ozi_wells Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Panowie a jak tam pościg za Don Pablo, bo w mass mediach cisza na razie ukrył sie wsród półek w media markt wiec szybko go nie znajdą. dopiero na nowy rok jak beda wietrzyc magazyny i bez vatu sprzedawac
ozi_wells Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Fajny macie dziś temat a cos ci nie pasuje ????
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Ozi co Ty masz ostatnio jakieś dziwne opisy na GG? laska Cię zostawiła czy co?
ozi_wells Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 rzucił go chłopak no i poszedł do Ciebie nie no mam pare problemów ale nic powznego. a opisy to prowokacja
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 rzucił go chłopak Ty masz nie lepsze , jak Pablo [br]Dopisany: 04 Marzec 2009, 19:55_________________________________________________ nie no mam pare problemów ale nic powznego. a opisy to prowokacja
ozi_wells Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 bo ja jestem zakochany od lat wez go na zlot do bukowiny, przekonamy sie kto w tym związku jest mezczyzną
nex Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 taaaaaaaa, chcesz być tatusiem czy mamusia pyta facet wspolwieznia w celi. Tatusiem mowi!! To chodź tu zrób mamusi lodzika
ozi_wells Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 taaaaaaaa, chcesz być tatusiem czy mamusia pyta facet wspolwieznia w celi. Tatusiem mowi!! To chodź tu zrób mamusi lodzika to kawał miał byc czy doswiadczenie zyciowe ????
nex Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 byłes tak zrobiony jak ten z teledysku jak sie przyznałes kiedy Cię rzucił tak wogole to ma ktos link do tego.. ozii no dalej :>
ozi_wells Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 byłes tak zrobiony jak ten z teledysku jak sie przyznałes kiedy Cię rzucił tak wogole to ma ktos link do tego.. ozii no dalej :> ja nie mam bo to twoje klimaty , nawet nie wiem o co chodzi
nex Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 nie pamietasz jak dawales glos do teledysku tego murzyna w okularach co majaczy? no dalej zapodaj linka
Tukan Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Zeby jeszcze bylo wiadomo o co chodzi Nex odreagowywuje brak Kopma
Rekomendowane odpowiedzi