KERCZI Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 Ja tez jestem. Jarko graty za kolorek Cuber, Themon, Ogr, Jarko...pomiazdzyliscie system, sadze ze nie tylko mnie, organizacja, pomyslami, i zapieciem kazdego detalu na ostatni guzik. :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: GRATULACJE i WIELKIE DZIEKI. I uwazajcie zeby nie oddac sie za RED BULLA :polew: :polew:
sokolnh Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 zdjecia sztucznych ogni fajne wyszły, reszta zreszta tez
Cuber Opublikowano 22 Marca 2009 Autor Opublikowano 22 Marca 2009 zdjecia sztucznych ogni fajne wyszły, reszta zreszta tez poka poka
Cuber Opublikowano 22 Marca 2009 Autor Opublikowano 22 Marca 2009 najlepsza to była ale finka Jarko a moze zapodasz jakieś fotosy :gwizdanie:
jarko Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 najlepsza to była ale finka Jarko a moze zapodasz jakieś fotosy :gwizdanie: jutro, bo dzisiaj się kiepskawo czuję i nie mam siły już... Ja mam mało fotek, bo zapasowej baterii zapomniałem... Została w domu w ładowarce Pobawię się też nagraniem jutro :gwizdanie:
Gość TrueOgre Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 ja też fotki jutro zapodam na picassę
miron78 Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 dzięki wszystkim obecnym z ekipy KR za towarzystwo w Bukowinie i mega wspólną impreze :good: - fajnie, że byliście w tak licznym składzie organizacji nie dziękuję - zrobiłem to w innym wątku Jarko widzę że nieźle zsiniałeś - to od piłkarzyków
KERCZI Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 Miron wraz z malym Mironkiem miazdzysz system...drugiego takiego duetu nie ma :good:
jarko Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 Jarko widzę że nieźle zsiniałeś - to od piłkarzyków W jedenj drużynie graliśmy, musiałem więc przybrać odpowiednie barwy
sokolnh Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 http://picasaweb.google.pl/sokolnh/ZlotBukowina?authkey=Gv1sRgCPHLusShy7q9Lg# macie
miron78 Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 Jarko widzę że nieźle zsiniałeś - to od piłkarzyków W jedenj drużynie graliśmy, musiałem więc przybrać odpowiednie barwy dobrze że z Czeniem nie grałeś bo Twoja barwa mogłaby być teraz nieciekawa
KERCZI Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 Szkoda Miron ze nie masz diesla bo moglbym Cie dodac na naszej klasie
Rekomendowane odpowiedzi