Wąski Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 gość z forum wiem ale zobacz za ile sprzeda i co kupuje w B6
poziek Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 idę spać , mam 39 stopni i jestem chory trzeba było wziąć ze mnie przykład i zanurkować w zaspę byś się zahartował :gwizdanie:
Gość TrueOgre Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 idę spać , mam 39 stopni i jestem chory trzeba było wziąć ze mnie przykład i zanurkować w zaspę byś się zahartował :gwizdanie: :polew:
Wąski Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 idę spać , mam 39 stopni i jestem chory trzeba było wziąć ze mnie przykład i zanurkować w zaspę byś się zahartował :gwizdanie: :polew: ale tak to trzeba umieć [br]Dopisany: 22 Marzec 2009, 19:15_________________________________________________Poziek pamiętaj o moich dolotach
Wąski Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 Panowie nie byłem za długo ale dziękuję za zorganizowanie super zlotu :oklaski:
Gość Trzeniu Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 idę spać , mam 39 stopni i jestem chory trzeba było wziąć ze mnie przykład i zanurkować w zaspę byś się zahartował :gwizdanie: fakt , wybiłeś się z progu jak Robert Mateja , szkoda że telemark nie wyszedł [br]Dopisany: 22 Marzec 2009, 19:29_________________________________________________Ja również dziękuję za super zabawę Organizacja pierwsza klasa , warunki pierwsza klasa , towarzystwo pierwsza klasa. Dzięki i szacun dla Jarko , Cubera,Themona i Ogrusia
nex Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 Nex jak było na lotnisku na zlocie aut było multum, golfow ze sląska bardzo duzo i wogole, były tez passaty. Bylem tylko chwile bo zaczelo padac i zrobiło sie zimno. Testowałem g-techa z 4 razy i najnizej zrobiłem 7.9 sek
Wąski Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 Nex jak było na lotnisku na zlocie aut było multum, golfow ze sląska bardzo duzo i wogole, były tez passaty. Bylem tylko chwile bo zaczelo padac i zrobiło sie zimno. Testowałem g-techa z 4 razy i najnizej zrobiłem 7.9 sek a masz nowy program ?
nex Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 Nex jak było na lotnisku na zlocie aut było multum, golfow ze sląska bardzo duzo i wogole, były tez passaty. Bylem tylko chwile bo zaczelo padac i zrobiło sie zimno. Testowałem g-techa z 4 razy i najnizej zrobiłem 7.9 sek a masz nowy program ? nie, seria 7.9. Program i turbo dopiero za 4 miesiace. Dlatego chce miec porownanie
Wąski Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 Nex jak było na lotnisku na zlocie aut było multum, golfow ze sląska bardzo duzo i wogole, były tez passaty. Bylem tylko chwile bo zaczelo padac i zrobiło sie zimno. Testowałem g-techa z 4 razy i najnizej zrobiłem 7.9 sek a masz nowy program ? nie, seria 7.9. Program i turbo dopiero za 4 miesiace. Dlatego chce miec porownanie no tak po takiej wpadce
jarko Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 idę spać , mam 39 stopni i jestem chory trzeba było wziąć ze mnie przykład i zanurkować w zaspę byś się zahartował :gwizdanie: ja też jakieś paskudztwo złapałem... Następnym razem skaczę a Tobą w tą zaspę _________________________________________________ Panowie, dziękuję za życzonka i gratulacje BTW pić to ja zawsze wiem z kim :gwizdanie:
Tukan Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 Gratki jarko....Organizatorom bóg zapłać za zaje*ista impreze
Rekomendowane odpowiedzi