kerczi nie we wszytskich trzeba sciągać zderzaczek :gwizdanie: np. B6 ma ten plus że nie trzeba
KERCZI Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Kerczi nie we wszytskich trzeba sciągać zderzaczek :gwizdanie: np. B6 ma ten plus że nie trzeba w B7 tez nie :polew:
KERCZI Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 DOWCIP: Rozmawiają dwa noworodki: - Jaką masz płeć? - Nie wiem. - To podnieś kołderkę. - I co? - Jesteś dziewczynką! - A skąd wiedziałeś? - Bo masz różowe buciki.[br]Dopisany: 04 Marzec 2009, 00:04_________________________________________________Kuber jak cos to dzwon jutro to moze podjade zrobic z ta elektryka stolkow
Cuber Opublikowano 3 Marca 2009 Autor Opublikowano 3 Marca 2009 spoko oko jestem tam od 9-tej [br]Dopisany: 04 Marzec 2009, 00:17_________________________________________________a potem jadę na śląsk
Gość TrueOgre Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Hrabia przy śniadaniu: - Janie, czy cytrynka posiada nóżki? - Nie, jaśnie panie. - Wobec tego właśnie wcisnąłem kanarka do herbaty.
KERCZI Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 spoko oko jestem tam od 9-tej [br]Dopisany: 04 Marzec 2009, 00:17_________________________________________________a potem jadę na śląsk a znowu jakas dostawka? Bo jak cos to ja lece na slaska...
jarko Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Co Wy dzisiaj tak wymiotujecie co chwila... Coś było przy tym rezaniu jeszcze, nie za wcześnie wyszedłem :?:
Cuber Opublikowano 3 Marca 2009 Autor Opublikowano 3 Marca 2009 Jarko spoko nic cie nie omineło :gwizdanie: Kerczi jade z wizytacją do pewnej firmey i coś musze zabarac od nich
jarko Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Jarko spoko nic cie nie omineło :gwizdanie:: No to luz, wale w kime... Nerka PANY
boseron Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 W REZARNI trzeba tylko miejsce zarezerwowac, oprzec sprawe o bar i juz jedziemy z koksem...sciagamy zderzaczek, zakladamy Hidy, zakladamy zderzaczek...i po bolu moze nie opierajcie sprawy o bar ....
Rekomendowane odpowiedzi