Gość TrueOgre Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 TrueOgre beda jakies profity z tego powodu..? tak, będziesz mógł się dowolnie powkórwiać :polew:a tak na poważnie to (oprócz parowania) bixy są za***iste, a jaka różnica w świeceniu :shocked: Ja jestem super zadowoly, nawet kosztem tego rypanego parowania Miłej nocki panowie, ide coś umoczyć :gwizdanie:
ykk Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 TrueOgre takie oficjalne prawo zonkisia hyhy Bixenon bedzie.. a jak bedzie para to kilo sylikonu pojdzie w ruch i po sprawie..
siemian Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 dobra Pany ja powoli ide spać bo jestem wykończony. Pozdrawiam
boseron Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 siemian wołabym zamiast czarnej podsufitki mieć czarną laske w pokoju w poniedziałek rezanko
siemian Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 hehe, albo to i to :> :>[br]Dopisany: 08 Marzec 2009, 01:43_________________________________________________rozumiem że jesteś jutro na spociku?
siemian Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 wiem wiem. Spoko ja ide spac Do jutra Pany
Perfidny Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 http://gadzetomania.pl/2009/02/26/zawsze-chcieliscie-miec-okret-klasy-stealth-teraz-mozecie-i-to-za-darmo/
Wąski Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 ale wypociny jeżyk nie zawsze silikon pomaga dalej Ci parują :gwizdanie: no tak od Czana ale pogoda [br]Dopisany: 08 Marzec 2009, 12:08_________________________________________________ siemian wołabym zamiast czarnej podsufitki mieć czarną laske w pokoju w poniedziałek rezanko Taaaaaa
Cuber Opublikowano 8 Marca 2009 Autor Opublikowano 8 Marca 2009 Strzałka wszystkim ps. Siemian weź sufit na spot to go zrezamy
siemian Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 hehe, wlasnie jest klopot bo Kerczi jutro nie może rezać a ja sie nie moge już doczekać... i chyba rezanko bedzie dopiero we wtorek. Chyba że znajdziemy jakas inna "meline" :>
boseron Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 Tak Robert, parują :gwizdanie: nie tylko Tobie parują , mnie to juz zaczyna wkur......... a tak wogóle to wszystkim
KERCZI Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 WLASNIE SIEMIAN jakbys wzial na spota to w tyle osob podsufit walniemy za godzine, kazda swoj element plus doswiadczenie to 1h max
siemian Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 taaa napewno...[br]Dopisany: 08 Marzec 2009, 13:23_________________________________________________na spotach sie nie reza, na spotach sie podziwia :> :>
Rekomendowane odpowiedzi