Wąski Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 Witam I o zdrowie pytam a dziękuję, wszystko ok....................a przynajmniej tak mi się wydaje masz juz słodzik słodzik cukier mleko mam ale kasy nie mam
Gość TrueOgre Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 Witam I o zdrowie pytam a dziękuję, wszystko ok....................a przynajmniej tak mi się wydaje masz juz słodzik słodzik cukier mleko mam ale kasy nie mam wezmę audi w rozliczeniu :evil:
miron78 Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 ja dziś :drunk: :drunk: więć kto wie gdzie jest moja melina to zapraszam :decayed: Kerczi żądam zniżki w Żabci na alkohol. Przez ostatnie pare tygodni zrobiłem Ci pare stówek obrotu. To to polepszenie o którym mówiłeś :> KUPUJ DALEJ, BEDE MIAL NA REZANIE Kerczi jak wracasz za paliwko to wpadnę po 2 browary i jakieś prince polo
Gość TrueOgre Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 Kerczi jak wracasz za paliwko to wpadnę po 2 browary i jakieś prince polo za***isty interes :polew:
miron78 Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 Witam I o zdrowie pytam a dziękuję, wszystko ok....................a przynajmniej tak mi się wydaje masz juz słodzik słodzik cukier mleko mam ale kasy nie mam wezmę audi w rozliczeniu :evil: Ogr ale byś wtopił - przeca on ma diesla [br]Dopisany: 12 Marzec 2009, 09:38_________________________________________________Ja tam miśki - odliczacie dni do MEGA IMPREZY
Wąski Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 Witam I o zdrowie pytam a dziękuję, wszystko ok....................a przynajmniej tak mi się wydaje masz juz słodzik słodzik cukier mleko mam ale kasy nie mam wezmę audi w rozliczeniu :evil: padlinę
miron78 Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 Wąski zanim mu ja oddasz pamiętaj o dokładce przód - jemu i tak bez znaczenia ( bo nie widzi różnicy )
Wąski Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 Wąski zanim mu ja oddasz pamiętaj o dokładce przód - jemu i tak bez znaczenia ( bo nie widzi różnicy ) ok masz jak w banku zbożowym
Gość TrueOgre Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 Wąski zanim mu ja oddasz pamiętaj o dokładce przód - jemu i tak bez znaczenia ( bo nie widzi różnicy ) a łyżka na to niemożliwe
Wąski Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 Wąski zanim mu ja oddasz pamiętaj o dokładce przód - jemu i tak bez znaczenia ( bo nie widzi różnicy ) a łyżka na to niemożliwe a świstak
Gość TrueOgre Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 Wąski zanim mu ja oddasz pamiętaj o dokładce przód - jemu i tak bez znaczenia ( bo nie widzi różnicy ) a łyżka na to niemożliwe a świstak zawija w sreberka :gwizdanie:
KERCZI Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 Miron Prince Polo nie ma...princessa ewentualnie, ale wpadaj, sa teraz w wersji limitowanej
Wąski Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 może dla Mironka Grześka :gwizdanie: lubi podobno
Wąski Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 ktoś chętny na śniadanko w jeffsie?? co Ty ku....domu nie masz
siemian Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 po wymianie podsufitki na parkingu w galerii czuje siętam jak w domu... :polew: Mam tam taki duuuuży garaż na duuużo samochodów [br]Dopisany: 12 Marzec 2009, 09:53_________________________________________________... a ile osób mnie odwiedza
Wąski Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 po wymianie podsufitki na parkingu w galerii czuje siętam jak w domu... :polew: Mam tam taki duuuuży garaż na duuużo samochodów [br]Dopisany: 12 Marzec 2009, 09:53_________________________________________________... a ile osób mnie odwiedza i tego się Trzymaj
Rekomendowane odpowiedzi