KERCZI Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 aha...to jeszcze pomodl sie ze jednak nie przyjechalem swoja furmanka bo na dobitke i Nia bym Cie objechal...a wtedy juz ze zlosci pewnie bys zmienil forum... na...a zreszta... :polew: no ale tak to jest jak sie penia przed renault CLIO 1,6 :polew: :polew: a tak w ogole to bylo dzisiaj na spocie cos co Cie nie objechalo???
KiniaJ Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 p.s Kinia tak sobie mysle ze do następnego spota nie będe mył ręki oj umyj lepiej bo nie wiem kiedy bede na spocie Kerczi, mam nadzieje ze nie bede reklamowac, ramki spoko Siemian dzieki za "rezanko" ramek :>
biedruch Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 aha...to jeszcze pomodl sie ze jednak nie przyjechalem swoja furmanka bo na dobitke i Nia bym Cie objechal...a wtedy juz ze zlosci pewnie bys zmienil forum... na...a zreszta... :polew: no ale tak to jest jak sie penia przed renault CLIO 1,6 :polew: :polew: a tak w ogole to bylo dzisiaj na spocie cos co Cie nie objechalo??? tak, ja byłem:P
KERCZI Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 aha...to jeszcze pomodl sie ze jednak nie przyjechalem swoja furmanka bo na dobitke i Nia bym Cie objechal...a wtedy juz ze zlosci pewnie bys zmienil forum... na...a zreszta... :polew: no ale tak to jest jak sie penia przed renault CLIO 1,6 :polew: :polew: a tak w ogole to bylo dzisiaj na spocie cos co Cie nie objechalo??? tak, ja byłem:P a bo Tobie 50 KM zostalo??? aaaaa nie to dlatego ze wczesniej pojechales :polew:
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Z Clio szedł by równo , tyle że to Clio jest warte tyle ile jego chip
Cuber Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2009 ROB dzieki za przybycie YKK wreszcie wiem jak wygladasz
biedruch Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 aha...to jeszcze pomodl sie ze jednak nie przyjechalem swoja furmanka bo na dobitke i Nia bym Cie objechal...a wtedy juz ze zlosci pewnie bys zmienil forum... na...a zreszta... :polew: no ale tak to jest jak sie penia przed renault CLIO 1,6 :polew: :polew: a tak w ogole to bylo dzisiaj na spocie cos co Cie nie objechalo??? tak, ja byłem:P a bo Tobie 50 KM zostalo??? aaaaa nie to dlatego ze wczesniej pojechales :polew: musiałem wcześniej wyruszyć, wszak aktualnie na prostej to mogę ścigać się z tramwajem jak nie ruszę z tematem to w wielki piątek będę musiał odpalać furę, żeby rodzinke na wielkanoc odwiedzić
Cuber Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2009 No z poczatku nie skumales.. no racja :gwizdanie: ps. ale gośc z Bejcy na opolskiej mial piękne ciśnienie
siemian Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 boseron wcale mnie nie objechał, ale Ciebie Kerczi zrobiłby bez problemu... :gwizdanie: :gwizdanie:
jarko Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 aha...to jeszcze pomodl sie ze jednak nie przyjechalem swoja furmanka bo na dobitke i Nia bym Cie objechal...a wtedy juz ze zlosci pewnie bys zmienil forum... na...a zreszta... :polew: On już tam dawno jest
KERCZI Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 No z poczatku nie skumales.. no racja :gwizdanie: ps. ale gośc z Bejcy na opolskiej mial piękne ciśnienie prawie takie jak Siemian jak sie scigal z Boseronem po raz 4 i dalej dostal w dupe ;p
siemian Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 no gość w bejcy miał już pewnie stan przedzawałowy :polew:
KiniaJ Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Z Clio szedł by równo , tyle że to Clio jest warte tyle ile jego chip nie smiejcie sie z clio:) to nic ze ten ping pong skacze na trasie jak na stole pingpongowym, to jednak clio ma jedna wazna zalete, mozna go wszedzie bez problemu zaparkowac dzis pod blokiem byly 3miejsca i jakbym miala clio to bym nie krazyla 10min by sie gdzies wcisnac
siemian Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Kerczi to że jesteś ślepy to Twój problem. Anie razu mnie Boseron nie objechał. Raz dojechaliśmy równo jak nie wyłączyłem ESP.
KERCZI Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 zlozmy sie i kupmy Siemianowi zeby sie nie czul samotny... http://allegro.pl/item603525928_plywajacy_spiewajacy_pingwin_tomy_do_kapieli.html[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2009, 23:44_________________________________________________ Kerczi to że jesteś ślepy to Twój problem. Anie razu mnie Boseron nie objechał. Raz dojechaliśmy równo jak nie wyłączyłem ESP. taaaaa a pingwin siedzi i zawija w te sreberka ;p
ykk Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Chlopek z bejcy jakby mogl, to by nawet wysiadl i auta i biegl, byle by byc pierwszym do nastepnych swiatel..
siemian Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Boseron tylko nie ściemniaj. Kinga wie jaki masz silnik pod maską
Cuber Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2009 http://allegro.pl/item603525928_plywajacy_spiewajacy_pingwin_tomy_do_kapieli.html byly 3miejsca i jakbym miala clio to bym nie krazyla 10min by sie gdzies wcisnac to gdzie Ty mieszkasz ze takie problemy z parkowaniem :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi